bu çantayı alttaki ayakkabım için dün aldımmm, aslında kendi tasarımım bitane vardı ama o portföy böyle vintage bişeyde olsun istedim. daybuyday den 19 tlydi 10tl kupondaa kargo dahil 15 tlye aldım
Eki Görüntüle 384087
buda ayakkabıısııı
Eki Görüntüle 384092
arkadaşlar size bir sorum olacak.emin olmak istiyorum.
şimdi ben dün trendyoldan kot aldım,adres olarak erkek arkadaşımın adresi verdik.ben onu kendi adresim olarak değiştirmek istiyorum.böyle bir şey yaptığım zaman da,kredi kartı ona ait olduğu için yine onun ismi de görünecek mi yoksa teslimat alıcının kısmına kendi adımı yazmam yeterli olacak mıdır?
daha önce alışveriş yaptım fakat hatırlamadığım için emin olamıyorum.eğer aranızda emin olan biri varsa yazabilir mi?kredi kartım gelene kadar ne yazık ki kendim alamıyorum.
şimdiden teşekkürler.
hahaaa gördün mü bak.azıcık bekledin ve ne kadar da ucuza aldın
hadi güle güle kullan :)
@ Canopasam,
Yesiiil
Kizlar hangisini alsaaam??
1Eki Görüntüle 384053
2Eki Görüntüle 384054
3Eki Görüntüle 384055
4Eki Görüntüle 384056
@ Canopasam,
Yesiiil
Kizlar hangisini alsaaam??
1Eki Görüntüle 384053
2Eki Görüntüle 384054
3Eki Görüntüle 384055
4Eki Görüntüle 384056
bu çantayı alttaki ayakkabım için dün aldımmm, aslında kendi tasarımım bitane vardı ama o portföy böyle vintage bişeyde olsun istedim. daybuyday den 19 tlydi 10tl kupondaa kargo dahil 15 tlye aldım
Eki Görüntüle 384087
buda ayakkabıısııı
Eki Görüntüle 384092
hangi kampanya acaba ?
arkadaşlar size bir sorum olacak.emin olmak istiyorum.
şimdi ben dün trendyoldan kot aldım,adres olarak erkek arkadaşımın adresi verdik.ben onu kendi adresim olarak değiştirmek istiyorum.böyle bir şey yaptığım zaman da,kredi kartı ona ait olduğu için yine onun ismi de görünecek mi yoksa teslimat alıcının kısmına kendi adımı yazmam yeterli olacak mıdır?
daha önce alışveriş yaptım fakat hatırlamadığım için emin olamıyorum.eğer aranızda emin olan biri varsa yazabilir mi?kredi kartım gelene kadar ne yazık ki kendim alamıyorum.
şimdiden teşekkürler.
tükenmiş tatlım ben de soruyu sorduktan sonra bi girdim yoktu etek sinir krizi geçirdim bir süsrü küfür yağdırdım bırakmıyorlar anacıım
vahşiler
ben de gittim bunu aldım nasıl sizce hem herkeste olmayan bir model hep aynı tip etekler ben de farklı olsun dedim fikir veriri misiniz?
Eki Görüntüle 384575
şu da vardı ama ben üsttekini aldım doğru mu yaptım acaba çok kararsızım hep? :26: :18:
Eki Görüntüle 384576
acaba değiştirsem mi? ki karasız kaldım ben de :26:alttaki daha güzelmiş bence ama sizin aldığınız da hoş farklı bir modelmiş
acaba değiştirsem mi? ki karasız kaldım ben de :26:
tarzım değil ama 1. derdim
çantayla ayakkabıyı ayrı ayrı sevdim beraber diil :/
ama çok güseller hayırlı olsun inşallah
airlikfeer canım bah bu elbisen daha güzel hayırlı uğurlu olsun
bir de gri kot alan arkadaş vardı unuttum onu da beendim hayırlı olsun
tükenmiş tatlım ben de soruyu sorduktan sonra bi girdim yoktu etek sinir krizi geçirdim bir süsrü küfür yağdırdım bırakmıyorlar anacıım
vahşiler
ben de gittim bunu aldım nasıl sizce hem herkeste olmayan bir model hep aynı tip etekler ben de farklı olsun dedim fikir veriri misiniz?
Eki Görüntüle 384575
şu da vardı ama ben üsttekini aldım doğru mu yaptım acaba çok kararsızım hep? :26: :18:
Eki Görüntüle 384576
biraz bekleseydin keşke yani kampanyalar sürekli geliyor tam aradığını bulabilirdin bu etekleri çok beğendim diyemicem ama karar verecek olsam 2. diyebilirdim beyaz atletle hoş dururtükenmiş tatlım ben de soruyu sorduktan sonra bi girdim yoktu etek sinir krizi geçirdim bir süsrü küfür yağdırdım bırakmıyorlar anacıım
vahşiler
Eki Görüntüle 384575
Eki Görüntüle 384576
kredi kartının üzerindeki isim önemli değil
senin üyeliğinde senin adresin yazılıysa adını soyadı degıstırmezsen sadece senın adın gozukur
bende 2. daha hoş buldum..tükenmiş tatlım ben de soruyu sorduktan sonra bi girdim yoktu etek sinir krizi geçirdim bir süsrü küfür yağdırdım bırakmıyorlar anacıım
vahşiler
Eki Görüntüle 384575
Eki Görüntüle 384576
tarzım değil ama 1. derdim
çantayla ayakkabıyı ayrı ayrı sevdim beraber diil :/
ama çok güseller hayırlı olsun inşallah
airlikfeer canım bah bu elbisen daha güzel hayırlı uğurlu olsun
bir de gri kot alan arkadaş vardı unuttum onu da beendim hayırlı olsun
Eki Görüntüle 384087
buda ayakkabıısııı
Eki Görüntüle 384092
Değiştirme bence üzerine güzel bi kombin yaparsan süper olur
bence iyi yapmışsın 1.daha güzel
biraz bekleseydin keşke yani kampanyalar sürekli geliyor tam aradığını bulabilirdin bu etekleri çok beğendim diyemicem ama karar verecek olsam 2. diyebilirdim beyaz atletle hoş durur
bende 2. daha hoş buldum..
1. etek çok iç gösterir gibime geldi, kızın da bacakları belli oluyo sanki.. pareo gibi değildir inş :26:
evet banada olmuştu gelen elbise değişikti ama bir arkadaşım gelemn elbiseyi çok beğendi ona verdimm
beğenmediysen iade edebilirsin sorun olmuyor
limango aynı şeyi banada yaptı.çok sinirlenmiştim çünkü bir özür mesajı bile almamıştım.ürünü geri iade ettim ama en azından bir özür mesajı almak isterdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?