Pembe Dolap

kızlarrr çok sinirliyim evimister siparişim eksik geld 2 süzgeç ve kettle almıştım sadce süzgeçler var

offf yazdım mail telefonla aradım 1 2 kere kontur yemekten başka bir işe yaramıyor kapanıyor hemen telefon kimse çıkmadan

ne yapmam gerekiyor başka

kargocular da görmüş eksik olduğnu ablama yollamıştım eniştem gidip almış

offfffffffffffffffff

melek gömleğine bayıldımm :) bende beğenmiştim ama almamıştım bu ay bişey almayacağım diye kendimi cezalandırdım da

ayyy canım geçmiş olsun ne denir bilemedim

sanırım evimister olayını yanlış anladım ben siparişlerim parça parça gönderilecek sanırım çünkü faturada sadece süzgeçler yazıyormuş sadece kettle yazmıyormuş

sanırım evimister olayını yanlış anladım ben siparişlerim parça parça gönderilecek sanırım çünkü faturada sadece süzgeçler yazıyormuş sadece kettle yazmıyormuş

ben ordan hiç alışveriş yapmadığım için bilmiorum yine diorum trendyolu tek geçerim ...hadi bakalım inşallah öyledir de rahatlarsın can

ben ordan hiç alışveriş yapmadığım için bilmiorum yine diorum trendyolu tek geçerim ...hadi bakalım inşallah öyledir de rahatlarsın can

ben de ilk defa yapıyorum canım ama en azından kettle da gönderdik yazmamaışlar bizde kettle olmadığı kesin yani canım faturada süzgeçler yazıyormuş sadece o beni rahatlattı çok
daybuyday da böyle yapıyor parça parça gönderiyor siparişleri

Beşiktaş pazarından bu ayakkabıları aldım, tek numara kaldığı için ucuzdu. Daha hiç giyemedim alalı birkaç hafta oldu. İşyerinde şık bir şekilde kombin oluşturmam lazım.

Eklentiler

• $DSCF2843.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 53
Ürünleriniz sizi bekletmemek adına parçalı olarak gönderilmektedir.Eksik kargolanan ürünleriniz en kısa zamanda size gönderilecektir.

yazmışlarçok sevindim

melek gömleğine bayıldımm :) bende beğenmiştim ama almamıştım bu ay bişey almayacağım diye kendimi cezalandırdım da

sende benim gibi kendini cezalandıranlardanmısın bende uzun süredir almıyordum.öğretmenim 23 nisan için aldım bunları.yine bu ara ipin ucunu kaçırıyorum:) gömlek beklediğimden çok daha güzel geldi.kumaşını çok beğendim:))

Beşiktaş pazarından bu ayakkabıları aldım, tek numara kaldığı için ucuzdu. Daha hiç giyemedim alalı birkaç hafta oldu. İşyerinde şık bir şekilde kombin oluşturmam lazım.
benzeri bende de war benimki toz pembe tonlar falan acayip rahat ve şıklar hayırlı olsun

kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın.. bende bugün bunları aldım..

Eki Görüntüle 387332 Eki Görüntüle 387333
gömleği çok beendim hayırlı olsun

hayırlı olsun inşallah

Bende bugün markafoniden bu iki çantayı aldım.. Nasıl kızlar ?

1.yi beendim ben yazın beyazlar içinde bu çanta ve yeşil düz taban ayakkabılarla çok tatlı olur hayırlı olsun

Son düzenleme:
cıvıl cıvıl yaz renkleriiii ohhh misss güle güle kullan canım

Sağol şekerimmmm :)

1.yi beendim ben yazın beyazlar içinde bu çanta ve yeşil düz taban ayakkabılarla çok tatlı olur hayırlı olsun

Dimiiiiii, ayyyy çok sevdim ben çiçekliyiii :)

herkes aldiklarini güle güle kullansin
bende en son bunlari aldim

Eki Görüntüle 388024 Eki Görüntüle 388025

Teşekkürlerrr, sende güle güle giyin :)

Güle güle kullanın aldıklarınızı. Kızlar bişey soracağım, fotosunu yüklediğim beyaz bluzu nereden bulabilirim bilen var mı? Markafonide LCW butiğindeki mankene giydirmişlerdi ama gömlek LCWde satışta değil. Lütfen bulan gören haber versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…