Pembe Dolap

kızlar aldıklarınız çok güzel,hepiniz güle güle kullanın

canım limangodan onay kodunu almak için limangonun sitesine girip hesabım bölümünden siparişlerime geleceksin ordan iade etmek istediğin ürünü seçeceksin ve iade et yazan sekmeye tıklayınca sana iade kodunu gönderiyorlar ben öyle yaptım bugün ben de kargoya gittim iade kodu lazım dediler ben de kodu aldım iade ettim

Severek takip ettiğim bir konu , bende çok sık internetten alışveriş yapıyorum , uzunca süredir takip ediyordum bugün bende eklemek istedim aldıklarımı :)

son siparişimlerim

Eklentiler

• $76229276092612389_1_org_zoom.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 64
  • $76229276092612389_2_org_zoom.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:

prensesin.uykusuyum çok uzun süredir online görmüyordum seni , gördüğüme sevindim :)

çok güzel adıkların güle güle kullan ceketlere bayıldım özellikle, hangi siteden acaba

prensesin.uykusuyum çok uzun süredir online görmüyordum seni , gördüğüme sevindim :)

çok güzel adıkların güle güle kullan ceketlere bayıldım özellikle, hangi siteden acaba

evet eskisi gibi yazmıyorum ve online olmuyorum ama yinede takipteyim :) bende seni gördüğüme çok sevindim
teşekkür ediyorum hepsini trendyol dan aldım canım benim.

ilk elbiseyi görmüştüm fakat boyu nedeniyle çok cesaret edememiştim :)
aldıklarının hepsi çok hoş.güle güle kullan.

evet boyu kısa ama yazlıkta kullanılırsa pek bir sorun olmaz, çok rahat bir elbiseye benziyor .bakalım :) teşekkür ederim yorumun için.

hepside çok güzel güle güle giyin

teşekkür ediyorum:)

Canım bn bu elbiseyi almıştım ama boyu çok kısa geldiği için geri gönderdim, bakalım sende nasıl olucak
Güle güle kullan

teşekkürler pixim , boyu çok kısa durursa tunik olarakta kullanılabilir , bakalım meraktayım :)

Tesekkur ederim.trendyoldaki bambi butiginden 35tl ye almistim ama benim hediye kuponum vardi canim.asli kacaydi emin degilim50civari olmali

anladım hayatım sağol . bende bugün steve madden de gördüm 69tl di :26:
sen çok iyiye almışsın ya . yakın zamanda mı aldın .
acaba tekrar düşer mi trendyola :26:
buarada hediye çekleri hala devam ediyor mu 8 ocakta son diye biliyordum

Son düzenleme:
tşk. ederim arkadaşlar bakalım bi gelsin olmazsa iade ederim zaten alıştım iade etmeye geçenlerde limangodan bi çanta sipariş ettim geldi ki çok değişik bir renk fotosuyla alaksı yok sinirlerim bozuldu :2:

ya bende çok severek bi bot almıştım buraya da ekledim yeşilleri normalde 37 giyinirim ama 38 aliim dedim büyük olsun çorapla giyinirim dedim kış için ama 38i bile küçük oldu geri gönderdim üzülerek ben bu limangoyu çok sevmiorum 20 tl lik indirim vermişler onu kullanıp bi daha uğramıcam sanırım

ilk t-shirt ve kırmızı ceket başta olmak üzere çok hoş hayırlı olsun

canım esas sipariş ettiğin ürünü yollamazlar.sadece ücreti iade ederler.benim iki kere geldi başıma.ikiside aynı ürün üstelik.kahve bi çanta almıştım alakasız iğrenç bi siyah çanta yollamışlar .dedim ben sipariş verdiğim kahveyi istiyorum iade edin paranızı yatıralım dediler..sonra bi zaman geçti yine aynı butik vardı yine kahve çanta aldım gene dalga geçer gibi aynı siyah çantayı yolladılar..bende çantayı anneme verdim.bide güzel mail döşedim tabii.ama ne özür ne başka bişey...eğer değmicekse gönderme derim çünkü istediğin ürünü yollamıcaklar..

Tam tarih bilmuyorum ama 3haftayi gecmedi canim. benim uye ettigim kisi alisveris yapti diye gelen 20tl m vardi.senin dedigin kirmizi kasa sanirim

Son düzenleme:

valla canlarım bir limango bir de bu tozlu giyim beni verem etti bu ne ya geçen hafta bir etekle çanta sipariş etmiştim tozludan sonra iade ettim kaç keredir mail atıyorum elinize ulaştı mı ürünler mail falan atmadınız ne zaman para iadesi yapılacak diye tenezzül edip cevap bile vermiyorlar sinirlerim çok bozuk o 58 tl çarçur oldu resmen ya kargoya da iade için gittim güya benden para alacaklardı iade kargosu alıcı tarafından karşılanmalıymış almadılar bile para hatta faturayı bile almayı unuttular ben verdim ya böyle başına gelen var mı ben çıldırmak üzereyim tövbe edeceğim artık internetten alışverişe.bir trendyol bir de addax ı beğeniyorum maillere hemen cevap veriyorlar.bir bilgisi falan olan varsa lütfen bana yardım etsin yol göstersin :2: :18: :26: [/QUOTE]

tozlu giyim amatör bir firma,eksik ürün gönderip 10 tl fazla para aldılar benden
40 kere aradık iade edilmedi bende mail attım saydım neler dedim
geri dönüş olmadı,bir daha bulaşmayı düşünmüyorum

slm bende internet alışverişi müptelalarındanım. sürekli takip ediyorum bu topiği ama hiç fotoğraf eklememiştim.son aldıklarımı bende eklemek istedim..
eteğim markafoniden 20tl bugün aldım.fusion butiğinden.

ayakkabımda kargodan bugün geldi..trendyoldan marjin butiğinden

gömleğimde geçen hafta geldi yine trendyoldan...yeni yeni cicilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…