Ben de Erenköy sosyete pazarı, Beşiktaş pazarı ve Kadıköy salı pazarına gittim ama bu
pantolonlardan istediğim renklerde bulamadımBakırköyün metini çok duymuştum,
görmüş olcam bu vesileyle
Ben varım ben varımmmmm gel kız gidelim beraberrr
Normalde cumartesi günleri erkek arkadaşımla buluşurum ama
bi kerelik pazar için onu başka güne atıcam
Kız milleti iştee nolcakkkk
Kızlar bu gece annemle Avm ye gittik alışverişe işte ganimetlerim
Eki Görüntüle 354144 Eki Görüntüle 354142 Eki Görüntüle 354141 Eki Görüntüle 354140 Eki Görüntüle 354139 Eki Görüntüle 354137 Eki Görüntüle 354146
Kızlar ayakkabı 30 lira Kotondan :)
Küpe 5 lira o da Koton:)
Kolyede Koton 10 lira:)
2 Pantolon ve çantaya toplam 37 lira verdim T-box onlarda
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
bende bunları trendyol çeklerimle aldım 7.50 fln ödedim toplamına
yaa kızlar bravo valllahi hem güzel hem ucuz şeyleri nerden buluyosunuz ben hiç bulamıyorumbazen rast geliyo ama çok çirkin ve kalitesiz oluyolar
hepsini çokkk beğendim yaBunları da bugün pazardan aldım, arkadaşlarım sipariş vermişlerdi. Gördügünüz herşeyin tanesi 10 tl, deri ceket de dahil
Eki Görüntüle 354681 Eki Görüntüle 354683 Eki Görüntüle 354684
bende yazın sonunda almıştım daha doyamadan kış geldi bekliyorum yazıBır ay once almıştım,daha hıc gıyemedım.havalar ısınsın dıye beklıyorum
Eki Görüntüle 354829 Eki Görüntüle 354830
bende yazın sonunda almıştım daha doyamadan kış geldi bekliyorum yazı
çok süper ayakkabılar bunlar yanerden aldınız acaba bunları ????
Bır ay once almıştım,daha hıc gıyemedım.havalar ısınsın dıye beklıyorum
Arkadaşlarıma gösterme hevesinden çektimHaftaya tekrar gidersem birkaç renk görsünler diye. Uluorta hepsini de çekemedim adamlar laf söyler diye, ayakkabıları çekmeye çalışırken adamlar "polis misin abla" diye işkillenmişlerdi de
Bır ay once almıştım,daha hıc gıyemedım.havalar ısınsın dıye beklıyorum
ohh oxxo ya da benotton mağazası gibi rengarenkkk
Arkadaşlarıma gösterme hevesinden çektimHaftaya tekrar gidersem birkaç renk görsünler diye. Uluorta hepsini de çekemedim adamlar laf söyler diye, ayakkabıları çekmeye çalışırken adamlar "polis misin abla" diye işkillenmişlerdi de
hahahahhaDedim ki" polis olsam ayakkabıyı niye çekiyim seni çekerim"Bu hafta ilk kez gittim, geç gittiğim için ayakkabıları inceleyemedim pek. Çok fazla ayakkabı tezgahı vardı eminim çok ucuza birsürü vardır. Ama İstanbuldaki diğer pazarlardan ayakkabı alımışlığım var ve gerçekten çok kaliteli. Hatta hakiki deri bile bulmuştum.
güle güle kullan canımmmBır ay once almıştım,daha hıc gıyemedım.havalar ısınsın dıye beklıyorum
hepsini çokkk beğendim yahayırlı olsun inşallah
sen ne iyi bir arkadaşmışsın öylebenimlede arkadaş ourmusun????????????????????????
ben de pazarları çok seviyorum, çok kaliteli ürünler oluyor
taaa mersin'deki arkadaşıma da alıp yolluyorum bazen
hahahahhayazık adamlaraaa
ben de pazarları çok seviyorum, çok kaliteli ürünler oluyor
taaa mersin'deki arkadaşıma da alıp yolluyorum bazen
güle güle kullan canımmm
kar buz yok olunca bol bol giyersin, elbiselerle çok cici olur
teşkkur ederım canım.öncelikle güle güle kullan cnm.. ben de bunlalrın kahve tonlarında benzeri var. 3 renkli ayakkabılarım diyorum ben onlara.cnm ben istdayım ve ben bunları kışın da giyiyorum bilmiyorum sen karlı bi yerdemi oturuyorsun ama bunları kışın da giyebilirsin. üstelik benimkilerin alt kısımları daha ince..
teşekkur ederımmgüle güle kullan canımmm
kar buz yok olunca bol bol giyersin, elbiselerle çok cici olur
evet cnm,teşekkur ederım.ayakkabılar çok güzel güle güle giy hemde birçok renkle kombinlenebilir
ben de kışın ılık gunlerını kastetmıştım havalar ısınsın derken, tabı kı de yazlık ayakkabı degılbunlar yazlık ayakkabı mı ki?
modeli çok hoş bu modelin derisi bende de var ama bunlar sonbahar da ya da kışın ılık günlerinde giyilir bence
kııızlar selam buraları yeni keşfettim bir konuda akıl danışmam gerek çünkü ikilemde kaldım
Eki Görüntüle 355697
Marka : Nursace
Numara : 36
Stil : Babet
Malzeme : Naylon
Renk : Siyah
Desen : Desensi
zDurum : Yeni, Kutusunda. Kızlar gg.de gördüm bu babeti fiyatı çok uygun geldi çok beğendim fakat tereddütte kaldım birincisi fotoğrafta sanki kullanılmış gibi duruyor babet ama sıfır yazıyor , ikincisi nursace marka hiç almadım birşey netten baktım pahalı ayakkabıları mevcut acaba sahtesi mi sahtesi olsada problem olmaz zatende sizin düşünceleriniz neler.Bu model ayakları rahatsız eder mi plastik naylon karşımı malzemesi var çünkü.. Düşünceleriniz benim için önemliii :26::26::26:
naylonlar çok fena ayak terletiyor o zaman da koku oluyor diye ben tercih etmiyorum canım.
herkes alınca, flo'da çalışan bir tanıdığıma sormuştum.
millet neden plastiğe naylona bu kadar para veriyor, terletmiyor mu bunlar,özel bi malzeme mi diye.
o da 'yok canım, tabiki de terletiyor' demişti.
mantığıma da yattı
hem terleyince ayak da kayar diye düşünüyorum,sağlıksız
nursace kaliteli ve pahalı bir markadır evet ama bu ürün orjinal midir bilemem.
kullanılmamış olmasına da pek inanmadım lakin yazısı silinmiş. en az 1 kere giyilmiş gibi.
rica ederim canım, kullanan arkadaşlar varsa onlar da yorum yazacaktır.Aynen naylon oluşundan ötürü kayma problemi çok fazla olur diye düşünüyordum ben , o yüzden kullanan birileri yorum yapar diye yazdım.Duygularıma tercüman oldunuz , öte yandan bu modelin farklı renklerinide koymuş dükkanına onlarada beta marka yazmış.Bende şuan kendisine mail attım çok çelişkili herşey :) Babeti çok beğendim o ayrı :)
Güzel ve açıklayıcı yorumun için teşekkür ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?