merhaba hanımlar uzun zamandır bende bir şey eklemiyordum,birde şuan hamileyimaldıklarımda buna uygun tabiii ama bunları doğumdan sonra giyebileceğimi düşünerek aldım ( doğum kısmetse yaklaşık 1 ay sonra ) normalde 'xs' 's' giyen bir insanım ama busefer 1 beden büyüttüm kıyafetleri ne olur ne olmaz
lacivert ve beyaz hırka dışındakileri defactodan aldım dün,lacivert ve beyaz hırka aynı gördüğünüz gbiaslında kıyafette aynı şeyin değişik renklerini almaktan hoşlanmam ama söz konusu hırka olunca okadar katı davranmıyorum,beğendiğim bir şeyi her şeyle giyebilmek için.sırt detayları çok hoşuma gitti zaten ondan aldım
çizgili gri boğazlı olan üstte çok hoş duruyor normalde bu tarz şeyleri sevmem ama üstte hoşuma gittiği için aldım
Eki Görüntüle 268509 Eki Görüntüle 268510 Eki Görüntüle 268511 Eki Görüntüle 268512 Eki Görüntüle 268513 Eki Görüntüle 268514 Eki Görüntüle 268515 Eki Görüntüle 268516
bende ilk defa ekliyorum başlığı takip etmeme rağmen.bunları dün aldım bu ara ne giyeceğimizi şaşırıyoruz vallaEki Görüntüle 268673 Eki Görüntüle 268674 Eki Görüntüle 268675 Eki Görüntüle 268676
hepinizin cicileri pek güzel güle güle giyin kızlar
insallah...dantel süslemesi cok güzel ama bu kumas ütü ister gibi geliyor bana :97:
tebrik ederim DoLL_ :)) bebeginde cicilerinde hayirli olsun.
bogazlı seylere karsi alerjim var benim ama bunun rengi cok tatli..beyaz hirkayi nerden aldin ?
gittigidiyordan den şipariş ettim canım
şimdide bunu sipariş ettim.. çok hoşuma gittiii
Eki Görüntüle 269345
canimm bu kaşe galiba.. bende geçen kış 2 tane kaban sipariş vermiştim kolları kısa geldi :)
birde cok pis kokuyorduyag kokusu mu desem vernik kokusuna yakin agir bi kokuydu..
geçen aylarda pembe süet bot siparişim vardı belki görmüşssündür..kabanlardaki o bayıltıcı koku botta da vardı
iade almayan satıcılardan alısveris yapma haftalardır bende süründü bot iade almadı satıcı elinde kalanlarla değişim yaptırdı.
artık akıllandım. japon stil şifondan başka birşey almam
BUNA BAYILDIM :)
BUNA BAYILDIM :)
güle güle kullan nerden sipariş veriyorsun mutlaka bilmeliyim
gittigidiyordan den şipariş ettim canım
şimdide bunu sipariş ettim.. çok hoşuma gittiii
Eki Görüntüle 269345
güle güle giy canım buda çok hoşbende orda bi kaçtane mont beğendim güzel şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?