limango aynı şeyi banada yaptı.çok sinirlenmiştim çünkü bir özür mesajı bile almamıştım.ürünü geri iade ettim ama en azından bir özür mesajı almak isterdim.
limango banada aldığım ürünün yanındaki hediye'yi göndermedi, kaç ker mail attım ilgili birime bildiricez dediler ama ne ürün geliyor ne de arıyorlar. Böyle olunca birdaha alışveriş yapasım gelmiyor ordan. En azından özür dilemeyi bilmeliler
balayı için almak isteyip kaçırdığım elbiseyi trendyolda gördüm ve arkadaşla değiştirdik çeklerimizi çok saolsun 6 tl ye kaptım
Daha gelmedi mi yoksa farlarin kuzumm?
limangoda degil d:26:e trendyolda yasamistim bu durumu.ozur baabinda cek+yazili ozurde bulunmuslardi
http://www.trendyol.com/Denim-Pantolon-CLBDE5PKW3607090DN00868/UrunDetay/7607/924689
kızlar az önce trendyoldan bu kotu aldım.
fotoğrafını ekleyeceğim ama çok küçük olacak.link ekledim o nedenle.Eki Görüntüle 384004
griye bayılırım her renkle uyar
çok hoş pantolonun güle güle kullan
Bu arada kaç liraya geldi canım?
1.73e 50 mi biraz kilo al kız bu ne
ben küçük geleceğini sanmıyorum ama pekte anlamıyorum ki canım bedenlerden
kızlar acil yardımınıza ihtiyacım var sizce mavi mi yeşil mi?
Eki Görüntüle 382929 Eki Görüntüle 382930
yine kilo al diyen biri daha
ya aynı marka aynı beden,inşallah olur.çok beğenerek aldım.bakalım.
umarım olurcanım bu arada mesaj kutun dolu cevap yazamıyorum
bu çantayı alttaki ayakkabım için dün aldımmm, aslında kendi tasarımım bitane vardı ama o portföy böyle vintage bişeyde olsun istedim. daybuyday den 19 tlydi 10tl kupondaa kargo dahil 15 tlye aldım
Eki Görüntüle 384087
buda ayakkabıısııı
Eki Görüntüle 384092
kesinlikle 1. çanta diyorum.. :)@ Canopasam,
Yesiiil
Kizlar hangisini alsaaam??
1Eki Görüntüle 384053
2Eki Görüntüle 384054
3Eki Görüntüle 384055
4Eki Görüntüle 384056
ikisi de çok hoş, çok sıcak renkler.. güle güle kullan :)))bu çantayı alttaki ayakkabım için dün aldımmm, aslında kendi tasarımım bitane vardı ama o portföy böyle vintage bişeyde olsun istedim. daybuyday den 19 tlydi 10tl kupondaa kargo dahil 15 tlye aldım
Eki Görüntüle 384087
buda ayakkabıısııı
Eki Görüntüle 384092
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?