aaa ben sabah trendyola baktımm
o etekler hangi butikten
aslında 1 elbise beğendim ama kısa diye vazgeçtim
kampanya bitti exelon ..tanesi 25 tl idi benim 40 tl çekim vardı toplamda 15 tlye aldım ikisini inş. defosz sorunsuz gelir
büyük resim yokmu belli olmuyor kısa ise uzun çizmeyle giyersin kapatır kısalığı
güle güle güzel günlerde giy
Eki Görüntüle 322242 Eki Görüntüle 322243 Eki Görüntüle 322244
kızlar trendyolda bunlar hoşuma gitti ama siyah kaban başkasının sepetinde çok istedim almayı ama alamıcam sanırımama diğer ikisinin renkleri arasında kaldım hangisi güzel fiyat da 55 lira iyi mi sizce??
Eki Görüntüle 325010
geçen gün bi arkadaş bu eldiveni soruyordu
benimki geldi çok güzel ama bir arkadaşa hediye ettim
bugün yenisini görünce çok sevindim tekrar sipariş ettim
isteyen olursa limangoda satışta şu an
evet ben sormuştuummm ama limangonun ürünlerine pek güvenmiyorum bi kaç gömlek almıştım markasını üzerine yapıştırmışlar resmen tuttum elimde kaldı
bikaç tane de babet almıştım iki giyindim açıldı çöpe attımdaha da almam
kontescan son aldıklarını anlayamadım ama bu aralar hardal sarısı görünce üzerine atlıoruminşallah onu almışındır
deli kız 0606 iki tane uzun etek almışın ikisini de beğendim ama hiç öyle bi etek almadm cesaret mi edemiorum nedir sen nasıl kombinliyorsun acaba??
evet ben sormuştuummm ama limangonun ürünlerine pek güvenmiyorum bi kaç gömlek almıştım markasını üzerine yapıştırmışlar resmen tuttum elimde kaldı
aynı eldiven bugünde trendyolda var
benim ilk aldığım trendyoldan gelmişti kalitesi güzeldi tavsiye ederim
ben dün daha pahalıya almıştım
kontescan son aldıklarını anlayamadım ama bu aralar hardal sarısı görünce üzerine atlıoruminşallah onu almışındır
deli kız 0606 iki tane uzun etek almışın ikisini de beğendim ama hiç öyle bi etek almadm cesaret mi edemiorum nedir sen nasıl kombinliyorsun acaba??
bence 2. güsel
ya kızlar sizce nasıl bu elbise bir fikre ihtiyacm varr
Eki Görüntüle 325351 Eki Görüntüle 325352
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?