kızlarrr çok sinirliyim evimister siparişim eksik geld 2 süzgeç ve kettle almıştım sadce süzgeçler var
offf yazdım mail telefonla aradım 1 2 kere kontur yemekten başka bir işe yaramıyor kapanıyor hemen telefon kimse çıkmadan
ne yapmam gerekiyor başka
kargocular da görmüş eksik olduğnu ablama yollamıştım eniştem gidip almış
offfffffffffffffffff
ayyy canım geçmiş olsun ne denir bilemedim
ayy kızz napcam ben şimdi çok saol yaa
sanırım evimister olayını yanlış anladım ben siparişlerim parça parça gönderilecek sanırımçünkü faturada sadece süzgeçler yazıyormuş sadece kettle yazmıyormuş
ben ordan hiç alışveriş yapmadığım için bilmiorum yine diorum trendyolu tek geçerim ...hadi bakalım inşallah öyledir de rahatlarsın can
kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın.. bende bugün bunları aldım..
Eki Görüntüle 387332 Eki Görüntüle 387333
melek gömleğine bayıldımm :) bende beğenmiştim ama almamıştım bu ay bişey almayacağım diye kendimi cezalandırdım da
Bende bugün markafoniden bu iki çantayı aldım.. Nasıl kızlar ?
benzeri bende de war benimki toz pembe tonlar falan acayip rahat ve şıklar hayırlı olsunBeşiktaş pazarından bu ayakkabıları aldım, tek numara kaldığı için ucuzdu. Daha hiç giyemedim alalı birkaç hafta oldu. İşyerinde şık bir şekilde kombin oluşturmam lazım.
gömleği çok beendim hayırlı olsunkızlar aldıklarınızı güle güle kullanın.. bende bugün bunları aldım..
Eki Görüntüle 387332 Eki Görüntüle 387333
hayırlı olsun inşallahumarım bu aldığım elbiseler bana olur..
Eki Görüntüle 387383 Eki Görüntüle 387384 Eki Görüntüle 387385
1.yi beendim ben yazın beyazlar içinde bu çanta ve yeşil düz taban ayakkabılarla çok tatlı olurBende bugün markafoniden bu iki çantayı aldım.. Nasıl kızlar ?
cıvıl cıvıl yaz renkleriiii ohhh misss güle güle kullan canım
1.yi beendim ben yazın beyazlar içinde bu çanta ve yeşil düz taban ayakkabılarla çok tatlı olurhayırlı olsun
herkes aldiklarini güle güle kullansin
bende en son bunlari aldim
Eki Görüntüle 388024 Eki Görüntüle 388025
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?