Bunları da bugün pazardan aldım, arkadaşlarım sipariş vermişlerdi. Gördügünüz herşey 10 tl, deri ceket de dahil
Eki Görüntüle 354681 Eki Görüntüle 354683
Bunları da bugün pazardan aldım, arkadaşlarım sipariş vermişlerdi. Gördügünüz herşey 10 tl, deri ceket de dahil
Eki Görüntüle 354681 Eki Görüntüle 354683
Bunları da bugün pazardan aldım, arkadaşlarım sipariş vermişlerdi. Gördügünüz herşeyin tanesi 10 tl, deri ceket de dahil
Eki Görüntüle 354681 Eki Görüntüle 354683 Eki Görüntüle 354684
canim hepsi harika aldiklarinin
nerden aldin? kizlar istanbul avrupa yakasinda boyle cici ve uygun fiyatli kiyafetleri nerden buluyorsunuz,bi de taki
ceket çok şık gerçektenngüle güle kullan canımm
bu çantalar bu yaz herkeste olucak gibi :26: pazarda bile varsa...hiç de sevmem piştiliği, çok yaygınlaşmadan kombinleyelim bari
Sn.Tersalfabe bunları hangı pazardan aldınız acaba. Cok hosmus gule gule gıyın - gıysınler...
off cok begendim
kotlari deneme imkanin oldu mu canim..nasil seciyorsun bedenine gore..her firmanin beden olcusu farkli oluyo..ki ben gibi balik hafif kalir balina etli biri icin denemeden alamam
Arkadaşlarıma gösterme hevesinden çektimHaftaya tekrar gidersem birkaç renk görsünler diye. Uluorta hepsini de çekemedim adamlar laf söyler diye, ayakkabıları çekmeye çalışırken adamlar "polis misin abla" diye işkillenmişlerdi de
Offfff çok beğendimmm pantolonlarıııııBakırköy bana çok
uzak ama haftaya kesin gitmeliyim kaçarı yokPazar sadece
cumartesi günleri kuruluyo di mi canım?
Evet sadece cumartesileri kuruluyormuş. Bugüne kadar Beşiktaş ve 4.levent pazarına gitmiştim ama onlar bunun yanında hiç kalır. Metrobüse ulaşınca gerisi kolay, İncirli durağında inip kalabalığı takip edin (ben kadınları takip ederek buldum)
Evet sadece cumartesileri kuruluyormuş. Bugüne kadar Beşiktaş ve 4.levent pazarına gitmiştim ama onlar bunun yanında hiç kalır. Metrobüse ulaşınca gerisi kolay, İncirli durağında inip kalabalığı takip edin (ben kadınları takip ederek buldum)
metrodan inince de yogun bir bayan surusu goreceksiniz,takilin peslerineeben iki defa gittim,esimle gittigimde hic tadi cikmadi..yanliz gittigimde bir suru bayanla muhabbet ede ede alisveris yapmistim,cok keyifliydi..yok ki soyle eseleyecek arkadas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?