- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
çok beğendim ,güle güle giyin
,lc waıkıkıdan mı aldınız?bende aynısını gördüm alıp almamak arasında kararsz kldım,ama çok güzel şeyler var,pantalonlar felan harika renkleri:)
kontess cim sen hangi pazardan alıyorsun bunları canım ya,çok güzeller ,güle güle eskit
saol canım lcw cdan aldım kaç zamandır gözüm bakıyodu baktım indirimde kaçırmadım...bu 29.90 olmuş...diğer rengi krem olanı 19.90 olmuş....
39.90 ken internet mağazında çok satıyodu stokta yoktu hep.....baharlıklarla beraber sanırım talep olunca fazlaca ürettiler....eskiden bulamadığım beden şimdi nerdeyse her mağazada var....bence al kaçırma hangi rengini seviyosan....pembeli halka küpeyle giydim çok cici oldu.
kahve kazakve deri taytta kombinindeki siyah parçayı anlamadım..deri tat çok hoş ve iddalı.
yakası turuncu (turuncu oluyor dimi,renk özürlüğümde)genel olarak gömlek biraz daha kalın bir kumaştan olmalıydı bana kalırsa artı eteğin içinde olmalıydı.birde sevmiyorum yüksek belli mini etekte.etekte uzun olmalıydı.
bizde arkadaşımla bunu aldık ikimizzde aynı elbiseyi aldık
benim kartımdan ççektik ona 17.9 tl bana 5 tl ye geldi ben 20 tl çekimi kullandımEki Görüntüle 366071
çok güzelmiş canım güle güle kullanın çokta uyguna gelmiş valla:)
saol canm ben tuluma bayıldım
sayydek tulumun harika yakası sezon modası güssel seçimhayırlı olsun inşallah
aircim canım hayırlı olsun benimde indirimden 5 liralık ganimetlerim oldu çok ii oluogüle güle giyin inşallah
sayydek tulumun harika yakası sezon modası güssel seçimhayırlı olsun inşallah
teşekkürler tatlımm
çok teşekkürler canım
Bide indirimden aldım 50 tlden 20ye düşmüşş
nerden aldın canm intertenn mi merak ettim bakıyım hemen
bende son 15 günde bunları aldım,alışveriş sitelerinden bunların dışında 1 spor,1 de platform ayakkabı aldım,hepsinden de memnun kaldım
Eki Görüntüle 366129 Eki Görüntüle 366130
Eki Görüntüle 366131 Eki Görüntüle 366132
Eki Görüntüle 366133 Eki Görüntüle 366134
yok canım ben bugün onu carrefour da lcw 'den aldım belki orda bulabilirsin xside ürünü
bu kabanı sormuştun sanırım alıyım diye çok beğendim ben canm iyi günlerde kullanherşeyi
dışarı çıkınca bakarım o zaman merak ettim
bende son 15 günde bunları aldım,alışveriş sitelerinden bunların dışında 1 spor,1 de platform ayakkabı aldım,hepsinden de memnun kaldım
Eki Görüntüle 366129 Eki Görüntüle 366130
Eki Görüntüle 366131 Eki Görüntüle 366132
Eki Görüntüle 366133 Eki Görüntüle 366134
evet evet sormuştum kararsız aklmıştım ..ama gelince ve giyince iyiki almışım dedim ,çok hoş durdu hatta nerden aldın die soranlar oldu o kabanı:)) tşk ederim canım ,sende güle güle kullan
bende cuma günü anneme 2 tane güzel bluz aldım ,dünya kadınlar günü hediyesi olarak:)kendime nedense böyle şeyler alacağım zaman hep pahalı bulurum:),ay başında alırım artık bende ama lcw de çok güzel şeyler var gerçekten,rengarenk:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?