Pembe Dolap

Merhaba hanimlar...:1hug:

Huyum kurusun, hangi rengi alacagima karar veremedim...sonuc: Ikisinide aldim..

:roflol: :roflol: delikafadulden ayyyy deminki yalnis oldu...pardon...

demin bu modeli ekleyecegime ayni resmi iki kez koymusum....sırnaşık şey

Elbisen harika canim..iyi günlerde giy insALLAH! :jeyyar: Bu gibi elbiselerli heryerde giyebilirsin aslinda...söz, nisan,dügün, sik bir yemek...isyeri haric, her yerde kabul görür bence..

sağol canım bende işe başladığımda da giyerim diyodum
kararsız kalmıştım
ee peki iş yerinde ne giyilir
gömlek pantolon falan dışında

:roflol: :roflol: delikafadulden ayyyy deminki yalnis oldu...pardon...

demin bu modeli ekleyecegime ayni resmi iki kez koymusum....sırnaşık şey

kapris o nasıl poz öylee ben ayakkabımı böyle gösteririmmi diyosun:))
güle güle giy canım
bunlarda benim yenilerim

canlarımmm çok güzeller güle güle giyininnnnnn delikafaduldendelikafadulden

sağol canım bende işe başladığımda da giyerim diyodum
kararsız kalmıştım
ee peki iş yerinde ne giyilir
gömlek pantolon falan dışında

Canim, calisacagin ortama bagli giyeceklerin tabi..bu elbisenin kumasi daha cok aksam/gece gezmelerine uygun..! Is yernde güzel etekler giyebilirsin (diz kapagi hizasinda), firfirli bluzlar, tunik, farkli elbiseler...secenek cok aslinda..girecegin ortama bagli..! Hadi kolay gelsinnn...naniknanik

sehnsucht zevkli bir ayakkabı çanavarısın canım..geçen seferkilerde müthişti...güle güle kullan canımm..bu kadar çok alınca eskimez de ..

hepiniz ii günlerde kullanın arkadaşlar inş.

sehnsucht ayakkabılarını çizmeni güle güle giy ama mor ayakkabın çok güzel çok beğendim...

bende çalınan cüzdanımın yerine eskisini kulanıyordum bunu görünce dayanamadım çok hoşuma gitti aldımmmmmmmmm-tatlicadiarzu-

hoscakal güle güle giy ceketlerini. resimde dogrusu pek begenmemistim modelini ama dün h&m de gördüm ve tanidim canlisi coook hosdu simdi biliyorum niye karar veremedin hihi.

birde bitane trechcoat vardi crem rengi belinden kurdale baglamislar ona bittim resmini kuldum hemen ekleyim. ihtiyacim olsa alcam ama ben aldim bile bitane....

sehnsucht ayakkabilarin cok gzel ya bayildim güle güle giyin
sağol canım daha güzeli senin olsun

canlarımmm çok güzeller güle güle giyininnnnnn delikafaduldendelikafadulden
teşekkür ederiz şekerimm

alalım kız sanada mor olanları aldığım ayakkabıcı tanıdıkkaydirigubbakcemile5
eskimesinn yaaa:asigim:
sehnsucht zevkli bir ayakkabı çanavarısın canım..geçen seferkilerde müthişti...güle güle kullan canımm..bu kadar çok alınca eskimez de ..
hepiniz ii günlerde kullanın arkadaşlar inş.
teşekkür ederiiimm
bu aralar ayakkabıya takmış durumdayım bir arada elbise ve çantaydıfisfisfisbenim
bu arada yanlış anlaşılma olmasın hepsini 1 günde almadım son 1,5-2 ayda aldım. ama zevkliyimdir hani:jeyyar:

sehnsucht ayakkabılarını çizmeni güle güle giy ama mor ayakkabın çok güzel çok beğendim...
bende çok beğendim onuuuuu, şimdi mor bişeyler almak lazım üstünekötükedihüso
sehnsuht06 gerçekten tam bir ayakkabı canavarsıın..ve seçimlerin acayip zevkli

ayyy teşekkür ederim şekeriiimm:teytey:
bir ara önceden olanlarıda koysammıki buraya????:1rolleyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…