Pembe Dolap

konuya alakasızım sadece sizin yazınıza denk geldim bir şeyler yazmak istedim....
cümle kurma-anlamlaştırma-açıklama-kelime seçiminiz... kısacası yazınıza bayıldım.
gerçekten iki üniversite bitirdiğinizi yazınızla belli ediyorsunuz. hayran kaldım...
hoşçakalın.....

avoncu geldi haaanımmmmm

Evet kızlar ilk iki resimdekiler mavi olan eyeliner siyah olanda fırçası kızlarbeyaz olan göz makyajı temizleyicisi eyeliner alana 2liraya geliyodu
Bide mavi rimel aldım kızlar ama sürünce koyu laci oluyo
rujlar çok tatlı kokuyo ve tatlarıda çok ciciş
kalemlerden üstteki laci alttaki siyah.siyah olan avonun bana hediyesi

Son düzenleme:

güle güle sürün kuzum emmee o ojenin hali ne kuuuuuuuuuu:18:

tatlım ben ilk elbiseyi beğendim yine.ama bu geçen eklediğin değil miydi bilemedim? ilki çok tatlı puantiyeli de güzel ama kilolu gösterebilir.

iki üniversiteyi bitiren benim tatlım.
ama sen de haklısın.yazıdan anlamak hakikaten zor .

kızlar markafonide little black dress vardı..
bugün yoğun olduğum için bakmakta geç kaldım.
ve 20tl'ye inanılmaz bir elbise kaçırdığımı gördüm ve onun gibi onlarcası.
eğer yakında özel bir geceniz varsa,mutlaka bakın..
çok üzüldüm görünce.
bölüm yemeği için almayı istiyordum fakat kaçırdım.

değil canım ya o beyazdı kaçırdım off çok pişmanım hemen almadım diye:2::2:bayılmıştım ona oysa gelirse hemen alacağım busefer bu ilk elbise de şişko gösterir diye korkuyorum önü pileli ya içim ısınmıyo hiçbirine artık

tatlım puantiyeli olanının lacivertini almıştım çok kısa nasıl giyebileceğimi bilmiyorum s beden almıştım m belki daha iyi olurdu ama genede çok kısa

balayı için alıcam canm ama beğenemiyorum gözüm alamadığımda kaldı

tatlım kendini hiç üzme.yaz geliyor ve takip ettiğimiz sitelerde cıvıl cıvıl elbiseler çıkmaya başladı
mağazalara da bak biraz.balayını ne zaman düşünüyorsunuz?
ben eminim,bu tarz elbiseler gelecek daha..hemen acele etme.eklediklerini almaman şuan için bence daha iyi.

haklısın canım bekliyim az daha inşallah colins yine gelir içimde kalmaz çok beğenmiştim balayını düğünden 2 3 gün sonra düşünüyoruz canım hayırlısı olsun bakalım daha karar vermedik ama:26: benim düşüncem çok kalmamk kısa olması taraftarıyım 2 3 gün kalıp sonra ailemin yanına el öpmeye gitmeyi planlıyorum öyle olur ya bilmiyorum sizlerde böyle bir adet varmı arada kaçarız tatile evlendikten sonra diye düşünüyorum

modeli çok güzel ama çok kısa ben plajda giymeyi planlıyorum artık

en mantıklısı canım

bilmem.. :) ben evli değilim daha ama genelde düğünden ya da nikahtan sonra balayına gidilir bir hafta kalınır,el de öpülür gelince:)
yani balayı ne zamandan kastım hangi ayda onu sordum
sadece colins değil.iyiiiiiice bak gelenlere.
inşallah herşey istediğin gibi olur.

air'cim kızma ama her topikte senin özelini okuyorum be annemm

kız evlenecek heyecanlı...

canım yaaa:)))

kötü şeyleri o kadar çok okuyoruz ki iyi geliyor bunlar.. (ses tonum olmadan yazdıklarım umarım yanlış anlaşılmaz.. valla eleştirme maksatlı yazmadım)

kız evlenecek heyecanlı...

canım yaaa:)))

kötü şeyleri o kadar çok okuyoruz ki iyi geliyor bunlar.. (ses tonum olmadan yazdıklarım umarım yanlış anlaşılmaz.. valla eleştirme maksatlı yazmadım)

haklısın canım da ne bileyim bunun için ayrı topikler yok mu pembe dolapta da aynı şey, çekiliş topiğinde de aynısı.
balayısı, giyeceği gecelik, çamaşır alayına ortak edildim vallahi.
ben sevmem bu kadar özellere dahil edilmeyi de...

air'cim kızma sakın, severim seni , bir rica olarak kabul edersen bu eleştirimi, sevinirim canımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…