Pembe Dolap

Sezon indirmini beklerseniz bozulmayan,sağlam ürünleri çok da hesaplı alırsınız.1 temmuz oldu mu hepsi yarı fiyatına düşecek zaten :))

geçenlerde yine pazardan eklediğim h&m olduğunu düşündüğüm (çünkü etiketi kesik) merserize kazaklar an itibariyle makinadan çıkıp kurutulmuş, sarkıklık dahil herhangi bir deformasyon gözlenmemiştir.

içiniz rahat olsun

heh işte böyleleri de var ama kalitelileri de var,demek istediğim o.

benim aldıklarımın hepsi sadece 1 satıcı tarafından satılıyor, tüm pazar bu şekilde değil yani.

sadece 1 yerde bu ürünler var.

ben de asla pijama & çorap almam pazardan.

çünkü onlar kalitesiz oluyor genelde.

Ben de bilemiyorum pazardan iyisini seçmeyi.Alırım pijama vs kötü bir deneyim oldu.Severim pazardan almayı da...Cüzdan almıştım 5 tl ye o çok iyi çıktı mesela.

Ben de bilemiyorum pazardan iyisini seçmeyi.Alırım pijama vs kötü bir deneyim oldu.Severim pazardan almayı da...Cüzdan almıştım 5 tl ye o çok iyi çıktı mesela.

işte iyisini seçebilmek lazım.
biraz da şans mı demeli ne demeli bilemedim.
cüzdan da almadım hiç :26:
mesela ayakkabı alan arkadaşlar var, ben asla alamam güvenip de.
vs vs

evet inanılmaz derecede moralimi bozdunuz.
giyim konusunda kendime çok güvenirim.
tarzım çoğu kişiye farklı geldiğinden beğenilmiyor olabilir bu zevk meselesidir ama bana gelip de bu tarz konuşulursa farklı bir anlam çıkar.
ne yani pazardan (hadi pazarı da geçtim çünkü 'hepiniz toplanıp pazar muhabbetine girmişsiniz' demişsiniz) uyguna aldım diye 'kalitesiz' mi oldu benim kıyafetlerim?
sizin sözlerinizden bu sonuç çıkıyor.
ayrıca size 'şimdi aldığım bir ürün diğer sezon giyilemeyecek kıvama geliyor' da demedim hiç.
öyle olsalar ben de acırdım verilen miktara.

bence de uzatmak manasız, sıkıldım zaten.

kontess, mor blüzüne bayıldım, ilk eklediğin de çok hoş.. Güle güle giy canım, ben de nezamandır gidemiyorum pazara bu cumartesi annemi kandırıp gitsem süper olucak :)))

kontess güle güle kulan ,yine en en zevkli ve iyilerini seçmişsinkıskanıyorum senin o pazarı ciddennerde güzel alımlı parçlar kapıyorsun vesselam ,güle güle eskit canım..yenilerini bekliyorum

Son düzenleme:
kontess güle güle ,yine en en zevkli ve iyilerini seçmişsinkıskanıyorum senin o pazarı ciddennerde güzel alımlı parçlar kapıyorsun vesselam ,güle güle eskit canım..yenilerini bekliyorum

çok sağol kuzumm, beğendiğine sevindimmm inşallah

aynen ya kontes nerde bu pazar bizim oralarda hiç yok valla keşke olsaydı hiç çıkmazdım galiba
ayrıca bazı arkadaşlarımın dediği gibi sezon sonu ürünlerde çok indirim oluyor ama sezon sonu işte zaten önemli olan sezonda modayken giymek değil mi?seneye giymek için ben de çok alıyorum özellikle kotona indirim geldiğinde ama bazılarnı da sezonda kimsenin üstünde yokkken alıp giymek daha iyi hissettiriyor
bu arada pazardan almaya karşı değilim kaliteli olduktan sonra her yerden her paraya alınabilir
diğer arkadaş da(CinnetimCennetimdir)zaten pazardan almaya karşı olduğunu söylememiş ona da hak verdim onun anlatmaya çalıştığı farklı

bazıları kıyafete çok para verenleri kınamış ne hakla! biri gider 40 tl ye pantolon alır biri gider yabancı markanın ürününü 500 tl ye alır o alış gücüyle alakalı bence çok para vereni de kınamamak lazım
belki tasarım yaptırıp bir ürünü sadece kendi taşımak istiyordur ne güzel
ne az para vereni kınayalım ne de çok para vereni
herkes kaliteli sğlıklı ürün alsın önemli olan o

kontes özellikle önü laci arkası vişne renkli bluzunu çok beğendim koton genlede arkası şifon yapıyor ve ben onlara bayılıyorum benim de çok var çok severek de giyiyorum sen de giy üzerinde paralansın
hatta o bluzunun fiyatını biliyorum sezonda 40 liraydı ama şimdi 10 tl olmuş

