öncelikle rossmann'a gittim ve kendimi kaybettim.
inci özlüduş jeli
iki adet mel merio parfüm
uçan kuzular selpak :)
papatya özlüel kremi
iki adet makyaj temizleme mendili
ardından kemeraltında internette çok beğendiğim ayakkabıyı aldım kendisi 30tl
ve son olarak da tam olarak aynısını bulamamış olsam da pentiden istediğim çorabı aldım,sadece 8.50tl :)
bir izmir gezintisinden kalanlar bunlar..
Eki Görüntüle 355950 Eki Görüntüle 355951 Eki Görüntüle 355952
çok güzeller.ayakkabını bambiden mi aldın canım?
Kızlar bu yağmurluğu Geçen pazar gecesi sevdiceğimle Zara'dan aldım.150 tl den 50 tl'ye düşmüştü.
Özellikle rengini çok sevdim(resimlerin üstüne tıklayın büyür.rengi tam çıkmadı ama şeker pembe )
Eki Görüntüle 356338 Eki Görüntüle 356339 Eki Görüntüle 356340
Kızlar bu yağmurluğu Geçen pazar gecesi sevdiceğimle Zara'dan aldım.150 tl den 50 tl'ye düşmüştü.
güle güle giy rengi çok güzellllllllllllllllll
zara ve 50tl olması çok iyi.fakat böyle bir mont benim tarzıma pek uygun değil.fakat ben senin çok güzel kombinleyip taşıyacağını düşünüyorum.
Eki Görüntüle 357007 Eki Görüntüle 357008 Eki Görüntüle 356824 Eki Görüntüle 356820 Eki Görüntüle 356825 Eki Görüntüle 356821
Son alışverişlerimi ekliyim ben de
eşofman takımı ve ayakkabı nike..
kürk yelek trendyol
kot şort ve bol kot lcw..
şorta bayıldımmmm
aynısını trendyolun mavi butiğinden sipariş etmiştim ama tedarik edemediler
kaça aldınız?
20 liraya aldım..
çok güzel duruyor giyince.
umarım bulursunuz
canım yeleğin trendyolda hangi butik acaba cok güzel güle güle giy bayıldım
merhaba kızlar bu topiğe hiç yazmamıştım ama bir süredir takip ediyordum bir konuda fikrinizi almak istiyorum.bu gün lc waikikide bu montu gördüm indirime girmiş 40 tl fiyatı çok uygun ama kararsızım bu sene kış bitti sayılır seneye demode olur mu ki fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 358519
yok derisi çok sert değil canım kolları kötü durmuyo resimde öyle çıkmış bende çok beğendim özellikle rengine bayıldım ama bu kararsızlığım öldürecek benineyse yarın gidip alayım bitmeden çok sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?