çeklerimle aldığım ürünlerim geldi
tepsi ykm home
2 adet benetton lakost, mavi-laci arası rengine bayıldım!
diğeri de siyah.
pantolon da çoookkk istediğim bell-bottom tarzında. 9 tl ye geldifashions friends marka
botlar 20 tl fakat taban renginde sorun var, bi halletmek lazım olcak o durumu, belki de iade edeceğim:26:
kitaplar d&r'dan, geçen günün fırsatı pinhan'ı 5tl'ye görünce dayanamamıştım:78:
flormar'lar alelade markettensally hansen'i hediye çekimle aldım,4tl'ye geldi
beyaz sedefli gibi olanın içinde renkli simler var ama çıkmamış fotoda.
teşekkürlerdelikız senin de elbisen hoşmuş ama ben ilk bel kısmındaki katı beğenmedim , o katını çıkartır bence sanki kilolu gösterir gibi geldi bana ama sen bilirsin ,güle güle kullan..
teşekkür ederimkontes kuzum aldıkların çok hoş güle güle kullan
delikız elbisen çok hoş
Çok güzel canım güle güle giyNasıl 4.90 a geliyor cnm hediye çekin mi vardı bir ben yapamıyorum sanırım internetten alışveriş ne kadar uyguna geliyor oysa
ayyy mükemmel güle güle kullan canım
selam kızlar burası yeri deil biliyorumda bişey sormak istiyorum size...
trendyoldan elbse almıştım bedeni küçük geldi . geri iade edicektim trendyoldan mail attım cvp gelmedi. sonra 7 gün içinde koşulsuz iade etme hakkı varmış ,o da geçti o ara gönderemedim geri. şuan 15-20gün oldu elbise geleli. iade için göndersem sorun olurmu acaba kabul ederlermi? faturanın arkasındaki formda iade nedeni ne beden uymama yı işaretledim ama sıkıntı çıkarmı bilemedim. ilk defa iade işlemine gerek duydum. bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirimm..:44:
deli_kiz0606 ben elbiseni çok beğendim özel geceler için rengi de tam uygun
merguana küçük çantaları ben yazın seviyorum kışın montlarla çizmelerle falan çok küçük kalıogüzel çanta
kkontess eteğin sezon modası önü kısa arkası uzunhaliyle beğendim
kızlar hepiniz aldıklarnızı güle güle kullanın
deli_kiz0606 ben elbiseni çok beğendim özel geceler için rengi de tam uygun
merguana küçük çantaları ben yazın seviyorum kışın montlarla çizmelerle falan çok küçük kalıogüzel çanta
kkontess eteğin sezon modası önü kısa arkası uzunhaliyle beğendim
kızlar hepiniz aldıklarnızı güle güle kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?