Pembe Dolap

aşkım askere gitmeden önce aberkırombiciydi -tatlicadiarzu- sağolsun bu modelleri depoladım zamanında :jeyyar: gelsin devam eder inşllh aynı firmada :Saruboceq:

malıbu gg den almadım canım..gg de açık arttırmada yok bunlardan..hemen al olarak var ve 199 tl ile 249 tl arasında onlarda....ben başka bir siteden biraz daha uyguna aldım...

[
canımm ne kadar sölee catlarımmm delikafadulden

90 tl canım...bir alışveriş sitesinden aldım...bayana eşi almış sevgililer günü için hemde yurt dışından ve aber 'in magazasından, bayana dar gelmiş..onlarda siteye koymuş satmak için, etiketli orijinal ve kullanılmamış olunca atladım tabiikaydirigubbakcemile5 bu arada istersen M bedeni ve kullanılmamış ama kısa olanı var bir tane daha :)onun fiyatı da 50 tl olarak vermişti bana satıcısı...

Son düzenleme:

Ayagimdan ameliyat oldugum icin daha giyemedim bu cicilerimi ama buraya eklemeyide unutmusum....telafi edeyim hemencecik..kaydirigubbakcemile3

littlewise,songa84,nisan, teşekkür ederim kızlar

brcinncim kahve botu çok beğendim güle güle giy. bu sene çok moda bu renk bende aldımşakkıdı
bir ara eklerim
yeni eklenenlerde pek güzel maşallah herkes güle güle kullansın cicilerinihihoyyyt

Ben de yeni cicişler aldım...sizinle birkaçını paylaşayım dedim...canlar....

kibimm , bebişimm hayırlı olsunn..ŞenizŞeniz
iyi günlerde giy cnm , çok güzel ikiside ama yelek özellikle güzel yaf.
:içelim:

teşekkür ederim tatlım sanada alalııımmmm:teselli:

evet evet alalım bana tam kokoş ruhuma göre bu çizme :)
sen bana ver adres mağaza ismi kuşum , ben akşam giderim:dance:

kızlar hepiniz iyi günlerde kullanın
funnyda shopkolik diyorum sana artık doğru mu
kibele yeleğini çok beğendim nerden aldın kaça aldın başka renkleri varmıydı
hepsinin cevabını istiyorumkaydirigubbakcemile

semyıl yeleği batikten aldım canım ...indirim vardı 30 liraya aldım..:icecream:

fundiş bacım benüm....saolasın mucu saaa

velved teşekkürler canımcım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…