Pembe Dolap

malibu kolyelerin çok güzel güle güle kullan en çok taşlı olanı beğendim...

malibu kolye uçların çok tatlııı güle güle kullan :icecream:

http://img204.imageshack.us/img204/4799/dscn0564.jpg

ilk defa resim yüklüyorum oldumu hiç bilmiyom umarım becerebilmişimdir:uhm:
bu üzerimdeki bahçıvanı yeni aldım nasıl sizce?

tatlim cok güzelsin kiz sen mankenmisin

cok güzeller cnm iyi günlerde giyin

bende az önce netten bunu aldım hihoyyyt

canim bu cok güzel cok begendim güle güle giyin

oooo döktürmüsün güle güle giyin

ben de bugün bayağı bir alışveriş yaptım yine dayanamayıp :teytey: :asigim:
(sezon için stok yaptım) =) =)

tatlim topuklu ayakkabilarin cok güzel iyi günlerde kullan

kızlar yine ciciler aldımhihoyyyt
taba rengine takmıştım şu aralar
çanta ve çizme aldım kemerim eksik kaldı ama onuda alırım yarınhihoyyyt

cizmeler harika güle güle giyin cnm

malibum cok sekerlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

dıptıs dıptıs gri elbisen çook güzelmiş canım ne kadara aldın??

başıyazmalıkız seninde mor elbisen çok hoş ablanda çok marifetliymiş

mikla ayakkabılarını iyi günlerde giy çok güzeller

kızlar bugün okadar güzeldiki okadar farklıydıki buyüzden bu büyüyü bozup alışveriş yapmak istemedim (yarın annemle çıkıp gezicez alışverişe) sadece bi yere girdi adil ışığa ve bunu beğendim aldım sonra devam ettik aşkımla günümüze..
siyah çok güzeel bir elbise aldım dizaltında özel günler için ve altın babet ayakkabılarımı yada bunları giyicem...

canım bu elbisenin aynısından bende aldım çok güzel güle güle giyinyerimseniben

evet adil ışık canım hemde 19.90 aldım tatlımm çok teşekkür ederrimm

bunlarda benim en son aldıklarım kıslar deli gibi para harcıyorum bu aralar ama napim tutamıyom kendimisositososito

bunlarda benim en son aldıklarım kıslar deli gibi para harcıyorum bu aralar ama napim tutamıyom kendimisositososito

canim bi tshirte bayildim ayni yakasi öne böyle olan gömlek ariyorum ama bulamiyorum :çok üzgünüm: zarada görmüstüm ozaman deneyip almadim ama simdi ordada yok

sehnsucht ceketin göz kamastirici birsey bayildim, ceketlerde ama zorluk cekiyorum boyum uzun olunca sanki kisa oluyorlar bana bende biraz uzun seviyorum düdük gibi durmasin diye

canim bi tshirte bayildim ayni yakasi öne böyle olan gömlek ariyorum ama bulamiyorum :çok üzgünüm: zarada görmüstüm ozaman deneyip almadim ama simdi ordada yok

tşk ederim canım ama keşke beğendiğin gömleği alsaymışsın çünkü sonradan pişman oluyosun niye almadım diyosun kendi kendinebenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…