Pembe Dolap

kızlar fox shoesdan trendyoldan ayakkabı alan var mı?

kalıpları nasıl acaba ayakkabıların bir küçüğünü mü almak gerekir ?

Son düzenleme:
kontescim aldıklarını güle güle kullan, nasıl bu fiyatlara alabiliyorsun kuzum bana da öğret yahuu..
delikız senin de elbisen hoşmuş ama ben ilk bel kısmındaki katı beğenmedim , o katını çıkartır bence sanki kilolu gösterir gibi geldi bana ama sen bilirsin ,güle güle kullan..

selam kızlar burası yeri deil biliyorumda bişey sormak istiyorum size...
trendyoldan elbse almıştım bedeni küçük geldi . geri iade edicektim trendyoldan mail attım cvp gelmedi. sonra 7 gün içinde koşulsuz iade etme hakkı varmış ,o da geçti o ara gönderemedim geri. şuan 15-20gün oldu elbise geleli. iade için göndersem sorun olurmu acaba kabul ederlermi? faturanın arkasındaki formda iade nedeni ne beden uymama yı işaretledim ama sıkıntı çıkarmı bilemedim. ilk defa iade işlemine gerek duydum. bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirimm..:44:

tvde herhangi bir kanalda mı veriliyor bir kişimi kullanabiliyor peki sadece,bi de mesela kodu verirken ne diyo sölüyomu trendyol diye altyazı falanmı oluyo çok soru sordum ama açıklarsanız lütfen kızlar

ayy kızlar ben burayı keşfedememişim ofsa eklerdim aldıklarımı
merhabalar bu arada

bu arada trendyoldan bugün 19.90 a çanta aldım sizce nasıl fikirlerinizi söylermisniz?

ayyy mükemmel güle güle kullan canım

delikız senin de elbisen hoşmuş ama ben ilk bel kısmındaki katı beğenmedim , o katını çıkartır bence sanki kilolu gösterir gibi geldi bana ama sen bilirsin ,güle güle kullan..
teşekkürler
yok ben gayet inceyim zaten biraz kilolu dursun farketmez
ben katını sevdim zaten
bi de ben üzerime çok yapışan kıyafet giymiyorum o yüzden de biraz bol olması her zaman tercihim ama önerin için teşekkür ederim
kontes kuzum aldıkların çok hoş güle güle kullan

delikız elbisen çok hoş
teşekkür ederim
Çok güzel canım güle güle giy Nasıl 4.90 a geliyor cnm hediye çekin mi vardı bir ben yapamıyorum sanırım internetten alışveriş ne kadar uyguna geliyor oysa

teşekkür ederim 10 tl çekim vardı ,kargo ücretsizdi dün,elbisenin fiyatı da 14,90 dı o yüzden 4,90 a geldi bana
ya ara ara çek veriyorlar ,tvde oluyor ,doğumgününde filan çek veriyorlar ,bazı günler kargo bedava oluyor ,garage sale indirimlerinde çok ucuz şeyler oluyor vs..
takip ettikçe öğreniyrsun
dün mesela kanal d de vardı ama alacak hiçbişey bulamadım ben çeki de kullanamadım
ama olsun nasılsa çekler sürekli çıkıyor tvde

günü geçmişse bi şey diyemiyorum,facebook da sayfalarına yaz, anında cevaplarlar
ya da telefon et

deli_kiz0606 ben elbiseni çok beğendim özel geceler için rengi de tam uygun

merguana küçük çantaları ben yazın seviyorum kışın montlarla çizmelerle falan çok küçük kalıo güzel çanta

kkontess eteğin sezon modası önü kısa arkası uzun haliyle beğendim
kızlar hepiniz aldıklarnızı güle güle kullanın

çok teşekkür ederim

sağolasın canımm
evet istiyordum bu model
süper denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…