Pembe Dolap

Kızlar ben de plastik babet kullandım geçen yaz, ama söylediğiniz problemlerin hiçbiriyle karşılaşmadım.Hatta deri babetlerimden daha fazla rahat ettim plastik babetlerimle diyebilirim...Öyle rahatsız edici boyutta terletme olayı falan da olmadı...

öncelikle rossmann'a gittim ve kendimi kaybettim.
inci özlüduş jeli
iki adet mel merio parfüm
uçan kuzular selpak :)
papatya özlüel kremi
iki adet makyaj temizleme mendili
ardından kemeraltında internette çok beğendiğim ayakkabıyı aldım kendisi 30tl
ve son olarak da tam olarak aynısını bulamamış olsam da pentiden istediğim çorabı aldım,sadece 8.50tl :)
bir izmir gezintisinden kalanlar bunlar..

Kızlar bu yağmurluğu Geçen pazar gecesi sevdiceğimle Zara'dan aldım.150 tl den 50 tl'ye düşmüştü.
Özellikle rengini çok sevdim
(resimlerin üstüne tıklayın büyür.rengi tam çıkmadı ama şeker pembe )

çok güzeller.ayakkabını bambiden mi aldın canım?

çok güzeller.ayakkabını bambiden mi aldın canım?

teşekkür ederim..
hayır bambiden almadım,aslında internetten alacaktım fakat ayağımda nasıl duracağından emin olamadığım için bizzat deneyip aldım,izmirden kemeraltından.
tüm renkleri mevcut,en cırttan en pastele kadar.

Kızlar bu yağmurluğu Geçen pazar gecesi sevdiceğimle Zara'dan aldım.150 tl den 50 tl'ye düşmüştü.

zara ve 50tl olması çok iyi.fakat böyle bir mont benim tarzıma pek uygun değil.fakat ben senin çok güzel kombinleyip taşıyacağını düşünüyorum.

güle güle giy rengi çok güzellllllllllllllllll

teşekkürler canım bende rengine vuruldum

zara ve 50tl olması çok iyi.fakat böyle bir mont benim tarzıma pek uygun değil.fakat ben senin çok güzel kombinleyip taşıyacağını düşünüyorum.

normalde bende şişme şeyleri sevmem.ama rengi ve giyince üstümde duruşuna öyle bayıldım ki bu arada teşekkürler tatlım

Son alışverişlerimi ekliyim ben de
eşofman takımı ve ayakkabı nike..
kürk yelek trendyol
kot şort ve bol kot lcw..

Son düzenleme:
merhaba kızlar bu topiğe hiç yazmamıştım ama bir süredir takip ediyordum bir konuda fikrinizi almak istiyorum.bu gün lc waikikide bu montu gördüm indirime girmiş 40 tl fiyatı çok uygun ama kararsızım bu sene kış bitti sayılır seneye demode olur mu ki fikirlerinizi yazarsanız sevinirim

deri mont asla demode olmaz kuzum, model olarak da derilerin önde giden modellerinden biri bu bence.
oldukça güzel,rengi de fiyatı da hoş, ben beğendimm
ama dikkatimi çeken özellikle kollardaki kalıp duruş
fotodan mı bu yoksa orjinali de böyle mi?
hani yumuşacık bir derisi yok gibi?

yok derisi çok sert değil canım kolları kötü durmuyo resimde öyle çıkmış bende çok beğendim özellikle rengine bayıldım ama bu kararsızlığım öldürecek beni neyse yarın gidip alayım bitmeden çok sağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…