Pembe Dolap

TersAlfabe ben full trendyola takıldığım için bunun gibi çok görüyorum bunun siyahını bi de göğüsten ceplisini ben almıştım

Teşekkür ederim yardımınız için :) Benim gördüklerim hep açık yakalı ve iç gösteren türden oluyor; ama bunun yakası kapalı ve iç göstermiyor gibi. Özellikle aynı bundan arıyorum, kolları da böyle olsun :)

bun pantolonu bugün 10 tl ye aldım limangodan

Son düzenleme:
Sevgili editörlerimizin bu konu başlığında gerilim olmasına rağmen müdahale edip etmediklerini öğrenmek istiyorum.Dikkatle inceledim.Acaba gözden mi kaçırdım?Müdahale edilmediyse sevgili editörlerden neden müdahale edilmediğini öğrenebilir miyim?

kızlar zidaya.com dan alışveriş yapan varmı?
bikini almayı düşünüyorum ama kalitesi neölçüde bilemiyorum:26:

bun pantolonu bugün 10 tl ye aldım limangodan
Eki Görüntüle 388491

çok güzelmiş pantolonun güle güle giy bayıldım

çok tşk ederim tatlım

aynı butik demek ki hayırlı olsun çok beğendim

sevda merhaba..
burada bir gerilim yaşandı fakat duruma kimse karışmadı.zaten konu kendiliğinden kapandı diye düşünüyorum yani en azından öyle umuyorum.
umarım gereksiz yere de bundan sonra bu eğlenceli konuda gereksiz tartışmalar yaşanmaz.

evet cnm bende zaten kimsenin karışmadığını farkettim ve sadece emin olmak istedim.çünkü başka konularda da şahit olduğum başka bir şey var.kafamda bazı şeyleri oturtmak için sormuştum.sanıyorum cevabımı da aldım.ewet umarım kapanmıştır.ama hoş değil gerçekten.insanlar birbirlerini anlamak istemiyor.üzücü...

Eki Görüntüle 389042

uzun zaman sonra trendyoldan bişiy aldım kendime
vizon rengini de alıcaktım 40 numarasını hemen bitirmişler
sadece bu resmi bulabildim modeli fazla belli olmuyor ama

Eğer beni kastediyorsanız ihtar aldım ben o durumdan dolayı. Karşı tarafda almıştır büyük ihtimal, ama kapandı konu

Balosu olan kızlar yavaş yavaş düşünmeye başladılar mı acaba ben sınavlardan kafamı kaldırıp bir türlü bakmaya hiç çıkamadım daha, bakmayı geçtim nasıl birşey alacağımı bile düşünmedim hiç.. :26:

pixim merhaba :)
balo kıyafeti arayışı içerisinde olanlardan biri de benim.konuşmuştuk seninle.tahminimce çok taşlı kadınsı abiyeler istemediğini düşünüyorum.bütçe ne kadar ayıracaksın bilmiyorum ama en azından fikir olarak sherri hill mağazalarına ya da sitesine bakmanı öneririm.fakat oradaki kıyafetler 1milyar civarında yani oldukça tuzlu.ben oradan bir elbise modeli buldum ayrıntılı şekilde ve çıktısını aldım..
gören bayıldı.annem öğretmen olduğu için ben elbisemi anneme diktireceğim.sırtı açık mini bir elbise.esprisi yok sadece çok cici duruyor.alamasan da diktirmeyi düşünürsen,o sitedeki modellerin sana çok yardımcı olacağını düşünüyorum.ankara'da saatlerce mağazaları gezmeme rağmen inanılmaz rüküş kıyafetlerle karşılaştım.belki de tarzıma çok zıt geldi.cuma günü bursa'ya kumaş almaya gideceğiz ve her ihtimale karşı mağazaları gezeceğim.haftaya pazartesi de inşallah kadıköy ve taksimde olacağım alışveriş için.nerde olduğunu bilmiyorum ama bahsettiğim yerlere yakınsan,sana gittikten sonra elimden geldiğince bilgi verebilirim.trendyol markafoni vip dükkan vblerini de takip ediyorum sen de kaçırmamaya gayret et.çünkü bazen inanılmaz ucuz ve sevimli elbiseler oluyor.bugün bir arkadaşım 200tl'lik bir elbiseyi de 60tl'ye aldı.pek benim tarzım değildi fakat balo için giyilesi bir elbiseydi.şuan ne yazık ki bu kadar yardımcı olabiliyorum.ama sanırım haftaya daha net bişeyler yazabilirim.

ayrıca trendyoldan aldığım kot 4gün önce geldi ve üstüme cuk oturdu.vize döneminde olduğum için ekleyemedim.artık fırsat bulunca kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…