Pembe Dolap

bendede var canım bu ayakkabılar çoook rahat ben çok memnunum
sende rahat edersın umarım güle güle kullan

hangi zara magazasından ne kadara aldın
bende ask yasamak ıstıyorum

hangi zara magazasından ne kadara aldın
bende ask yasamak ıstıyorum

bakırköy town center dan aldım canım.

ama nasıl korkarak gidiyorum çünkü 1 ad görmüştüm geçen baktığımda ki uzun zamn oldu.

çok şükür ordaydı ve yine 1 taneydi.

89 tl canımcım...

uzun zamandır üşengeçlikten yorum bile yapamaz oldum buraya.umarım bana yorum yapacak birilerini bulabilirim.
kızlar siyah elbiseyi sınıf arasında olacak bölüm yemeğine aldım 25tl. (balodan farklı bir gece)
lacivert elbise,kahverengi kemerli olanı cübbenin içine giymek için aldım,cübbem lacivert yanları mavi.30tl fakat çok da emin değilim,eğer başka bişeyler bulabilirsem alcam.istanbul'da dün o kadar gezmeme rağmen,abartısız söylüyorum çok güzel şeyler olmasına rağmen ben giyemedim alamadım.çünkü herşey üzerimden düşüyor,büyük geliyor.
laciveert askısız elbise o tatlı yaz günleri için atlas pasajından,5tl
hırka 10tl
balo elbisesi için mecburi alınmış silikon sütyen 23tl.
kızlar elbiseler hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum,çoğunluğun fikrini almak isterim.

Bu tip hırka bende de var ve çok kullanışlı özellikle akşamları şu havalarda muhteşem giymek için.
Mezuniyet için aldığın elbise çok hoş bence. Ben balo için çok masraf olacağından yeni alamıcam elimdekini kullanıcam. Bende de gri bir jilemsi elbise var onu giyicem cüppemde lacivert kenarları beyaz.
Ama işte senin elbisende kafama tek takılan şey acaba lacivert laciver çok boğarmı düşüncesi oldu onun dışında modeli tam cüppelik elbise:)

gayet güzeller, güle güle kullanasın
laci-laci boğar mı diye düşündüm ben de ama bilemedim...:26:

ilk ikisi benim, diğeri anneme

markafoni fotoğraf olayını değiştirdiğinden böyle eklemek zorunda kaldım, pardon diyorum:26:

toplamda 110 tl ödedim.

kontess annene aldığını beğendim..diğerleri tarzım değil ama sen yakıştırırsın.güle güle kullan

işte ben de bilemedim aslında elbise hoş fakat boğar mı tek düşüncem bu.o nedenle hazirana kadar başka şeyler bulursam almayı planlıyorum. :)
gayet güzeller, güle güle kullanasın
laci-laci boğar mı diye düşündüm ben de ama bilemedim...:26:
sağol şekerim. yine bakınacağım ama hiç bişey bulamazsam bu elbiseyi giyeceğim.
annene aldığın ve kendine aldığın ilki çok beğendim.hayırlı olsun.

rahatsız olduğum için 2 haftadır evdeyim ve bu bana hiç yaramadı. bugün dayanamayarak alışveriş yaptımmmm.. aşağıdakileri aldım. inşallah çok farklı gelmez.

beyaz tşört

siyah bluz

öyle kokona gibi değildir ama trençkot filan giyiyor canım süslü değil ki bu kabannn,ne bileyim beğendik çok 58 yaşında teşekkür ederizz

hepsini çok beğendim güle güle kullan.o babet bambiden sanırım.ben de alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım sonra vazgeçtim.
başka bi tane beğendim ben alana kadar numaram tükendi.
hepsini güle güle kullan.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…