sağolun kızlar ama uyduruk bir marka olduğuna karar verip iptalledim
kızlar sizce bu etek nasıl alayım mı? alsam da ben açık biriyim kombin önerilerinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 379024
bir de dogo store dan oxfordlarım geldi sizce nasıl?
Eki Görüntüle 379029 Eki Görüntüle 379030 Eki Görüntüle 379031
avoncu geldi haaanımmmmm
Eki Görüntüle 379589 Eki Görüntüle 379590 Eki Görüntüle 379591 Eki Görüntüle 379592 Eki Görüntüle 379593 Eki Görüntüle 379594 Eki Görüntüle 379588
Evet kızlar ilk iki resimdekiler mavi olan eyeliner siyah olanda fırçası kızlarbeyaz olan göz makyajı temizleyicisi eyeliner alana 2liraya geliyodu
Bide mavi rimel aldım kızlar ama sürünce koyu laci oluyo
rujlar çok tatlı kokuyo ve tatlarıda çok ciciş
kalemlerden üstteki laci alttaki siyah.siyah olan avonun bana hediyesi
oy anam ne tatlı papiler onlar öyleeehayırlı olsun
güle güle kullan canım hayırlı olsun ay şaka olsun die bende kontes gibi takılcaktım ocelerine :119:
airlikfeer canım o elbiseleri ben beğenmedim daha güselleri senin olsun ve hayırlı uğurlu mutlu kutlu olsun evliliğin balayın
kontescan ayakkabıların maşallahı war çok güsellerde o gözlükleri bi ben sevmedim sanırım hem kırmızı hem köşeleri sivri
oy anam ne tatlı papiler onlar öyleeehayırlı olsun
güle güle kullan canım hayırlı olsun ay şaka olsun die bende kontes gibi takılcaktım ocelerine :119:
airlikfeer canım o elbiseleri ben beğenmedim daha güselleri senin olsun ve hayırlı uğurlu mutlu kutlu olsun evliliğin balayın
kontescan ayakkabıların maşallahı war çok güsellerde o gözlükleri bi ben sevmedim sanırım hem kırmızı hem köşeleri sivri
tşk.ettim atatlım en güzelleri senin olsun
istanbulu bilemem ama burdakine güveniyorum ben kuzumm
zaten tüm pazar o şekilde değil, sadece 1 pazar sergisi böyle
teşekkürler valla kendimi yalancı gibi hissetmeye başlamıştım.
kızlar bende bu tarz markaların zara ve mango dahil adım ve zararnın mağazasından aldığım etiketi ile pazardaki aynı,bu anlamda aldıklarımızın (en azından büyük kısmının) çakma olduğunu düşünmüyorum daha çok ihraç fazlası bence.. çünkü kaliteleri de iyi sünmüyor sarkmıyor kumaş niteliği kesimi vvs mağazadakindan farksız..izmir -bornova cumartesi pazarını bilen arkadaşlar vardır izmir de alanlarda özellikle gider alırım hatta ve sorun yaşamadım hiç ama bazısının etiketleri kesik ,ihraç fazlası yada defolu anlamında o da,yyani dolayısyla benimde gardrobımda yığınla pazardan ünlü markaların ihraç fazlası ürünleri var mağzadakinle aynı kalitede diyebilirim henüz sorun yaşamadım ki yıllardır alırım da
Beyoğlu iş merkezi atlas pasajı terkos ve bilumum export ürünler satttığını varsaydığımız birçok yerin ürünlerini ezbere bildiğim için yine aynı export yerlerden alıpta pazarda satışa çıkaran kişilerin gerçek zara satması ihtimali inan bana yüzde 20 belki o bile değil Kontescim.. Kaldı ki Zara'nın outlet mağazası bile yok Mango gibi elinde kalan ürünü aylarca süründürmüyor mağaza outlet outlet diyeSana mango ve zara kesinlikle orijinal değil diye söylememın nedeni seni yalancı çıkarmak değil aydınlatmaktı açıkçası :26: Bu markaların haricinde Hm only veromoda gina tricot koton lttle big levis Motto v.s markaların ürünlerini pazarda etiketi kesik ve orijinal olarak bulman mümkün .. Dha öncede yazdığım gibi Sizin oraya stant açan satıcılardan inan burdaki pazarlardada çok var o yüzden tecrübeyle sabit olduğu için verdiğim bilgi yazıyorum sana yoksa ukalalık etmek istemem burda ve yanlışta anlaşılmak istemem onlar sahte bunlar sahte diye ahkam kesmek istemem yani bende çok alıyorum o exportculardan pazarlardan falan çünkü hiç öyyle bir ayrımım yok
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var sizce mavi mi yeşil mi?
Eki Görüntüle 382929 Eki Görüntüle 382930
bu etekler nerede acaba ?fiyatları ne kadar bende uzun etek arıyorum hep pantolon biraz değişiklik olsun istiyorum
kızlar limangodan geçen garage sale butiğinden çizme ve vekem marka uzun elbise sipariş etmiştim ,bugün teslim aldım ,çizmeler ok ama elbise yerine yine vekem marka abiye tarzda bir bluz çıktı içindendaha evvel bu durumu yaşayan oldu mu? ben sipariş ettiğim elbiseyi istiyorum,gelen bluzu iade etmek istiyorum..tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim...
kızlar limangodan geçen garage sale butiğinden çizme ve vekem marka uzun elbise sipariş etmiştim ,bugün teslim aldım ,çizmeler ok ama elbise yerine yine vekem marka abiye tarzda bir bluz çıktı içindendaha evvel bu durumu yaşayan oldu mu? ben sipariş ettiğim elbiseyi istiyorum,gelen bluzu iade etmek istiyorum..tecrübelerinizi yazarsanız sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?