Pembe Dolap

Ankaradayım canım bende ama vizelerdn dolayı çıkıp hiç bakamadım. Bende taşlı abiye elbise istemiyorum çok kadınsı olur gibi geliyor bana da. Dizüstü tek omuz yada straplez bir elbise düşünüyorum. Diktirme şansım olmaz sanırım benim çünkü çevremde bu işden anlayan kimse yok malesef:26: Maksimum 300 tl gibi bir fiyat düşünüyorum umarım güzel birşeyler bulabilirim. Balodan yaklaşık 15-20 gün öncede final dönemi olacağı için vizelerden sonra çıkıp arasam hiç fena olmıcak sanırım çünkü zaman kısıtlı daha çok var gibi gözüksede. Yine fikirlerimizi paylaşırsak burda çok memnun olurum gerçekten Ben bu aralar alışveriş sitelerine çok sinirliyim hep bir terslik oluyor onun için internet üzerinden almam sanırım ama yinede açıp bakıyorum arada fikir olsun diye belki elbiseyi değil ama elbiseyi aldıktan sonra ayakkabıyı o şekilde ucuza getirebilirim.

Aslında birde şu önü kısa arkası uzun elbiseler çok hoşuma gidiyor ama baloya uygun olur mu işte onu bilemiyorum :/

Son düzenleme:
Bu arada şuan sheri hill'de altı volanlı üstü hafif taşlı mini bir elbise gördüm ve bayıldım ama türkiye sayfasında malesef yok olanlarda ciddi anlamda pahalı iyi bir terzi bulup diktirsem mi acaba bilemedim :26:

ıstedıgın gomlegın aynısını pazarda gordum 7,5muydu 10muydu neydı sonrada beyoğlu pasajında gordum 20tlye...markası lvw degıl atmosphere

bursadaki mağazaları gezdiğinde güzel birşey bulursan haber verirmisin ? ya da kumaşlara bakıp güzel bir yer bulursan ? ben bursadayım bende bakıcam hem kuzenimin düğünü hemde balo var merkeze giderim herhalde yakın zamanda

kumaş olarak önerebileceğim kesinlikle gürtoplar'dır.ama annemin başka bildiği bi yer daha var.
haftaya alışveriş notlarımı burada paylaşacağım inş.

selam kızlarrrrr

bende bugün trendyoldan bunları sipariş verdimm..bakalım beğencek misiniz?

biri benim ,diğerinide abime aldım ,mayısta evleniyor yeni yeni giysin diye

aldıkların çok hoş canımm

böyle nasıl koyuyorsun resimleri be koyamıyorum ya

tesekkür ederim üstte ataç işaretine tıkla dosya ekle penceresi açılıyor
ordan dosya ekleden fotoları ekleyip upload filese bas
en asagıdan da içeriğe ekle yap tamamdır

tesekkür ederim üstte ataç işaretine tıkla dosya ekle penceresi açılıyor
ordan dosya ekleden fotoları ekleyip upload filese bas
en asagıdan da içeriğe ekle yap tamamdır

ben koyuyorum ama yukarıdakiler ufak mesela ,böyle siizn gibi büyük olsun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…