- 16 Haziran 2011
- 2.603
- 680
- 248
saol canım :) kabanı 100 e aldım canım
evet foto muhakkak beklerım :) bu kazağın arkası canım Eki Görüntüle 562936
merhaba kızlar, internetten ayakkabı siparişi verirken tereddüt etmiyor musunuz? yada sipariş ettiğiniz her ayakkabı ayapınıza oluyor mu? benim denediğim ayakkabıların bile çoğu ayağıma oturmuyor, zor buluyorum ayağıma tam olan ayakkabı. siz neye göre karar veriyorsunuz?
ayak numaram neyse ona göre alıyorum. Geldiğinde deniyorum. Olmamışsa , rahatsızsa iade ediyorum.
tatlımm o beyaz bluzu nerden aldın 20tl olanı ? ?
Saks rengi kare yaka tulum, batik, 20 tl
Uçuk sarı dantelli elbise, lcw, 15 tl
Şeffaf çanta, bershka, 65tl
Dantel bluz, lcw, 25tl
Renkli elbise, koton, 20tl ( tüm yaz bu elbiseyi kovalamıştım sonunda indirimli buldum)
Siyah üzeri hardal rengi desenli tulum, batik, 35tl
Tarçın rengi ateş pilesi bluz, batik, 20 tl
Önü çizgili arkası düz yüksek bel pantolon, batik, 20 t
Takılar koton ve H&M'den...
Bu dantelli olanı sormustum ama LCW yazdıgını yeni gördüm canım çok begendım güle güle kullan :) Hala indirimdemiki :)
merhaba kızlar, internetten ayakkabı siparişi verirken tereddüt etmiyor musunuz? yada sipariş ettiğiniz her ayakkabı ayağınıza oluyor mu? benim denediğim ayakkabıların bile çoğu ayağıma oturmuyor, zor buluyorum ayağıma tam olan ayakkabı. siz neye göre karar veriyorsunuz?
norml ayakkbı numaramı soyluyorum olmazsa ıade edıyrmmm...
zaradan kaban aldım bende bırz bol gıbı ama bır kucuk bedenı cok kastı artık yapcak bişi yok
Canım eminim çok aramışsındır bu kabanı, zaten bu sene kaban kıtlığımı vardır nedir. Heryerde üşük yakalılar..
Hiç beğenmiyorum onları
Ama kabanın güzel canım beğendim, güle güle kullan :)
Bende geçen gün almıştım internette resmini bulursam ekleyim bende
cnm saol ınternetten baktım cesaret edemedım
magaza magaza gezdım cokda pahalı networkte begendım yarım mılyar hehehe:)):
en son zarada bulamm pahalı olur umudyla oylesıne bakrken denk geldımm ee bırz daha ucz dıye aldm aslnda begendıgm baska modeldı bu kolları derı olan ama benm uzun omrle bısı alma ıhtycm vrdı bununn modası gecmzzz en fazla dugmelerı degstrr gıyerm bıkac seneeee sonra fıytı duserse dıger begendıgm modelıde alcm o tarzzz bısı aslında
sende koy fotoyuuu bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?