Pembe gazete için kalıcı üyeler aranıyor

bende teknoloji dünyasına yardımcı olabilirim, aynı zamanda edebiyat öğretmeniyim, diğer yönlerden de yardımcı olabilirim.. teşkekür ederim...

Ben de TV bölümü için dizi ve programlar icin yardımcı olabilirimm..elimden geldiğince herseyı takıp edıyorum...

moda bölümünü alabilirim öncedende belirtmiştim moda,dizayn,ünlülerle magazin bölümlerini
size bakıp karar verebileceğiniz benim blogum var
JoJiKMoDa

alakasız konu belkı ama blogunu begendım :) oyle bi bakım dıye tıkladım içinden çıkamadım
eline sağlık
bide banner ı nasıl yaptın acaba ?a.s.

bu arada sinema bölümüne adayım. film delisiyimdir. çok sıkı takip ederım. çoook film izliyorum kaydirigubbakcemile5

Toprak canım şimdi oldu.Akıllı ben google'a yazıp oradan bakmıştım oradan ing.çıktı.Tekrar tşk ederim.

Editörümüze Özel Mesaj Yolu ilede Ulaşırsanız.
Sağlıklı Bilği Alırsınız.

bende sınema bolumunu ısterım tabı olursa cunku ayda en az ıkı fılme gıdıyorum

bende mimari ve moda konularında yardımcı olabilirim aynı zaman da eklemeyi düşünürseniz çocuk _ yetişkin ruhsağlığı ve gelişimi konusunda da seve yardım ederim :1rolleyes:a.s

Son düzenleme:
* Yemek Tarifleri
* Bizden Şiirler ve Bizden Yazılar

bu konularda yardımcı olurum şeker

bnde sınama hastası olarak ve ayda en az 5 fılm seyrederek sınema bolumune katkım olsun ısterım...

* Takı Tasarım: Kendi takılarını yapmayı seven ve yaptığı takıları resimleyip bizlere
anlatacak üyeler ihtiyaç duymaktayız.

***Çok güzel takılar yaptığıma inanıyorum... Yapılışlarını da resimleyip gayet güzel anlatabilirim...

Canavar ' a yada bana bir örnek yazınızı hazırlayıp gönderir misiniz?

Ve gerçekten her ay düzenli yazacak iseniz anlaşalım ihtiyacımız var o bölüm için.a.s.

Tabiki... Bugün çok geç oldu... Yarın size gönderirim... Bilgisayarımın hafızası düzelir düzelmez photoshoplamayı düşünüyordum fakat onun düzeleceği yok galiba :)

kendi yazdığım şiirleri paylaşırım profesyonel footğrafçıyım isterseniz yardım ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…