Pembe gazete için kalıcı üyeler aranıyor

merhaba hanımlar. kabul ederseniz, "bizden şiirler, bizden yazılar" bölümü için yardımcı olabilirim. bir sanat dalını da tanıtabilirim.

merhaba
sinema,kitap ve televizyon bölümümne bende katılmak isterim

............................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:

* Moda: Moda bilgisi olan fotolarla beraber tanıtımları kendisi yapabilecek üyelere
ihtiyaç duymaktayız.

kızlar ben de stilistlik ve modelistlik öğrencisiyim moda konusunda yardımcı olabılırım kabul edersenızhihoyyyt

televizyon için yorum yapabilirim.kabul edersineniz.tabii eğer farklı şekilde başvuru yapamamız gerekiyorsa bilgi verin lütfen

bizden şiir ve bizden yazlar bölümünü albailirim yarıca televizyon da alabilirim kitap tanıtımı da yaparım ayıptır söylmesi alanım olur biraz

Ben butun bolumlere talıbım seve seve )
Pembe gazetemızde sorumluluk sahıbı olmak bızler ıcın sereftır.Corbada nacızane tuzumuz bulunsun ısterız..
Ozellıkle Bızden Sıırler ve Yazılar,Yemek Tarıflerı,Teknolojı Dunyası,Moda,Dunyada bu ay neler oldu? ,Kıtap Tanıtımı bolumlerı .Secemıyorum hepsı harkulade.. Neredeyse butun bolumlerı saydım zaten..
Ayrıca bebek-cocuk gelısımı ıle bır bolum eklense harıka olur..Velhasıl ben mutlaka bır veya bırden fazla baslıkta emegım olsun dılerım.Taktır sızındır.Sımdıden cok tesekkur edıyorum..

Son düzenleme:
talip oldugumuz bolumlerle ılgılı olumlu ya da olumsuz cevabı nasıl ogrenıcez acaba bılgısı olan var mı kızlar??benneyaptımki

arkadaslar kımseden cevap yok mu kac gundur buraya bakılmıyor mu acaba:1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
her gün 2-3 tane film izliyorum..sinema tutkunuyum....uygunsa yardımcı olurum tabiki...

sanatla ilgili büyük katkılarım olabilir.güzel sanatlar fakültesi mezunuyum.ayrıca diğer bölümlerede bakabilirim.

* Bizden Şiirler ve Bizden Yazılar

bu tam benlik...bu bölüme seve seve yardımcı olabilirim...eğer kabul ederseniz tabi...

moda bölümünü alabilirim öncedende belirtmiştim moda,dizayn,ünlülerle magazin bölümlerini
size bakıp karar verebileceğiniz benim blogum var
JoJiKMoDa

kitap bölümüne yardımcı olabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…