butikleri söyleyince ben de baktım ama pahalı geldiler bana:26:hepiciğini beğendin he kuşum
o tuniği aldım biraz önce canım amma aklıma girme diğer ikisini de mi alsam bilemedim şimdi :18: saol tatlım
dünya kadar koton/ole ürünüm var ama şu dediğine hiç dikkat etmedim biliyor musun :26:bikaç sayfa önce yazılanları okudum bi yorum yapmak istedim..
ben de bu tarz pazarlardan eğer ki tarzıma uygun bişeyler bulursam alıyorum.ben hastalık kanser vs yaptığına pek inanmıyorum.çünkü pazarda gördüğüm bir malın aynısını mağazasında da görüyorum.mesela burdaki pazardan neredeyse bir dolap dolusu pijama takımı aldım
ger.i çocuk pijamaları ama benim bedenime onlar olouyor.hepsi çok sevimli ama en önemlisi marka ve kaliteli.ya fazlalıktan getiriyorlar ya da belki çalıntı o konuda pek bişey diyemiyorum.
annem ise,asıl yaşadığımız şehirde kurulan pazardan kumaş alıyor.kumaşlar gerçekten eli yakan mağazaların fabrikalarından.belki inanmazsınız(ki çevresi de şaşıp kalır) 1tlye kumaş alıp pantolon dikiyor.toplamda 10tlye ceket gömlek pantolon hırka dikti.hatta deriler alıp çanta da dikiyor.
önce yıkadıktan sonra kullanırsak ben bir zararı olacağını düşünmüyorum.
aynı malı pazarda buluyorsak neden durduk yere mağazadan alalım değil mi?
bu arada dün kotondan 60tlden 20tlye inmiş siyah bir etek aldım.
şuan biraz meşgulüm.ilk fırsatta fotoğrafını çekip ekleyeceğim.
yalnız bişey kafamı karıştırdı.aslında karıştırması saçma ama aldığım eteğin bedeni 32
kotonun olesi değil de koton bölümünün ürünleri daha mı büyük kalıp?yoksa ben yavaştan yok mu oluyorum bilemiyorum. :26:
butikleri söyleyince ben de baktım ama pahalı geldiler bana:26:
ahahah çok tatlısın
ya o pantolona somon gömlek daha mı yakışır yeşilde cayar gibi oldum amma
siyahlısını neden düşünmüyorsun kuş?
hem her şeyle uyar hem de daha asil duruyor bencee
kuşum siyahın 38 i bitmiş hem renkli istiyorum yaa renklerle içim açılıyor bi zaman hep siyah giyinirdim ama yaşım daha genç cıvıl cıvıl olsa fena olmaz diyerekten renkli baktım fikir için saol tatlım
beden işine bakmamıştım, peki madem kuşş sen bilirsin tabiki dee
KONTES
gerçekten çok güzel görünüyor kazakların güle güle kullan ama
bence vücuduna yazık ediyorsun 5 liralık maldan kork bence zaten kazak da fiyatını belli ediyor sana söyleyeyim ucuz duruyor sadece şekli ve rengi güzel
kumaşından yününden belli ucuz olduğu güzel görünüyor diye hemen alma bundan sonra
hep kanserler hastalıklar bunlar yüzünden pazar ürünlerinin çoğuna dikkat edilmeli ama ara da iyi olanlar da çıkmıyor değil
sana eleştiri getirmek için söylemiyorum yanlış anlama sakın ama dikkat ediyorum sen hep ucuza bir sürü şey alıyorsun burda insanlar da imreniyor ama alınanlar ne çok fazla kullanılabiliyor ne de sağlıklı
bence bir tane al ister pahalı olsun ister orta bi fiyat ama nerden alındığı belli olsun gönül rahatlığıyla giy
ama güzel parçalar da alıyorsun hakkını yiyemem insanlara bu yönden de örnek oluyorsun
yahu ben de dikkat etmemiştim,oleden hemen bedenimi alır giyerim ama gözüme çok küçük geldi.bilemiyorum neyse.butikleri söyleyince ben de baktım ama pahalı geldiler bana:26:
dünya kadar koton/ole ürünüm var ama şu dediğine hiç dikkat etmedim biliyor musun :26:
beden işine bakmamıştım, peki madem kuşş sen bilirsin tabiki dee
haha kaçırmışım mutfaktaydım.
senin içinde kaldı bu gömlek bence
eğer bedeni de varsa ben al derim.yeşil de güzeldi ama somon da hoş olur.iki renk de çok hoş çünkü.
somon gömleği aldım canım walla içimde kalmıştı
iiki de beklememişim diyorum son kalan 38 i ben aldımben aldıktan sonra 38 tükendi dedi ballıymışım sanırım
saol cann
biliyordum biliyorduuuum
hayırlı olsun.kombinleyip giydiğini de görürüz artık,bi gelsin de.