3 -5 tl ye ucuz ucuz nerden geldiği belli olmayan ürün alacağımıza biraz daha kalitelisini alıp yıllarca giyebiliriz(gerçek markaların indirimli ürünlerini bulan şanslı arkadaşları tenzih ederim)
çünkü bence fiyat düşünce kalite de düşüyor mesela eskiden hatırlıyordum lcw den alışverş yapardık bi bluzu senelerce giyerdik taş gibi de bir şey olmazdı
şimdi hem fiyatı hem de kaliteyi düşürdüler bi bluz 2 yıkamada yamuluyor :26:

kontes senin bu pazar nerede acaba?

aa gördün mü gerçektenn, merak ettimm ben görmedim de mağazasında (ki burda mağazası yok sadece satış temsilcisi tarzı yerler var)

ben size özelden yazayım kızlar yerimi

güle güle kullan kuzumm

slm hanımlar konu tekstil ve pazarmış bende yazayım dedim.ben 15 sene ihracaatta tekstilde çalıştım.pazarda gördüğünüz marka etiketli ürünlere sahte diorsunuzya %90 gerçek çoğu.çünkü ihracaatta dikilen ürünlerde bi cm bile hata olduğunda defoya ayrılıyo.dikiş hatası yani.bunu gözle görüp anlamanız mümkün değildir.kiminde etiket milimlik yanlış dikilmiştir kiminde milimlik uzun yada kısalık vs. bu tarz şeylerdir.zaten sahtesini gözle anlarsınız ki kumaşı ben burdayım der.ayrıca sosyete pazarları bütçeye oldukça katkı sağlıyor.bende arkadaşlarımda her perşembe gidiyorum.inanın sokakta podyumdan çıkmış gibi gezen kadınları böle pazarlada görmek çok mümkündür.ayrıca bazı markaların penyeleri çok kötü.ben kumaştan özelliklede penyeden iyi anlarıım.çekermi solarmı yıpranırmı dokunduğumda anlarım.o yüzden sırf etikete para ödemeyin.yani bi ürünü sırf mağazadan aldık die uzun ömürlü kullanıcam die garantiniz yok.ben aynı penye kumaşına çook farklı etiketler taktığımızı bi,liyorum

Bize de birkaç tüyo verebilir misiniz kaliteli kumaşları nasıl anlayacağımızı Annemle berabersem o anlıyor ama tek gittiğimde ben de anlamak isterim.

Bu arada son birkaç sayfayı okudum pazarda kaliteliyi bulmak size kalmış. Kimi gider paçavraları alır kimi kaliteli ürünleri bulur. Sırf bu yüzden pazardan alınan şeyler kalitesizdir denemez.

kkontess, bana da yazar mısın o "gizli" pazar yerini Annemi ikna edersem gitmek isterim. Teşekkürler şimdiden

Son düzenleme:

öncelikle diğerleriolarak belirttiğiniz tam olarak nedir ben pek anlamveremedim..bir eşya mı kişi mi kuruluş mu?nedir?
eleştirdiğiniz şey,kumaşlar arasındaki farklar!çok merak ettim,hangi bilgiye göre bariz farklılıklardan bahsettiniz?annem bu işe yıllarını vermiş,o nedenle burada donanımı olmadan yazıldığını görünce çenemi bir türlü tutamıyorum.
Allah'a şükür yazılanı anlayacak kadar zekaya sahibim..ve eminim çoğu kişi de sizin ne demek istediğinizi anladı!
kimse burda kimsenin müdavimi yandaşı vs.si değil..herkes ayrı düşünceleri olan bireyler..
üslubunuzun farkına vardınız mı bilmiyorum ama varmamış olmalısınız ki böyle rahat yazabilmişsiniz..burada girilen muhabbetlerin komik ya da ciddi olduğunu kim karar veriyor?bilgi alışverişi ne zamandan beri komik oldu???
sevgiler ve diğerleri cümleniz de zaten ayrıca takdire şayan..
iyi akşamlar sayın cinnetin cinnetimdir..

okudğum yerde bulunan pazarda da bir pijama yoğunluğu yaşanıyor.tıpkı relax mode özdilek vb.yerlerde satılan pijamalar gibi,kaliteli ve inanılmaz sevimli.
izmir kaynaklı zaten pijamalar..
dolabımın bir kısmı pazardan aldığım pijamalardan taşıyor 2.5tl'ye üst 2.5tl'ye alt alıyorum ve inanılmaz kombinler oluyor..boş bir vaktimde dünden bugüne pazar pijamalarımı da ekleyebilirim..

tatlım güle güle kullan..özellikle siyah küpelerin çok şirin.

izmir pazarındaki pijamalar hoş oluyor evett, teyzemden biliyorum

ama burdan almadım hiç:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…