Pembe Dolap

sohbetimize güvenerek diyorum ki asla alma:18:

saol tatlım ya dün nasıl bi piskolojideydim bilmiyorum o gün alsam mı derken şimdi elbisede bi gariplik hissettim bende samimi cevabın için saol tatlım
kıs ben senin kitaplarını çok sevdim michael da almışın kalın roman sever misin böyle kitaplarla haşır neşir olduğunu görünce bende çok beğendiğim kitabı tavsiye etmek istedim
ATEŞBÖCEĞİ YOLU KRİSTİN HANNAH ın kitabı ben o 624 sayfalık kitabı tek nefes okudum diyebilirim
diğer kitap da yazarı DAVİD NİCHOLLS BİRGÜN hatta bende bunları aldım die resim ekliim birgün kitabının yeni kapağı basılmış alırsan eğer şaşırma die söliim

ah aslında gözümü korkutmadı değil ama MJ aşkına okuyacağım

ateşböceğini yazın kitapçı tavsiye etmişti ama satmaya çalışıyordur* diye düşünüp almamıştım
bir gün'ün bi kaç olumsuz yorumunu okudum, kararsız kaldım o yüzden...
yoksa alacaktım:26:

birgünü bitirmedim o yüzden kesin almalısın diyemem ama tavsiye de ederim okuduğum kısımlar gayet güzeldi akıcı ki kişiden kişiye de yorumlar değişir bence güsel bi aşk romanı şubatta bitircem inşallah , ama ateşböceği yolu benim için vıp de saklanan bi kitap tekrar tekrar okurum

kızlar akla ihtiyacım var:26: trenyolda bambi var alan oldu mu hiç çizme beğendim bi kaç tane kalıpları nasıl benim ayak kürek gibi biraz 40 numara olur mu olmaz mı bilemedim alan varsa tavsiye isterim

kızlar akla ihtiyacım var:26: trenyolda bambi var alan oldu mu hiç çizme beğendim bi kaç tane kalıpları nasıl benim ayak kürek gibi biraz 40 numara olur mu olmaz mı bilemedim alan varsa tavsiye isterim

bambiden 3-4 ayakkabım var
çok memnunum
kalıpları normal geldi bana.
ayağın taraklı filansa bilemem ama:26:

canım ben trendyoldan bot almıştım 37 numara giyiniyorum cuk oturdu diyebilirim hiç bi sorun yaşamadım gayet rahatlar halen de kullanıorum bunları almıştım .

güzel çizmeler de varmış şimidi baktım ama benim çizmelerim genelde 1 numara büyük olur sen nasıl alıyorsun?

belli olmuyor ya kalıba göre değişiyor sabit bi ayak numara yok ne yazık ki bazen 39 oluo bazen 40 fiyatı çok iyi geldi bana çizmelerin bi de bambi olması da tercih sebebim oldu walla aklım karıştı:44: alayım olmadı iade ederim sorun olmuyodu di mi trendyolda iadede

yok canım ben bikaç iade işlemleri yaptım hiçbi sorun yaşamadım ancak şunu söyliim kaç taksitle almışşan o kadar ay iade işlemi uzuyor yani mesela 6 taksitle mi aldın 6 ay ekstrende iade edildiği gözüküyor bunu da dikkate al derim .genelde 40 numara giyiniyorsan 40 al derim çünkü bambinin kalıpları normal.

tamam canım teşekkür ederim aliim bari içimde kamasın

tamam canım teşekkür ederim aliim bari içimde kamasın

önemli değil canım ama tekrar sölüorm çizmelerini genelde kaç numara alıyorsan öyle al diyorum ya benim çizmeler 38 ayakkabılar 37
al bari içinde kalmasın ekle burayada

önemli değil canım ama tekrar sölüorm çizmelerini genelde kaç numara alıyorsan öyle al diyorum ya benim çizmeler 38 ayakkabılar 37
al bari içinde kalmasın ekle burayada

eklerim tabi canım ay son bi soru peki taba haricinde hangisi güzel ya vizon mu siyah mı :18:

sanırım 3. yü beğendim ben.emin değilim:26:
bacak boyu kısmının farklı olması güzel bir ayrıntı ama kareli masa örtüsü gibi durmuş özellikle de 2. sinde

artık çok geeeeeeç vizon rengi bi tane botum vardı ondan yola çıkarak siyahı aldım ama vizonda da aklım kalmadı değil walla bakalım bu güzel çıkarsa bi daha denk gelirse o rengini alabilirm

eklerim tabi canım ay son bi soru peki taba haricinde hangisi güzel ya vizon mu siyah mı :18:

canım ya acil çıkmam gerekiyoru öyle ki çıkış vermeden kapatmışım bilgisayarı cevap veremedim kusura bakma . ben o taba rengi çizmeyi beğenmedim açıkçası siyah ya da vizon diyebilirdim vizonun varsa siyah alman ii olmuş değişiklik olur herşeyle giyebilirsin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…