Bence bu bakış açısı tamamen önyargı.Çünkü mangonun da kotonunda mağazasında askıda bile durmayan yamuk samuk çapulcu diye tabir edilebilecek bir sürü malı var ve 60-70 liradan aşağı satmıyorlar.Ben tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum bu düşüncenin.O 5 liralık kazak kotonun mağazasında 70 liraya alınsa bu şekilde düşünmezdin.[
alakaya maydonoz...yani ne alaka
ben illa git pahalısını mı al dedim hatta pazarlarda bile çok güzel kaliteli mallar var ucuza
ben daha bilinçli tüketici olalım dedim dikkat edelim çoğu zararlı dedim bunu da kontesin şahsından tüm okuyuculara forumdaşlara söyledim
herkes pazardan alışveriş yapıyor bilinçlenelim dedim
zaten kontes de onu söyledi bilinen yerlerden sağlam yerlerden alışveriş yapıyormuş hem de ucuza ne güzel işte herkes böyle yapsın
yoksa ne alaka koton ne alaka mango
iyi oku
Bence bu bakış açısı tamamen önyargı.Çünkü mangonun da kotonunda mağazasında askıda bile durmayan yamuk samuk çapulcu diye tabir edilebilecek bir sürü malı var ve 60-70 liradan aşağı satmıyorlar.Ben tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum bu düşüncenin.O 5 liralık kazak kotonun mağazasında 70 liraya alınsa bu şekilde düşünmezdin.[
alakaya maydonoz...yani ne alaka
ben illa git pahalısını mı al dedim hatta pazarlarda bile çok güzel kaliteli mallar var ucuza
ben daha bilinçli tüketici olalım dedim dikkat edelim çoğu zararlı dedim bunu da kontesin şahsından tüm okuyuculara forumdaşlara söyledim
herkes pazardan alışveriş yapıyor bilinçlenelim dedim
zaten kontes de onu söyledi bilinen yerlerden sağlam yerlerden alışveriş yapıyormuş hem de ucuza ne güzel işte herkes böyle yapsın
yoksa ne alaka koton ne alaka mango
iyi oku
valla sen alaka kurmayabilirsin cok da bi önemi yok benim için.sen merak etme herkes en az senin kadar bilinçli.Marka pazarı, reklam etkisi ve bunların sonucları olarak da etkilenen biz tüketiciler.
Eki Görüntüle 356411 Eki Görüntüle 356412 Eki Görüntüle 356413
bunları aldım az önce limangodan toplam 9.65 tl
Eki Görüntüle 357007 Eki Görüntüle 357008 Eki Görüntüle 356824 Eki Görüntüle 356820 Eki Görüntüle 356825 Eki Görüntüle 356821
Son alışverişlerimi ekliyim ben de
eşofman takımı ve ayakkabı nike..
kürk yelek trendyol
kot şort ve bol kot lcw..
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
limango hediye çekimle aldım 8.85 ödedim sadece
merhaba kızlar bu topiğe hiç yazmamıştım ama bir süredir takip ediyordum bir konuda fikrinizi almak istiyorum.bu gün lc waikikide bu montu gördüm indirime girmiş 40 tl fiyatı çok uygun ama kararsızım bu sene kış bitti sayılır seneye demode olur mu ki fikirlerinizi yazarsanız sevinirim
Eki Görüntüle 358519
Eki Görüntüle 359287 Eki Görüntüle 359288
Eki Görüntüle 359290
kızlar biraz önce şunları aldım..nasıl sizce ?
ekru(beyaz) hırkanın siyahı da vardı çok kararsız kaldım :/ acaba siyahını mı alsaydım ?
bugun mangodan bi kaç parça bişi aldım
feci indirim vardi
dore simli kazak tunik 14.90tl
haki havuc pant. (nubuk gibi bi malı var) 8.90tl
kuzu derisi pant. 24.90tl
i love mango
dünya kadınlar günü dolayısıyla kendimi şımarttım bugün..daha 2 gün var ama olsun
bende bugün aldıklarımı ekleyeyim bari
Eki Görüntüle 361784 Eki Görüntüle 361783 Eki Görüntüle 361782
OLAY ürünlerini "hepsi burada"dan sipariş ettim.dünya kadınlar günü dolayısıyla kargo bedavaydı..aldım gittibu arada botlarımı giyip eve geldim o yüzden altları tozlu duruyor kusura bakmayın.
Merhabalar tekrardan, hepinizin aldıkları çok güzel, güle güle giyin-kullanın.
Bu ara indirimler çok fazla, ben de mümkün olduğu kadar değerlendiriyorum. En son bu çizmeyi aldım 20 tl. Bu fiyat için güzel bence
Eki Görüntüle 361944
dün ve bugün aldıklarım
Eki Görüntüle 363918
Eki Görüntüle 363926
Eki Görüntüle 363927
Eki Görüntüle 363929
kızlar bu ayakkabılarım nasıl sizce bunun beyaz bağcıklısını trendyoldan sipariş ettim
Eki Görüntüle 364736 Eki Görüntüle 364737 Eki Görüntüle 364738
limangodan pijamam
trendyoldan parfümüm
herkes aldıklarını güle güle kullansın kızlar...
çok beğendim.çok şık.hem zarif hemde trendy bir parça.spor ,şık her şekilde kombinlenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?