Pembe Dolap

exelon alsana :))

trendyoldan çekim vardı iki tane etek aldım ..tanesi 7,5 tlye geldi bana :))

bugün gelir sanırım kargo öyle gösteriyor ,bakalım nasıl gelecek

aaa ben sabah trendyola baktımm
o etekler hangi butikten
aslında 1 elbise beğendim ama kısa diye vazgeçtim

trendyol tiffany butiğinden aldığım elbisem geldi

bir de geçen hafta okuoku.com'dan yaptığım kitap siparişimde bir yanlışlık yapmışlardı, özür için hediye kitap yollayacaklardı, o geldi

geçen gün bi arkadaş bu eldiveni soruyordu
benimki geldi çok güzel ama bir arkadaşa hediye ettim
bugün yenisini görünce çok sevindim tekrar sipariş ettim
isteyen olursa limangoda satışta şu an

Bluz ve kazaklarım
Birde yeşil siyah puantiyeli bi kazak aldım ama resmini alamadım siteden
kabanım

Eklentiler

• $62266652411874816_1_org_zoom.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 44
  • $62266651991874739_1_org_zoom.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 31
  • $62266652231874798_1_org_zoom.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 36

evet ben sormuştuummm ama limangonun ürünlerine pek güvenmiyorum bi kaç gömlek almıştım markasını üzerine yapıştırmışlar resmen tuttum elimde kaldı
bikaç tane de babet almıştım iki giyindim açıldı çöpe attım daha da almam

kontescan son aldıklarını anlayamadım ama bu aralar hardal sarısı görünce üzerine atlıorum inşallah onu almışındır

deli kız 0606 iki tane uzun etek almışın ikisini de beğendim ama hiç öyle bi etek almadm cesaret mi edemiorum nedir sen nasıl kombinliyorsun acaba??

ay iki eteğim de geldi harikalar yepyeni gıcır gıcır,ben ikisinin de içindeki lacivert renkten bir tane düz model önü düğmeli hırka aldım ,ikisinde de aynı ton zaten ,içine badi ile kulanacağım ..hırkayı aldığım yerde eteği de götürdüm denedim eteğin üzerinde çok hoş durdu ,bir de ben 36 bedenim ama bi beden büyük aldım ,yüksek bel sevmiyorum hep büyük beden alıp düşük bel kullanırım ,düşük bel kullanıp üzerine kısa hırka ile harika oldu ,en yakın zamanda çekip eklerim resimleri de ..
etek gerçekten kadına çok yakışan birşey hele de üzerine cuk oturduysa çok hoş duruyor..
sen üşümem dersen resimdeki gibi tek renk boğazlı badiyle de kullanabilirsin
ha bir de etekleri kemerli kullanmadım kemersiz kullandım kemerle kilolu gösteriyor

Son düzenleme:

hardalı almadım canım çünkü o renk pantolum var :78:
siyah ve saks benetton lakost 6 tl tanesi
kucak tepsisi ykm home 5 tl
kot pantul markasını unuttum 9 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…