Pembe Dolap

Çok teşekkürler canım.Nihayet anladım.Umarım olmuştur .Deneyelim bakalım.
Alışveriş yapmadığımda psikolojim bozuluyo.Ama hafta içi çalıştığım için zamanım olmuyo.Ancak hafta sonu.Geçen haftadan bu yana aldıklarım:

Bu elbise Jimmy Kay

canım bugün gittim lcw ye vardı pabuçlarından hihoyyyt ama numarası yoktu başka mağazasından bakıcam çok beğendim giyince sağol demothy (

bende sana yazıcaktım ne yaptın aldın mı diye ,gerçketen faydam dokunduysa ne mutlu bana, bugun işe giydim çok beğendiler ilk giydiğimde parmaklarımı sıktı gibi gelmişti ,ama derisi yumuşak cidden hiç rahatsız etmedi beni

evt canm baktım dersine falan zaten denedim ben de ama küçük no.su olduğu için sıktı tabi. hatta içi kırmızıydı :))
saol cidden çok faydan dokundu :))

Çok güzel şeyler aldım emme eklicek vaktim yok duşa gircem şincik ..en kısa sürede burda olcekler hepsi

hee şaşırmadımm almasan şaşardımm :)
sen gene cok mu para harcadınnn ruh halinn komikk olmuşş :roflol:

kardeşimin nişanı içünnn aldığım elbisem.nişanda giyince üzerimdede gösterticim canlarım....
ilk resimdeki resim asıl elbisemin rengi.diğerlerinde parlement mavisi gibi çıktı.asıl rengi mor elbisemin...

ayy elbiseyi uzerinde çook merak ettim cnm yaa..kapalıysan nasıl bi örtu ve örtuyu nasıl bağlıcan merak ettim yaa hoş bi elbiseye benzıoo

ayy elbiseyi uzerinde çook merak ettim cnm yaa..kapalıysan nasıl bi örtu ve örtuyu nasıl bağlıcan merak ettim yaa hoş bi elbiseye benzıoo

teşekkür ederim ayçacım.biraz beklemn gerekecek ama üzerimde görmek içindelikafadulden
eşarbımıda normal arkası dışarda boğazdan bağlamalı olark bağlayacağım.özel bir türban şekli yapmayacağım yani....

canımmm rengi çok güzelllldelikafadulden
eminim üstündede çok şık durucakk
elbiseyi çok iy taşıyosun çünki
kıss bana haber ver giyip fotonu koduğunda mutlaka mirahtan çatlarımdelikafadulden

canımmm rengi çok güzelllldelikafadulden
eminim üstündede çok şık durucakk
elbiseyi çok iy taşıyosun çünki
kıss bana haber ver giyip fotonu koduğunda mutlaka mirahtan çatlarımdelikafadulden

anamm canlarım benimm.
çok teşekkür ederim.
inşallah güzel olurda rahat ederim o gün.
denediğimde mağazadada kızlar çok güzel oldu falan dediler ama.
zaten ne giydindesiniz sürekli.
ama yinede özelden yazarım.
utanmazsam

karalahana çok şık elbisen canım..giydiğinde de bakalım inş.bence de elbise çok yakışıyo sana..kahverengi elbisen de öyle olmuştu..

lahana elbisen cok sik muhakkak görmem lazim yoksam bayilirim :)

brcnn naptin canim bütün carsiyimi soydun güle güle kullan en cok kahve cantanla ayakkabilarini begendim digerleri benim tarzim olmadigi icün birsey diyemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…