Pembe Dolap

harika yaa bunlargordugum fiyatlara ise hala inanamamaktayimm nerden aldin canimmm:26::26:

harika yaa bunlargordugum fiyatlara ise hala inanamamaktayimm nerden aldin canimmm:26::26:

teşekkür ederim canım :)
baykuşlu bluzu outletim.com'dan aldım, indirim kuponum vardı
gömlek trendyol'dan , yine indirim kuponum sayesinde
diğerleri de pazarda bir sergimiz var, her hafta istanbuldan ihraç fazlası getiriyor, ordan aldım

gule gule kullan canim kiyafet konusunda netten alisveris yapamiyorum,ustumde deneyemedigim icin icime sinmiyorama pazara giderimmhangi pazardan aldin tatlim:26::26::26:

kizlar bende bi siftah yapayim
bugun carsida aldigim cicilerim

ilk goruste vuruldum bu kolyeye... bunu 30 tl aldim
bunuda cok severek aldim,, dantelden yapilmis uzun kolye (tac olarakda kullanabilirim) buda 21 tl
ve herzaman giyebilecegim bir cok kombinlerde etegim ve kisa pantolonum, bunlari H&M de 61 tl aldim

birde iki tane hizma aldim ama resimlerini cekemedim cunku cokk kucuk olduklari icin cekinemediler

evrenim senin o ilk görüşte vurulduğun kolyeye bende vuruldum bunun tokasını da istiorum ama bulamadım
eteğin de çok hoş yaa
hepsini çookk beendim hayırlı uğurlu olsun can

evrenim senin o ilk görüşte vurulduğun kolyeye bende vuruldum bunun tokasını da istiorum ama bulamadım
eteğin de çok hoş yaa
hepsini çookk beendim hayırlı uğurlu olsun can

sorma yaaa bende tokasini isterimm bu kolyeyi gecen hafta gordum ve pahali diye almak istemedim eve gelince butun gun onu dusundum ve kendimi cokkkk kotu hisedim bugun kosa kosa carsida hemen ilk isim almak oldu
cok tsk ederim canim.... artik yaz geldi yavas yavas hazirlik yapmaliyim

ee biraz pahalı :18:
ama çok şık aklında kalacağına boynunda kalsın ii yapmışsın canım hayırlı uğurlu olsun inşallah

kontes baykuş tişörtün çok tatlı....

kolyen cooooooooooooook guzel

kızlar şu yeşil gömleği almak istiyorum

ama şu siyah beyazlardan hangisini alayım karar veremedim.:26: sizce? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…