- 13 Temmuz 2010
- 431
- 0
- 116
kızlar aldıklarınız çok güzel,hepiniz güle güle kullanın
Severek takip ettiğim bir konu , bende çok sık internetten alışveriş yapıyorum , uzunca süredir takip ediyordum bugün bende eklemek istedim aldıklarımı :)
son siparişimlerim
Eki Görüntüle 385170 Eki Görüntüle 385172
Eki Görüntüle 385174 Eki Görüntüle 385175
hepside çok güzel güle güle giyin
canımmm oxfordların harika.
nerden ve nekadara aldın söylermisinnnnnn
prensesin.uykusuyum çok uzun süredir online görmüyordum seni , gördüğüme sevindim :)
çok güzel adıkların güle güle kullan ceketlere bayıldım özellikle, hangi siteden acaba
ilk elbiseyi görmüştüm fakat boyu nedeniyle çok cesaret edememiştim :)
aldıklarının hepsi çok hoş.güle güle kullan.
hepside çok güzel güle güle giyin
Canım bn bu elbiseyi almıştım ama boyu çok kısa geldiği için geri gönderdim, bakalım sende nasıl olucak
Güle güle kullan
Tesekkur ederim.trendyoldaki bambi butiginden 35tl ye almistim ama benim hediye kuponum vardi canim.asli kacaydi emin degilim50civari olmali
tşk. ederim arkadaşlar bakalım bi gelsin olmazsa iade ederim zaten alıştım iade etmeye geçenlerde limangodan bi çanta sipariş ettim geldi ki çok değişik bir renk fotosuyla alaksı yok sinirlerim bozuldu :2:
Severek takip ettiğim bir konu , bende çok sık internetten alışveriş yapıyorum , uzunca süredir takip ediyordum bugün bende eklemek istedim aldıklarımı :)
son siparişimlerim
Eki Görüntüle 385170 Eki Görüntüle 385172
Eki Görüntüle 385174 Eki Görüntüle 385175
vallaha beni de sinir ettiler ilk kez başıma geldi...kargo ile gönderin dediler gittim kargocu onay kodu vermeleri gerek dedi, şimdi face ten atıyorum msj onay kodu için ama cvp yok henüz... birde ben esas sipariş ettiğim ürünü istiyorum yanlış geleni iade edip..eğer kendi sipariş ettiğim elbise gelmeyecekse uğraşmaya değmez..ona da cvp yok :26:
Tam tarih bilmuyorum ama 3haftayi gecmedi canim. benim uye ettigim kisi alisveris yapti diye gelen 20tl m vardi.senin dedigin kirmizi kasa sanirimanladım hayatım sağol . bende bugün steve madden de gördüm 69tl di :26:
sen çok iyiye almışsın ya . yakın zamanda mı aldın .
acaba tekrar düşer mi trendyola :26:
buarada hediye çekleri hala devam ediyor mu 8 ocakta son diye biliyordum
canım esas sipariş ettiğin ürünü yollamazlar.sadece ücreti iade ederler.benim iki kere geldi başıma.ikiside aynı ürün üstelik.kahve bi çanta almıştım alakasız iğrenç bi siyah çanta yollamışlar .dedim ben sipariş verdiğim kahveyi istiyorum iade edin paranızı yatıralım dediler..sonra bi zaman geçti yine aynı butik vardı yine kahve çanta aldım gene dalga geçer gibi aynı siyah çantayı yolladılar..bende çantayı anneme verdim.bide güzel mail döşedim tabii.ama ne özür ne başka bişey...eğer değmicekse gönderme derim çünkü istediğin ürünü yollamıcaklar..
ya bende çok severek bi bot almıştım buraya da ekledim yeşillerinormalde 37 giyinirim ama 38 aliim dedim büyük olsun çorapla giyinirim dedim kış için ama 38i bile küçük oldu geri gönderdim üzülerek ben bu limangoyu çok sevmiorum 20 tl lik indirim vermişler onu kullanıp bi daha uğramıcam sanırım
valla canlarım bir limango bir de bu tozlu giyim beni verem etti bu ne ya geçen hafta bir etekle çanta sipariş etmiştim tozludan sonra iade ettim kaç keredir mail atıyorum elinize ulaştı mı ürünler mail falan atmadınız ne zaman para iadesi yapılacak diye tenezzül edip cevap bile vermiyorlar sinirlerim çok bozuk o 58 tl çarçur oldu resmen ya kargoya da iade için gittim güya benden para alacaklardı iade kargosu alıcı tarafından karşılanmalıymış almadılar bile para hatta faturayı bile almayı unuttular ben verdim ya böyle başına gelen var mı ben çıldırmak üzereyim tövbe edeceğim artık internetten alışverişe.bir trendyol bir de addax ı beğeniyorum maillere hemen cevap veriyorlar.bir bilgisi falan olan varsa lütfen bana yardım etsin yol göstersin :2: :18: :26:
ya bende çok severek bi bot almıştım buraya da ekledim yeşillerinormalde 37 giyinirim ama 38 aliim dedim büyük olsun çorapla giyinirim dedim kış için ama 38i bile küçük oldu geri gönderdim üzülerek ben bu limangoyu çok sevmiorum 20 tl lik indirim vermişler onu kullanıp bi daha uğramıcam sanırım
valla canlarım bir limango bir de bu tozlu giyim beni verem etti bu ne ya geçen hafta bir etekle çanta sipariş etmiştim tozludan sonra iade ettim kaç keredir mail atıyorum elinize ulaştı mı ürünler mail falan atmadınız ne zaman para iadesi yapılacak diye tenezzül edip cevap bile vermiyorlar sinirlerim çok bozuk o 58 tl çarçur oldu resmen ya kargoya da iade için gittim güya benden para alacaklardı iade kargosu alıcı tarafından karşılanmalıymış almadılar bile para hatta faturayı bile almayı unuttular ben verdim ya böyle başına gelen var mı ben çıldırmak üzereyim tövbe edeceğim artık internetten alışverişe.bir trendyol bir de addax ı beğeniyorum maillere hemen cevap veriyorlar.bir bilgisi falan olan varsa lütfen bana yardım etsin yol göstersin :2: :18: :26:
Limangoya bende çok kıl oldum geri döneceğiz diyorlar diyorlar dönmüyorlar, hediyemi yollamadılar. Hem şu ürünü alınca hediye diyorlar hem de göndermiyorlar. Kontesin ki gitmemiş olmasa ellerinde ürün yok diyeceğim. Valla kızlar bir yol gösterin nasıl mail atıyorsunuzda size pozitif geri dönüş yapıyorlar merak ediyorum:26:
Limangoya bende çok kıl oldum geri döneceğiz diyorlar diyorlar dönmüyorlar, hediyemi yollamadılar. Hem şu ürünü alınca hediye diyorlar hem de göndermiyorlar. Kontesin ki gitmemiş olmasa ellerinde ürün yok diyeceğim. Valla kızlar bir yol gösterin nasıl mail atıyorsunuzda size pozitif geri dönüş yapıyorlar merak ediyorum:26:
ya kızlar ben internet alışverişinde trendyolu tek geçerim başka da site tanımam bingomingo die site vardı pudra almıştım 6 numara istedim bana 9 numara gelmiş yanlış göndermişsiniz dedim bana gelen cevap şuydu 6 numarası kalmamıştı 9 yolladık dediler ay güler misin ağlar mısın
trendyol diorum diğerleri çok saçma siteler ya sadece geçmiş olsun diebiliyorum
kızlar yeni cicişleriniz hayırlı oldunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?