Pembe Dolap

kesinlikle ilki diyorum,mükemmel! çok asil ve klas duruyor

ikincisini üzerinde görmek lazım.riskli bir model.şahsen bana bu tarz etek yakışmaz, bacaklarım kalın kaçıyor.

üçüncünün göğüs üzerindeki o üçgen şeyleri çok garip ve kötü durmuş.

sonuncusunun da göğüs üzerindeki ayrıntıyı beğenmedim.göğüse pansuman yapılmış gibi :26:

aslında ikinci ve sonuncu arasında kalmıştım ama ilkide hoşuma gdiyor göğsü üçgen olanda haklısın aslında kalitesiz duruyor benim bacaklarım ince ikinciyi o şeklde düşündüğünde nasıl sence ?

nasıl açılmaz kuzum çok üzüldüm. foto ekleyeyim ama o da pek bi minik olacak :)Eki Görüntüle 401847
heh gördüm şimdi, güzel bence gayet kullanışlıı, güle güle kullan canımm
o zaman ikincisi güzel durur ama gönlüm yine 1'den yana

bence ilk elbise çok harika..ama beyaz tenlilerde beyaz renkten ziyade daha canlı yada koyu renkler hoş olmazmı ki??

boy bana da kısa geldi.seni gördüğüm kadarıyla minyonsun yani ikinci elbise çok hoş olur.diğerlerinin boyu da ikinciye göre uzun kalmıyor aslında.belki 3 ama gönlüm ikiden yana.
nerden alacaksın elbiseyi minuscule?

Son düzenleme:
bence ilk elbise çok harika..ama beyaz tenlilerde beyaz renkten ziyade daha canlı yada koyu renkler hoş olmazmı ki??
evet açık tenli ve sarışın olduğum için açık rengin boğma ihtimali var ama ikinci elbisede böyle bir sorun yok

canım ben 1.70 küsürüm bacaklarımda gövdeme oranla uzun yani minyon değilim :) 70 cm yazıyor boyda göğüsten itibaren metreyle ölçtüm şmdi o kadar da kısa değil mankenlerde daha kısa duruyor hepsine gitti gdiyordan baktım fiyatlar çok uygun mesela 1.elbise 64 tl
2.elbise 66 tl
3.elbse 59 tl
4.elbise 49 tl

http://www.trendyol.com/Pantolon-8308-560-703/UrunDetay/8015/1008864

cübbe içine elbiseye alternatif olarak aldım az önce
umarım büyük gelmez.
kuşum elbise daha iidi sanki (

[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]

kızlar kuzenimin düğünü var sarışınım beyaz tenliyim sizce hangisi güzel:26:

kesinlikle bu diyorum
bir de beyaz tenlisin ya çok beyaz olmaman kanaatindeyim ben bayıldım ikinci elbiseye yaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…