Pembe Dolap

kontess hirka ve kazak tam benlikmis .. sizin pazari bende görmek istiyorum

senin hep yapmak istedigin istiklaldeki pasajlari ayaklarim zonklayana kadar gezdim, gezdik bircok parca bende aldim , yakin zamanda paylasirim

birde 20 tane oje aldim hahaha bujiteri acacagim sanirim :))))))
flormarlarin tanesinin 1,5 lira oldugunu duyunca sok gecirdim ne kadar ucuzmus ya öyle... bundan sonra oje ihtiyacini acil birsey olmadikca :) türkiyeden karsilacagim..

botunda bu sene cook moda , kIsin bu postlu yünlü seyler herkeslerin ayaginda olacak..

tersalfabe ayakkabilar cok rahat hos güle güle kullan.

efsun sende tunigini iyi günlerde giyin canim

aswang sende iyi günlerde sür sürüstür..

monica ayakkabilari aldinmi ?? hangisini sectin ...

Son düzenleme:

buyur gel bebişim

hee 1,5tl ojeler, sen kaç sanıyodun ki şanelci,diorcuuu seniii

teşkür ederim çokk

20 ojeyle kozmetikçi mi açılır kız ben napam,150'ye dayandık:18:

ayy aklıma şey geldi şimdiii; gece ışıldayan ojeler var
neyli diyolardı onlara unuttum...
mıknatıslı ojeler varr
soğuk/sıcakta renk değiştiren ojeler varrr
bunlar Tr'de satılmıyor henüzz
oralarda yok mu kızzz sipariş şey ediim sanaa :78:

Son düzenleme:
buyur gel bebişim

hee 1,5tl ojeler, sen kaç sanıyodun ki şanelci,diorcuuu seniii

teşkür ederim çokk

20 ojeyle kozmetikçi mi açılır kız ben napam,150'ye dayandık:18:

bir alista 14 tane alinca öyle düsündüm konteskom yoksa acilmaz haklisin ...
ama gercekten cok sasirdim fiyatlara .. daha fazla almamak icin kendimi zor tuttum...

wow, pazara bak, avm mübarek. güzel ve kullanisli parcalar. ilk ayakkabinin topugu biraz farklisini bugün deichmannda denedim, sicacikti, ama üzerimde begenmedim nedense, ikinci aggalar da pek hos, fiyati da ayrica iyiymis

sagol canim, aldigin parcalari merakla bekliyorum. vaybe, ojelerin fiyatina bak yaa.. güle güle güzel günlerde kullan, sür, tak falan

fosforluyu anladim ya kiz miknatisli oje de niye, düsünsene anahtarin yapisiyormus habire, sinir olurum valla. kirilan ojeler var ama dimi TR de ?

Siparişi biraz önce verdim kızlar. İnşallah resimdeki gibidir :18:

Eki Görüntüle 269014

cnm bn burayı takip etmeye yeni başladım oyüzden bütün sayfaları okuyamadım ama buna bayıldım hangi siteden alıyorsun eminim daha başka güzel şeylerde vardı..bnde istiyorum....üüüüü

Selayhus; almadım melissalari kayma yapıyormuş tabanları. mevsimide geçti zaten belki başka bahara

cnm bn burayı takip etmeye yeni başladım oyüzden bütün sayfaları okuyamadım ama buna bayıldım hangi siteden alıyorsun eminim daha başka güzel şeylerde vardı..bnde istiyorum....üüüüü
canım gittigidiyordan sipariş vermiştim ama iptal oldu benim bu trenç.. alıcağım mağaza karşı firmayla sorun yaşadığı için tüm alımlarını durdurdu benim trençte kaynadı

canım burada 40 tl. pahalı almışsın sen

hadi yaa.. giip 20 tl mi isteem verir mi dersinn :) şaka bi yana canım bizim burda öyle çok fazla çantacı seçeneğimiz yok.. var var olmasına ama dandik şeyler çıkıyor insanın karşısına.. böyle güzel bulduklarımızdada tutturduğuna veriyor işte

wow, pazara bak, avm mübarek. güzel ve kullanisli parcalar. ilk ayakkabinin topugu biraz farklisini bugün deichmannda denedim, sicacikti, ama üzerimde begenmedim nedense, ikinci aggalar da pek hos, fiyati da ayrica iyiymis

fosforluyu anladim ya kiz miknatisli oje de niye, düsünsene anahtarin yapisiyormus habire, sinir olurum valla. kirilan ojeler var ama dimi TR de ?

yok kız öyle bi yerlere takıldıklarını sanmıyorum yani kuruduğunda
dalgalı görünüm oluyor mıknatıs sayesinde.
çatlayanlar var evett

ay ben az önce de bi ayakkabı aldım:78: hediye çekimle yine...
24tl ye geldi, de vib marka

kızlar yardım
kızlar yakında bi davete katılacağım,
resimdeki gibi bi elbiseye sahibim ama ben boyunu birazcık daha uzatmak istiyorum,üstten uzatabileceğim bi payı yok,eteğin alt kısmında da bi pay yok,
of kızlar çokta sevdiğim bi elbise,boyunu uzatmak için ne yapabilirimEki Görüntüle 271821

canım bu elbise çok güzelmiş.. neden uzatmak istiyorsunki..
uzatmak için giriceğin zahmet ve vericeğin paraya yeni bi elbise al derim ben.. bu elbiseye yazık etme

canım bu elbise çok güzelmiş.. neden uzatmak istiyorsunki..
uzatmak için giriceğin zahmet ve vericeğin paraya yeni bi elbise al derim ben.. bu elbiseye yazık etme

cnm benim elbise resimdekinden biraz daha kısa,boyu uzadığı takdirde bu elbiseden biraz uzun olacak,
yani çokta uzun olmuş olmayacak,ama ben dizden bi 10 cm aşağıda olsun istiyorum,
cnm bu elbiseyi platform ayakkabıyla giyicem,haliyle elbise çok kısa gözükecek,elbiseye yazık edicem ama çokta giymek istiyorum o sebeple uzatmak istiyorum,
alternatif olarak nası uzatabailirim???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…