kimsenin fikri yok muu
değişik kitaplar var
ihşallah zevkle okursun
hiç kullanmadığım bir marka. ben olsam almazdım.
az ünlü marka aldığımda topuklar sorun çıkarabiliyor (esneme, yıpranma) ya da vurabiliyor.
sohbetimize güvenerek diyorum ki asla alma:18:
ah aslında gözümü korkutmadı değil ama MJ aşkına okuyacağım
ateşböceğini yazın kitapçı tavsiye etmişti ama satmaya çalışıyordur* diye düşünüp almamıştım
bir gün'ün bi kaç olumsuz yorumunu okudum, kararsız kaldım o yüzden...
yoksa alacaktım:26:
kızlar akla ihtiyacım var:26: trenyolda bambi var alan oldu mu hiç çizme beğendim bi kaç tane kalıpları nasıl benim ayak kürek gibi biraz 40 numara olur mu olmaz mı bilemedim alan varsa tavsiye isterim
kızlar akla ihtiyacım var:26: trenyolda bambi var alan oldu mu hiç çizme beğendim bi kaç tane kalıpları nasıl benim ayak kürek gibi biraz 40 numara olur mu olmaz mı bilemedim alan varsa tavsiye isterim
yok canım ben bikaç iade işlemleri yaptım hiçbi sorun yaşamadım ancak şunu söyliim kaç taksitle almışşan o kadar ay iade işlemi uzuyor yani mesela 6 taksitle mi aldın 6 ay ekstrende iade edildiği gözüküyor bunu da dikkate al derim .genelde 40 numara giyiniyorsan 40 al derim çünkü bambinin kalıpları normal.
tamam canım teşekkür ederimaliim bari içimde kamasın
önemli değil canım ama tekrar sölüorm çizmelerini genelde kaç numara alıyorsan öyle al diyorum ya benim çizmeler 38 ayakkabılar 37
al bari içinde kalmasın ekle burayada
Eki Görüntüle 326063 Eki Görüntüle 326064 Eki Görüntüle 326065 bu çizmeleri beğendim gerçi renge de karar veremedim ama
sanırım 3. yü beğendim ben.emin değilim:26:
bacak boyu kısmının farklı olması güzel bir ayrıntı ama kareli masa örtüsü gibi durmuş özellikle de 2. sinde
eklerim tabi canımay son bi soru peki taba haricinde hangisi güzel ya vizon mu siyah mı :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?