Pembe Dolap

bende de bunun hardal rengi var, evin buralardaki bir butikten 40 liraya aldım geçenlerde, fiyatını görünce almamazlık edemedim çok tarzım olmamasına rağmen, ama insanın üzerinde güzel duruyor :)

bende de bunun hardal rengi var, evin buralardaki bir butikten 40 liraya aldım geçenlerde, fiyatını görünce almamazlık edemedim çok tarzım olmamasına rağmen, ama insanın üzerinde güzel duruyor :)

Neeeeeeeeeeeeee 40 liramıııııı Kaşe kabanmıydı ?

gulegule kullan cnm cok guzel

sımdı yagmur cızmesıne ıhtycm var ama cok cok uygun fıytlı bısı lazımmm.. Cunku yeterınce cızmem var goze batıyorum evde artık:)):)

ben geçende 21 liraya twigynin çizmelerini gördüm trendyoldaydı sanırım. çok hoşuma da gitti. yurtdışındayım ama bir an düşündüm sipariş vereyim Türkiye'deki adresime göndersinler diye

gulegule kullan cnm cok guzel

sımdı yagmur cızmesıne ıhtycm var ama cok cok uygun fıytlı bısı lazımmm.. Cunku yeterınce cızmem var goze batıyorum evde artık:)):)

ben geçende 21 liraya twigynin çizmelerini gördüm trendyoldaydı sanırım. çok hoşuma da gitti. Yurtdışındayım ama bir an düşündüm sipariş vereyim türkiye'deki adresime göndersinler diye

hadıyaa yagmr cızmesı ıstyrm aslnda begendıgm var bıtane zızgoda ama 130 tll karasz kaldm gerkvarmı okdr masrafa dıyee:):)

valla ben aldığım şeyi ne kadar kullanacağıma bakıyorum fiyatına karar verirken. eğer çok kullanırım dersen 130 lira abartılı bir rakam değil ama sadece çeşit olsun diye alacaksan 20liklere bak derim

hadıyaa yagmr cızmesı ıstyrm aslnda begendıgm var bıtane zızgoda ama 130 tll karasz kaldm gerkvarmı okdr masrafa dıyee:):)

çeşit olsun dıye alcam canımm suan bır harleyım var yenı aldım sayılır bır asker botum var . ayrıca kocamn yaptıgı topklu botlr var yanııı fazla pahgalıya kacrsm bu defa kocem ısyanlrdaa

o zaman bence 2 tane ucuzundan al, çeşit çeşit olsun

çeşit olsun dıye alcam canımm suan bır harleyım var yenı aldım sayılır bır asker botum var . ayrıca kocamn yaptıgı topklu botlr var yanııı fazla pahgalıya kacrsm bu defa kocem ısyanlrdaa

The Body Shop Alışverişim

Yeni yıl serisi body butterlerim

White Musk Hediye Küpü ( Duş jeli , vucüt losyonu ve lifi ) Ohhhh missss

elbise 20,kaban 80 lira dayanamadım aldım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…