cnm benim elbise resimdekinden biraz daha kısa,boyu uzadığı takdirde bu elbiseden biraz uzun olacak,
yani çokta uzun olmuş olmayacak,ama ben dizden bi 10 cm aşağıda olsun istiyorum,
cnm bu elbiseyi platform ayakkabıyla giyicem,haliyle elbise çok kısa gözükecek,elbiseye yazık edicem ama çokta giymek istiyorum o sebeple uzatmak istiyorum,
alternatif olarak nası uzatabailirim???
Eki Görüntüle 272016
GG'den bu yağmur çizmesini aldım.Umarım rahattır.Elbise altına da giyebilirim diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz?
Eki Görüntüle 272016
GG'den bu yağmur çizmesini aldım.Umarım rahattır.Elbise altına da giyebilirim diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz?
resimdekinden biraz uzun olması demek, aşırı ara bi boyda kalması demek...
ve çok çirkin durur canım o şekilde :S
ne uzun ne kısa tam arada kalmış olduğundan senin boyunu da kısa gösterir.
genelde dantel ya da üst işlemesine uygun bi şey dikilir ama dediğim sebepten kötü olur
kızlar yardım
kızlar yakında bi davete katılacağım,
resimdeki gibi bi elbiseye sahibim ama ben boyunu birazcık daha uzatmak istiyorum,üstten uzatabileceğim bi payı yok,eteğin alt kısmında da bi pay yok,
of kızlar çokta sevdiğim bi elbise,boyunu uzatmak için ne yapabilirimEki Görüntüle 271821
Sonunda bilinç altımdaki ezilmişliği yenip ("Bugün Ne giydim" deki kızlar sağolsun) bugün sosyete pazarına gittim
Ve bi elbise aldım Mango danÇok mutluyummmm
Eki Görüntüle 273239 Eki Görüntüle 273240
Sonunda bilinç altımdaki ezilmişliği yenip ("Bugün Ne giydim" deki kızlar sağolsun) bugün sosyete pazarına gittim
Eki Görüntüle 272016
çok beğendim cnm ya güle güle giy
Mango Elbisesini sosyete pazarinda mi buldun ? Cok güzel, güle güle kullan.
Teşekkür ederimm :))
Valla nasıl oldu mango bana denk geldi ben de anlamadım acemi şansı
cok sanslisin güzel olmus valla. ne ödedigini sorabilir miyim ?
7,5 TL ye aldım Doğrusu bana 30 dese de ben ucuz diye alırdım(İnsan bilmeyince) ....
Sosyete pazarına bi kaç kez daha gidersem ipekyolla aramız çok pis bozulacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?