Pembe Dolap

smuwila hepsi güzel güle güle kullan ama yeşil botuna bittim çok beğendim gözüm kaldı ya bende istiyorum bakalım nasip olacak mı

Cok tesekkür ederim canım ben onu Trendyol' dan aldım hatta bugün elime ulastı yalnız bu internet alısverisi' nin en kötü yanı numara konusu. Normalde, 37 numara' nın ayagıma olması lazım 37 giyiyorum ki, hatta 38 bile oluyor bazen ayaklarım taraklı cünkü. Modele baktım kalıbı genis olur dedim bi giydim ayagıma büyük geldi.
:26:
Hadi bu önemli degil 1 cm falan büyüktür ama benim korktugum baska bir ayakkabı daha aldım hatta yesil botun altında resmi var onu 38 numara istedim kalıbı dar gibi geldi o da böyle cıkarsa yandım degisim olmuyor cünkü sadece iade oluyor.
Ayrıca bu botlar' dan her yerde var hatta ben bu gibi baska siteler' de aynısını görmüstüm daha gecen gün insallah sana da nasip olur tatlım

Son düzenleme:
herkes aldıklarını güle güle kullansın bayanlarrr
ben de dün
colins pantul aldım kendime,siyah.
onun dışında bu ara ojelerle ve kitaplarla haşır neşirim.

aldığım ojeler;

aldığım kitaplar;

bunları da blog çekilişlerinden kazandım

5 tane de kitap kazandım

magnet ojemi unutmuşum.
umarım başka unuttuğum yoktur

ps: ojelerin ayrıntılı bilgisi topiğimde mevcuttur*

Son düzenleme:
Kontes güle güle sür aldıgın ojeler cok güzel ben öyle renkler bulamıyorum bir türlü yaa..

kontescan hepiciği hayırlı olsun simli kırmızı ocene bi de hardal sarısı mı ona bayıldım
bilinçaltının gücü kitabı süper bi kitap

kızlar trendyolda bunlar hoşuma gitti ama siyah kaban başkasının sepetinde çok istedim almayı ama alamıcam sanırım ama diğer ikisinin renkleri arasında kaldım hangisi güzel fiyat da 55 lira iyi mi sizce??

kıtapları okuduksan sonra en guzel hangısı dıye yaz bende alırım ozaman...yada okumadna ozetlerınden bak hangısı guzel sana gore yaz buraya:))

kıtapları okuduksan sonra en guzel hangısı dıye yaz bende alırım ozaman...yada okumadna ozetlerınden bak hangısı guzel sana gore yaz buraya:))

okuduklarım da var okumadıklarım da...
netten kolayca yorum bulabilirsin ama ille de benim yorumlarımı istiyorsan bi kaç şey yazabilirim,en azından konularıyla ilgili...

huzursuz kemikler baya meşhur oldu, polisiye bir kitap ama tarihi de barındırıyor.
s*ktir et bir kişisel gelişim kitabı.okumadım ama elini sallasan yorumuna çarpar, aylardır en çok satanlar listesinde ilk10 da.
bilinçaltının gücü, kişisel gelişim. hayat değiştirecek nitelikte bir kitap.
günahkar, yazarından da anlaşılacağı gibi bir cinayet romanı. tess gerritsen aslen doktordur ve romanlarının temeli de tıbba dayanır,gerçekçidir.
gerçekler rüyalarda gizlidir, bir rüyalar sözlüğü.
christine, bir arabayla ilgili aşk üçgeni tarzı bir şey.
kabuk adam'ın konusunu inan ki bilmiyorum. yorumlarda bile konudan söz edilmemiş. sadece 'okuyun,mükemmel' denilmiş. bir çok arkadaşım da aynısını söyleyince dayanamadım aldım.
lütfen anneme iyi bak bir dram romanı.

kıyamet senfonisi bir çizgi roman,1 günde okudum. çizgisi sert ama çok orjinal,konusu da mükemmeldir.
siyah nefes okumadım ama bir aşk romanı diye biliyorum.
bavul, romantik bir kitap.hayatımız boyunca kalbimize yani bavulumuza kaç aşk sığdırabildiğimizle ilgili.
sonsuza kadar aşk hakkında hiç bir fiikrim yok.
kimyageri okudum ve evin en uzak yerine sakladım.asla almayın.

taze taze kitap siparişim : 7 Ölümcül Günah, Kerem ile Aslı, Eylül ve tabi ki Michael Jackson - Büyülü ve Çılgınca Bir Yaşam ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…