Pembe Dolap

hepsi gayet ucuz ve güzel.ben çok beğendim.özellikle kolyeyi ve son üstü :)

yaa kızlar bravo valllahi hem güzel hem ucuz şeyleri nerden buluyosunuz ben hiç bulamıyorum bazen rast geliyo ama çok çirkin ve kalitesiz oluyolar

Son düzenleme:
Bunları da bugün pazardan aldım, arkadaşlarım sipariş vermişlerdi. Gördügünüz herşeyin tanesi 10 tl, deri ceket de dahil

Son düzenleme:
canim hepsi harika aldiklarinin
nerden aldin? kizlar istanbul avrupa yakasinda boyle cici ve uygun fiyatli kiyafetleri nerden buluyorsunuz,bi de taki

ceket çok şık gerçektenn güle güle kullan canımm
bu çantalar bu yaz herkeste olucak gibi :26: pazarda bile varsa... hiç de sevmem piştiliği, çok yaygınlaşmadan kombinleyelim bari

Beğenmenize sevindim Bu pantolonların her rengi mevcuttu, 20-30 renk vardı.Yer. Bakırköy pazarı.

Çantalar çok yaygınlaştı evet, ama kullanacak olan arkadaşım İstanbulda olmadığı için çok fazla pişti olma ihtimali yok :)

off cok begendim
kotlari deneme imkanin oldu mu canim..nasil seciyorsun bedenine gore..her firmanin beden olcusu farkli oluyo..ki ben gibi balik hafif kalir balina etli biri icin denemeden alamam

off cok begendim
kotlari deneme imkanin oldu mu canim..nasil seciyorsun bedenine gore..her firmanin beden olcusu farkli oluyo..ki ben gibi balik hafif kalir balina etli biri icin denemeden alamam

Pazardayken deneme imkanım olmadı ama pantolona bakınca nasıl olacağını tahmin edebiliyorum. Evdeki diğer pantolonlarıma benziyorsa alıyorum. Bir de bunlar likralı esnek olduğu için üzerime olma ihtimali yüksek oluyor. Eve gelince denedim, ben normalde 28 giyerim ve bunların 28 bedeni cuk oldu :) Arkadaşlarımın tipleri de bana benzediği için onlara da olacağını tahmin ediyorum.

Kot bedeni ile satılıyorlar, 26dan başlayıp 31e kadar var.

Son düzenleme:
Arkadaşlarıma gösterme hevesinden çektim Haftaya tekrar gidersem birkaç renk görsünler diye. Uluorta hepsini de çekemedim adamlar laf söyler diye, ayakkabıları çekmeye çalışırken adamlar "polis misin abla" diye işkillenmişlerdi de

polisim denetime geldim
reklaminizi yapiyorum arkadaslarim begenirse onlarida getiricem haftaya dersin
ayakkabi konusunda nasil pazar?ben hic bakmiyorum bile sanki kotu kaliteliymis gibi geliyor hic ayakkabi aldin mi bakirkoy pazarindan ?

Dedim ki" polis olsam ayakkabıyı niye çekiyim seni çekerim" Bu hafta ilk kez gittim, geç gittiğim için ayakkabıları inceleyemedim pek. Çok fazla ayakkabı tezgahı vardı eminim çok ucuza birsürü vardır. Ama İstanbuldaki diğer pazarlardan ayakkabı alımışlığım var ve gerçekten çok kaliteli. Hatta hakiki deri bile bulmuştum.

Offfff çok beğendimmm pantolonlarııııı Bakırköy bana çok
uzak ama haftaya kesin gitmeliyim kaçarı yok Pazar sadece
cumartesi günleri kuruluyo di mi canım?

Offfff çok beğendimmm pantolonlarııııı Bakırköy bana çok
uzak ama haftaya kesin gitmeliyim kaçarı yok Pazar sadece
cumartesi günleri kuruluyo di mi canım?

Evet sadece cumartesileri kuruluyormuş. Bugüne kadar Beşiktaş ve 4.levent pazarına gitmiştim ama onlar bunun yanında hiç kalır. Metrobüse ulaşınca gerisi kolay, İncirli durağında inip kalabalığı takip edin (ben kadınları takip ederek buldum)

metrodan inince de yogun bir bayan surusu goreceksiniz,takilin peslerinee ben iki defa gittim,esimle gittigimde hic tadi cikmadi..yanliz gittigimde bir suru bayanla muhabbet ede ede alisveris yapmistim,cok keyifliydi..yok ki soyle eseleyecek arkadas

Ben de Erenköy sosyete pazarı, Beşiktaş pazarı ve Kadıköy salı pazarına gittim ama bu
pantolonlardan istediğim renklerde bulamadım Bakırköyün metini çok duymuştum,
görmüş olcam bu vesileyle

metrodan inince de yogun bir bayan surusu goreceksiniz,takilin peslerinee ben iki defa gittim,esimle gittigimde hic tadi cikmadi..yanliz gittigimde bir suru bayanla muhabbet ede ede alisveris yapmistim,cok keyifliydi..yok ki soyle eseleyecek arkadas

Ben varım ben varımmmmm gel kız gidelim beraberrr
Normalde cumartesi günleri erkek arkadaşımla buluşurum ama
bi kerelik pazar için onu başka güne atıcam
Kız milleti iştee nolcakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…