Pembe Dolap

tebrik ederim DoLL_ :)) bebeginde cicilerinde hayirli olsun.

bogazlı seylere karsi alerjim var benim ama bunun rengi cok tatli.. beyaz hirkayi nerden aldin ?

Son düzenleme:
tebrik ederim DoLL_ :)) bebeginde cicilerinde hayirli olsun.

bogazlı seylere karsi alerjim var benim ama bunun rengi cok tatli.. beyaz hirkayi nerden aldin ?

teşekkür ederm canım,evet bende böyle sıkı boğazlılardan çok hoşlanmam sadece penye olanları giyebiliyorum ama bu hoşuma gitti birde giyince çok şirin oldu.

beyaz hırkaa ,canım ben Ankara'dayım burada meşhuuur bir gezer giyim var,çok şubeli. onun br mağazasından aldım.Ankara'da olanlar iyi bilirler,hesaplı ve güzel kıyafetler oluyor

gittigidiyordan den şipariş ettim canım

şimdide bunu sipariş ettim.. çok hoşuma gittiii

Eki Görüntüle 269345

canimm bu kaşe galiba.. bende geçen kış 2 tane kaban sipariş vermiştim kolları kısa geldi :)

birde cok pis kokuyordu yag kokusu mu desem vernik kokusuna yakin agir bi kokuydu..

geçen aylarda pembe süet bot siparişim vardı belki görmüşssündür..kabanlardaki o bayıltıcı koku botta da vardı

iade almayan satıcılardan alısveris yapma haftalardır bende süründü bot iade almadı satıcı elinde kalanlarla değişim yaptırdı.

artık akıllandım. japon stil şifondan başka birşey almam

ciddimisin cnaım yaa.. evet kaşe çok istediğim tarz üstelik. inşallah öyle bir sorun çıkmaz tırstım bak şimdi.. :18: Allah a emanetiz valla bu gibi durumlarda. Birde o kadar para döküp bu tarz şeyler yaşamak insanın canını epey sıkar

herkes cicilerini güle güle kullansın kızlar
bayadır eklemiyorum ben,üşeniyorum:78:

bugün 10tl ye bi elbise aldım,pull&bear.
yine 10tl ye tunik aldım,only.:80:

Kizlar yeni cicilerinizi güle güle kullanin. harika parcalar vardi yine aralarinda. özellikle Monicanin puantiyeli "hediyelik" dedigi tunik sahane..

bu da benim dolabima girdi, aynisinin lacivert renkli olani (stokda kalmamis resim cikmis)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…