Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım demothy'nin de dediği gibi ben de özel bir şey yapmıyorum hiç. Deridenden özel setini falan da almadım. Deriden'den sadece yedek 1çift bağcık almışlığım var başka bir şey almadım bakımı için. 6yıldır ilk defa bu kış boyadım. Hem de boyatmadım yani kendim boyadım. kaydirigubbakcemile3 Marketten 2TL ye boya aldım ve iş başına koyuldum (Boyatmak için timberland ve harley davidson tescilli boya mağazsı var bizim burda ama 25 TL dedi, yok anam ben 2liraya hallederim dedim içimden (
sırnaşık şey öyle yani (; Ayrıca hiç leke tutmaz,aşınmaz,hiç pislenmezler öyle kolay kolay yani :S :çok üzgünüm: Biraz rengi beyazlamıştı o kadar
6 sene kullanınca normaldir yani
![]()
bayıldım bunlara muhteşemler :sm_cool:güle güle kullan canım
sormazsam çatlarım kaça aldın?:jeyyar:
Ayagimdan ameliyat oldugum icin daha giyemedim bu cicilerimi ama buraya eklemeyide unutmusum....telafi edeyim hemencecik..kaydirigubbakcemile3
![]()
![]()
![]()
nekadar tatlııdelikafadulden
bende istiorum mimleket nere yarın gelim hemen sositososito
Ayagimdan ameliyat oldugum icin daha giyemedim bu cicilerimi ama buraya eklemeyide unutmusum....telafi edeyim hemencecik..kaydirigubbakcemile3
![]()
![]()
![]()
böff isviçre deseydin babamı yollardımsenağlama
fiyatıda çok uygun güle güle kullan canım ayağında ameliyatlıymış rabbim acil şifalar versin
gecmis olsun canim, ya bunlara bayildim bende istiyoruuum hemde cok uygun almissin bana dekkelmezki öyle sansim yok
[/IMG]![]()
yenü elbüsem..
Kız funda hangi arada aldın bu elbiseyi bacım.
Çekte bide üzerinde görelim a.s.
Güzel bacımın güzel elbisesi.....
fundişim....canım beneeeee...
kızlarrr delikafadulden delikafadulden
sonunda çanta aldımm cok severek içime sinerek aldım cok begendmm eklicem resim en yakın zamanda Şeniz
çok güzel meleğimm :asigim:
güle güle giy ŞenizŞeniz
Bundua c.tesi aldım Çok hoşuma gitti :icecream: Pozlara bakarmısınız :roflol:![]()
![]()
![]()