kontess hirka ve kazak tam benlikmis .. sizin pazari bende görmek istiyorum
senin hep yapmak istedigin istiklaldeki pasajlari ayaklarim zonklayana kadar gezdim, gezdik bircok parca bende aldim , yakin zamanda paylasirim
birde 20 tane oje aldim hahahabujiteri acacagim sanirim :))))))
flormarlarin tanesinin 1,5 lira oldugunu duyunca sok gecirdim ne kadar ucuzmus ya öyle... bundan sonra oje ihtiyacini acil birsey olmadikca :) türkiyeden karsilacagim..
botunda bu sene cook moda , kIsin bu postlu yünlü seyler herkeslerin ayaginda olacak..
tersalfabe ayakkabilar cok rahat hos güle güle kullan.
efsun sende tunigini iyi günlerde giyin canim
aswang sende iyi günlerde sür sürüstür..
monica ayakkabilari aldinmi ?? hangisini sectin ...
buyur gel bebişim
hee 1,5tl ojeler, sen kaç sanıyodun ki şanelci,diorcuuu seniii
teşkür ederim çokk
20 ojeyle kozmetikçi mi açılır kızben napam,150'ye dayandık:18:
bir alista 14 tane alinca öyle düsündüm konteskom yoksa acilmaz haklisin...
ama gercekten cok sasirdim fiyatlara .. daha fazla almamak icin kendimi zor tuttum...
kontess hirka ve kazak tam benlikmis .. sizin pazari bende görmek istiyorum
senin hep yapmak istedigin istiklaldeki pasajlari ayaklarim zonklayana kadar gezdim, gezdik bircok parca bende aldim , yakin zamanda paylasirim
birde 20 tane oje aldim hahahabujiteri acacagim sanirim :))))))
flormarlarin tanesinin 1,5 lira oldugunu duyunca sok gecirdim ne kadar ucuzmus ya öyle... bundan sonra oje ihtiyacini acil birsey olmadikca :) türkiyeden karsilacagim..
botunda bu sene cook moda , kIsin bu postlu yünlü seyler herkeslerin ayaginda olacak..
efsun sende tunigini iyi günlerde giyin canim
aswang sende iyi günlerde sür sürüstür..
monica ayakkabilari aldinmi ?? hangisini sectin ...
buyur gel bebişim
hee 1,5tl ojeler, sen kaç sanıyodun ki şanelci,diorcuuu seniii
teşkür ederim çokk
20 ojeyle kozmetikçi mi açılır kızben napam,150'ye dayandık:18:
ayy aklıma şey geldi şimdiii; gece ışıldayan ojeler var
neyli diyolardı onlara unuttum...
mıknatıslı ojeler varr
soğuk/sıcakta renk değiştiren ojeler varrr
bunlar Tr'de satılmıyor henüzz
oralarda yok mu kızzz sipariş şey ediim sanaa :78:
60 TL ye aldım cnm.. Ben normalde çantalara bu kadar para vermem.. Sürekli yeni çanta aldığım için gereksiz görürüm. Hayatımın en pahalı çantası oıldu benim için
canım gittigidiyordan sipariş vermiştim ama iptal oldu benim bu trenç.. alıcağım mağaza karşı firmayla sorun yaşadığı için tüm alımlarını durdurdu benim trençte kaynadıcnm bn burayı takip etmeye yeni başladım oyüzden bütün sayfaları okuyamadım ama buna bayıldım hangi siteden alıyorsun eminim daha başka güzel şeylerde vardı..bnde istiyorum....üüüüü
canım burada 40 tl. pahalı almışsın sen
wow, pazara bak, avm mübarek. güzel ve kullanisli parcalar. ilk ayakkabinin topugu biraz farklisini bugün deichmannda denedim, sicacikti, ama üzerimde begenmedim nedense, ikinci aggalar da pek hos, fiyati da ayrica iyiymis
fosforluyu anladim ya kiz miknatisli oje de niye, düsünsene anahtarin yapisiyormus habire, sinir olurum valla. kirilan ojeler var ama dimi TR de ?
yok kız öyle bi yerlere takıldıklarını sanmıyorumyani kuruduğunda
dalgalı görünüm oluyor mıknatıs sayesinde.
çatlayanlar var evett
ay ben az önce de bi ayakkabı aldım:78: hediye çekimle yine...
24tl ye geldi, de vib marka
kızlar yardım
kızlar yakında bi davete katılacağım,
resimdeki gibi bi elbiseye sahibim ama ben boyunu birazcık daha uzatmak istiyorum,üstten uzatabileceğim bi payı yok,eteğin alt kısmında da bi pay yok,
of kızlar çokta sevdiğim bi elbise,boyunu uzatmak için ne yapabilirimEki Görüntüle 271821
canım bu elbise çok güzelmiş.. neden uzatmak istiyorsunki..
uzatmak için giriceğin zahmet ve vericeğin paraya yeni bi elbise al derim ben.. bu elbiseye yazık etme
canım bu elbise çok güzelmiş.. neden uzatmak istiyorsunki..
uzatmak için giriceğin zahmet ve vericeğin paraya yeni bi elbise al derim ben.. bu elbiseye yazık etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?