Pembe Dolap

limangodan aldım ama kargo süresi çok uzun hala gelmedi ((

lip gloss ve ocelerimin hepiciğini toplam 30 tl olcekken indirimle 10 tl ye aldım
çatlayan turuncu oje nasıl olcak hiç bi fikrim yok maksat değişik olsun bizim olsun :119: :119: :119:

canım şu ayakkabılara bayılıyorum geçen de başka bi arkadaşalmıştı onada söylemiştim harika :) güle güle kullan emi :)
Ojelere gelince ilki bende de var bayılarak kullanıyorum diğerleride çokça şeker özellikle lilaaa

ojelerin ikisinden ben de sipariş ettim, bekliyorum

güle güle kullan canımmm

çok saol canım çok mersi o ilkini bayılarak aldım gecenin 3ünde sepetten düşsün die pusuda bekledim resmen
hatta dayanamıcam fotosunu eklicem

netten alıntıdır foto ..............

güle güle kullan canımmm

güle güle kullan canımmm

saol canımcım hangilerini aldın seninkiler de hayırlı olsun inşallah :119: :119: :124: :124:
ama limangonun hem kargosu fazla hem geç geliyor

bende bunları geçen aldım ama eklemeye üşendim şimdi paylaşıyorum :) bide spor ayakkabı aldım bugün nike ama çekmeyi unuttum yarın ekliycem kızlar :)

küpe 1 tl canlarım:)
kelebekli yüzük 2 tl ama taşını düşürdüm bile
Kedili yüzük hediye yengecimden
ojelerin tanesi iki liradan
kremlerde ayaklar için kızlar avondan aldım inanılmaz memnun kaldım alttakibüyük krem lilav e çok tatlı kokuyo yumuşacıkta yapıveriyo ayakları soldaki beyaz olan ayak spreyi kokuyu önlüyo mis gibi kokuyo ayacıklarınız :) diğeride deniz yuzu içeren krem onu denemeknasipolmadı henüz : )

sayydek tabiki ilk başta ojelerini sonrada yüzüklerini çoookkk beğendim ya hayırlı olsun inşallah
ya o kedili yüzüğe bayıldım hatta

Son düzenleme:

saol canımcım hangilerini aldın seninkiler de hayırlı olsun inşallah :119: :119: :124: :124:
ama limangonun hem kargosu fazla hem geç geliyor

kırmızımsıları aldımm
özellikle alttaki simliyi çok gördüm bloglarda, aşık oldumm
cg'nin ojelerinden biri ile aynı

markafoniden aldığım ilk ürün....uzun zamandır bakıyordum almaya karar veremiyordum....kontesin peluş battaniyesinden esinlenerek aldım... umarım güzel çıkar....

az öncede limangodan havlu aldım biri beni durdursun....açılışı bu gece yaptım....2010 da üye olmuşum limangoya ve limangodan ilk alışverişim...7 tl çekim vardı dayanamadım kargo bedava oldu sadece....

cuma günüde bu hamiş pantolonunu aldım....

balayı için nasıl kızlar alıyım diyorum ama iç çamaşırısorun olurmu nasıl giymek lazım bunabelli olmaması için:26: çekimle 7 tl ye gelcek de tel bulmam lazım

Son düzenleme:
kızlar bana kot pantalon bedeni konusunda yardımcı olurmusunuz ?36-38 bedenim boyum 1.70 küsür bacaklarım ince ayrıca normal kotlarıma bakıcam ama beden farkı olurmu ki ?

balayı için nasıl kızlar alıyım diyorum ama iç çamaşırısorun olurmu nasıl giymek lazım bunabelli olmaması için:26: çekimle 7 tl ye gelcek de tel bulmam lazım

tatlım öncelikle hayırlı olsun.
bence yaz için çok tatlı bir elbise.bu tarz elbiseler sütyensiz de kullanılıyor fakat ben rahat edemediğim için tercih etmiyorum.
oldukça farklı şekilde sütyen modelleri mevcut.
mesela;

ben de mezuniyetim için sırtı tamamen açık elbise giyeceğim bu tarz bir sütyen almayı planlıyorum.
umarım bulabilirsin rahatça

çook teşekkür ederim canım aşkım işten eve dönsüb kayınpederimin yada kayınvalidemin tel nosu ile hesabı doğrulucam ve hemen alıcam inşallah sütyenler değişikmiş:26:kullanımı zor gibi ama alıcam artık napıyımdeneyek görekbende asla sütyensiz giyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…