Pembe Dolap

cumartesi günü bu hırkayı aldım.

Eki Görüntüle 365564

çok beğendim ,güle güle giyin
,lc waıkıkıdan mı aldınız?bende aynısını gördüm alıp almamak arasında kararsz kldım,ama çok güzel şeyler var,pantalonlar felan harika renkleri:)

kontess cim sen hangi pazardan alıyorsun bunları canım ya,çok güzeller ,güle güle eskit

saol canım lcw cdan aldım kaç zamandır gözüm bakıyodu baktım indirimde kaçırmadım...bu 29.90 olmuş...diğer rengi krem olanı 19.90 olmuş....

39.90 ken internet mağazında çok satıyodu stokta yoktu hep.....baharlıklarla beraber sanırım talep olunca fazlaca ürettiler....eskiden bulamadığım beden şimdi nerdeyse her mağazada var....bence al kaçırma hangi rengini seviyosan....pembeli halka küpeyle giydim çok cici oldu.

bende cuma günü anneme 2 tane güzel bluz aldım ,dünya kadınlar günü hediyesi olarak:)kendime nedense böyle şeyler alacağım zaman hep pahalı bulurum:),ay başında alırım artık bende ama lcw de çok güzel şeyler var gerçekten,rengarenk:)

sen yanlış anlamışşsın ben sadece bir fotodaki gömlek ve diğer fotodaki pantolonu kombinledim nasıl olur diye sordum zaten sonradan değiştirdim gömleği somon aldım (turuncu değil rengini somon die yazmıştım ama )
etekle gömleği ben kombinlemedim trendde öyle kombin yapıldığı için ben direk fotoğrafı ekledim etek benim kombinim değil yani, tütün rengi tunikteki deri tayt da benim kombinim değil
sadece tunik mi yoksa benim eklediğim somon rengi gömlek ve yeşil pantolon kombinasyonu mu demiştim ..yine de teşekkürler

bizde arkadaşımla bunu aldık ikimizzde aynı elbiseyi aldık
benim kartımdan ççektik ona 17.9 tl bana 5 tl ye geldi ben 20 tl çekimi kullandım

aircim canım hayırlı olsun benimde indirimden 5 liralık ganimetlerim oldu çok ii oluo güle güle giyin inşallah
sayydek tulumun harika yakası sezon modası güssel seçim hayırlı olsun inşallah

Son düzenleme:
aircim canım hayırlı olsun benimde indirimden 5 liralık ganimetlerim oldu çok ii oluo güle güle giyin inşallah
sayydek tulumun harika yakası sezon modası güssel seçim hayırlı olsun inşallah

saol canm gömlekler güzeldi ikiside aldın mı bilmiyorum ama çok beğendim
indirim şahane sorma ya böle aldıkça sışarıda 10 tl 20 tl lik şeyler görünce pahalı demeye başladım

teşekkürler tatlımm

çok teşekkürler canım
Bide indirimden aldım 50 tlden 20ye düşmüşş

nerden aldın canm intertenn mi merak ettim bakıyım hemen

bende son 15 günde bunları aldım,alışveriş sitelerinden bunların dışında 1 spor,1 de platform ayakkabı aldım,hepsinden de memnun kaldım

bu kabanı sormuştun sanırım alıyım diye çok beğendim ben canm iyi günlerde kullanherşeyi

yok canım ben bugün onu carrefour da lcw 'den aldım belki orda bulabilirsin xside ürünü

dışarı çıkınca bakarım o zaman merak ettim

kızlar bende aranıza katılabılırmıyım bır kıyafet duskunu olaraktan

kızlar bu arada aldıklarınızı iyi günlerde kullanın ,
sayydek tulum harikaa !
kkontess kazaklar çook hoşş bence çok ta uygunn..
air; elbise çok hanım hanım,çok cici

hepinizin aldıkları çok güzel birde adını unuttum ama yeşil kombinleri soran arkadaşının pantolunu ayrı güzel gömlek ayrı güzel ,birlikte de çok hoş olurlar somon gömlek daha ilgi cekici ve hoş durur kanımca:13:

bu kabanı sormuştun sanırım alıyım diye çok beğendim ben canm iyi günlerde kullanherşeyi

dışarı çıkınca bakarım o zaman merak ettim

evet evet sormuştum kararsız aklmıştım ..ama gelince ve giyince iyiki almışım dedim ,çok hoş durdu hatta nerden aldın die soranlar oldu o kabanı:)) tşk ederim canım ,sende güle güle kullan

ayy bende galiba kendime alırken kıyıyorum paraya....çok haklısın...bazen güzel şeyler denkgeliyo alıyorum hemen bu sezon bol bol hırka aldım lcw dan ....bu sene hırkaya takmış durumdayım kafayı renk renk alıyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…