Hayırlı olsun canım sıcak tutsun da
Ben internette tıpa tıp aynısı olmasada benzerini buldum , aynısı yoktu.. Burda küçük bi mağazadan aldım, İstanbuldan getirtmiş..
Şuna benziyor ;
Eki Görüntüle 569866
Cep kısmı yandan değil üstten giriyo :) güzel, değişik bişi tam istediğim gibi oldu :) Sıcak da tutuyo
bende de bunun hardal rengi var, evin buralardaki bir butikten 40 liraya aldım geçenlerde, fiyatını görünce almamazlık edemedim çok tarzım olmamasına rağmen, ama insanın üzerinde güzel duruyor :)
Neeeeeeeeeeeeee 40 liramııııııKaşe kabanmıydı ?
[sıze=3]hayırlı olsun canım sıcak tutsun da
Ben internette tıpa tıp aynısı olmasada benzerini buldum , aynısı yoktu.. Burda küçük bi mağazadan aldım, istanbuldan getirtmiş..
şuna benziyor ;
Eki Görüntüle 569866
cep kısmı yandan değil üstten giriyo :) güzel, değişik bişi tam istediğim gibi oldu :) sıcak da tutuyo
[/sıze]
gulegule kullan cnm cok guzel
sımdı yagmur cızmesıne ıhtycm var ama cok cok uygun fıytlı bısı lazımmm.. Cunku yeterınce cızmem var goze batıyorum evde artık:)):)
ben geçende 21 liraya twigynin çizmelerini gördüm trendyoldaydı sanırım. çok hoşuma da gitti. Yurtdışındayım ama bir an düşündüm sipariş vereyim türkiye'deki adresime göndersinler diye
hadıyaa yagmr cızmesı ıstyrm aslnda begendıgm var bıtane zızgoda ama 130 tll karasz kaldm gerkvarmı okdr masrafa dıyee:):)
valla ben aldığım şeyi ne kadar kullanacağıma bakıyorum fiyatına karar verirken. eğer çok kullanırım dersen 130 lira abartılı bir rakam değil ama sadece çeşit olsun diye alacaksan 20liklere bak derim
çeşit olsun dıye alcam canımm suan bır harleyım var yenı aldım sayılır bır asker botum var . ayrıca kocamn yaptıgı topklu botlr var yanııı fazla pahgalıya kacrsm bu defa kocem ısyanlrdaa
o zaman bence 2 tane ucuzundan al, çeşit çeşit olsun
The Body Shop Alışverişim
Eki Görüntüle 573714 Yeni yıl serisi body butterlerim
Eki Görüntüle 573715 White Musk Hediye Küpü ( Duş jeli , vucüt losyonu ve lifi ) Ohhhh missss
x sıde derı montunu kaca aldın..
evet kaşe ve kalın tutuyor, 40 lirayı duyunca ben de aynı tepkiyi verdim hemen aldım :) başka renkleri de vardı da, beden kalmamıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?