Pembe Dolap

öyle kokona gibi değildir ama trençkot filan giyiyor canım süslü değil ki bu kabannn,ne bileyim beğendik çok 58 yaşında teşekkür ederizz

genç kızı olan annelerin ruhu hiç yaşlanmıyo bizde 3 kız kardeşiz annemin maşallahı var gayet hoş giyinir yani kuzularla kırpılıyorum der hep

genç kızı olan annelerin ruhu hiç yaşlanmıyo Bizde 3 kız kardeşiz annemin maşallahı var gayet hoş giyinir yani kuzularla kırpılıyorum der hep

benim annemde giyinmeyi sevmiyor,ama ben alıp alıp koyuyorum 84 kilo herşeyi rahatlıkla bulamıyorum ya uzun şeyler istiyor bluzlarda,

kızlar anneler günü geliyor annenize ne almayı düşünüyorsunuz?

bambi den almadım babetleri ama orada da vardı. teşekkür ederim

babetler hariç diğerlerini çok beğendim hayırlı olsun

canım ilk elbisen çok hoş ama sondaki elbisen laci laci bence de boğar ya (

ikinciye bayıldım
hayırlı olsun inşallah anişle beraber

ilkini bende çok beendim ama ikincide kararsızım doğru kombinle çocuk havası vermez bence

Son düzenleme:
çelme takmak isteyenler çok oluyor nedensee

Eklentiler

• $Fotoğraf-0004.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 49
güle güle kullan canım. çok şıkmış. ama yorumu anlamadım:26:

çok teşekkür ederim canim sende mutlu günlerde kullan aldiklarini. yorumum ayakkabilarimdan sogumama sebep olan insanlara ithafen
bunlarla dolasmak biraz zor ve riskli cünkü

çok teşekkür ederim canim sende mutlu günlerde kullan aldiklarini. yorumum ayakkabilarimdan sogumama sebep olan insanlara ithafen
bunlarla dolasmak biraz zor ve riskli cünkü

teşekkür ederimm. aa dolgu topuk mutlaka olmalıııı ben de elimdekini eskittiğimden yeni arayış içindeyimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…