Pembe Dolap

resimdekinden biraz uzun olması demek, aşırı ara bi boyda kalması demek...
ve çok çirkin durur canım o şekilde :S
ne uzun ne kısa tam arada kalmış olduğundan senin boyunu da kısa gösterir.

genelde dantel ya da üst işlemesine uygun bi şey dikilir ama dediğim sebepten kötü olur

GG'den bu yağmur çizmesini aldım.Umarım rahattır.Elbise altına da giyebilirim diye düşünüyorum.Siz ne dersiniz?

Teşekkür ederim.Ben de çok kaba modelleri sevemedim bir türlü ,bunun burun kısmı diğerlerine göre daha bir normaldi o yüzden tercih ettim.Ama tabbi ki sknylerle elbiseden çok daha hoş duracağı kesin.Giymeyi düşündüğüm elbiseler de spor ve saloş elbiselerimdi.Çok düşündüm yağmur çizmesi alayım mı almayayım mı diye ama son yağmurda deri çizmeden bile ayaklarım ıslanınca gözümü kararttım aldım.Umarım kullanabilirim.

Saol cnm dikkate alıcam söylediklerini

eteklerine kalın kurdela veya dantel dikebilirsin. altına astar gibi ama daha uzun bir kat dike bilirsin veya astarının ucuna bir şey dikebilirsin

Son düzenleme:
Sonunda bilinç altımdaki ezilmişliği yenip ("Bugün Ne giydim" deki kızlar sağolsun ) bugün sosyete pazarına gittim
Ve bi elbise aldım Mango dan Çok mutluyummmm

catlayan´a kirilan demisim iyi mi

simdi anladim miknatislilari, iyiymis o zaman, takilmasinda

ayakkabilarini güle güle kullan. sekli biraz tuhaf gelsede modern ve rengi cok güzel.

7,5 TL ye aldım Doğrusu bana 30 dese de ben ucuz diye alırdım(İnsan bilmeyince) ....
Sosyete pazarına bi kaç kez daha gidersem ipekyolla aramız çok pis bozulacak

amaan bozulsun biraz kiskansin, birak.. cok iyi anliyorum seni, süper olmus o fiyat inanilir gibi degil

bunlarda benim h&m siparisim . ..
sabirsizlikla bekliyorum gelmesini :)

buda kazagim resmini ekliyemedim yesil renk ( ne yesili tam bilmiyorum petrol yesili diyorum :)).. Product Detail | H&M AT ...

kontesim senin ayakkabilari gördüm simdi.. güle güle kullan canim , müdüre sende elbiseni....
ayakkabilar biraz kaba geldi bana ama tercih meselesi bitanem ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…