Pembe gazete için kalıcı üyeler aranıyor

merhaba
ben moda ve mimari iç dekorasyon dünyadan magazin gibi bölümler varsa eğer alabilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba
ben moda ve mimari iç dekorasyon dünyadan magazin gibi bölümler varsa eğer alabilirim

Selam jojee,
öncelikle ben size gazetenin adresini vereyim bir inceleyin.
Welcome to the Frontpage

Gazetemizde magazin bulunmamaktadır.
Kültür Sanat ağırlıklı bir gazetedir.

Moda bölümü ile ilgilenen bir arkadaşımın var ama sizi de alternatif olarak düşünebiliriz.
siz çalışmalarınızı bana özel mesajla ulaştırın ben de inceleyip değerlendireyim.
Size de olumlu ya da olumsuz sonucu bildiririm.

bizden siirler ve yazilar kategorisinde bende olmak istiyorum.ozellikle senelerdir sadece kendimle paylastigim yazilari sizlerle paylasma firsati yakaladigim icin cok mutluyum.

merhaba... ben size kitap ve film yorumları hakkında yardmcı olabilirim.. tutku derecesinde kitap okuma alşkanlıgım vardır..

Arkadaşlar aday olduğunuz konularda bana yazılı olarak başvurusanız ben de daha net bir şekilde değerlendirebilirim.
Çalışmalarınızı özel mesajla bana ulaştırın ben de sonuçları buradan yayınlayayım.
Şimdiden hepinize teşekkürler.

Şimdiye kadar bana gönderilen çalışmaları değerlendirdim ve seçtiğim kişileri buradan bildiriyorum.

Bizden şiir ve yazılar: talin, icimdeki_sen, Melan_choly, nymph_x, shoksheker, **Selin**, Gülsüm Sultan, tucetanyeli,

Kitap Tanıtımı: cinsilatif, *toprak*

Sinema: firstday
Yemek: KardelenMasalim.

Bizler Aralık sayısına başladık. Yeni çalışmalar yavaş yavaş elime ulaştı ben de dergide yayınlamaya başladım. Diğer arkadaşlardan da yeni çalışmalarını bekliyorum.

Hepinize yardımlarınız için teşekkürler.

peki nasıl gönderecez size yazdığımız şeyleri.yada ne göndermemiz gerekir nerden bilecez...bide ben pembe gazeteye üyeyim ama sadec giriş yapabiliyorum.yorum filan yazamıyormuyuz?

peki nasıl gönderecez size yazdığımız şeyleri.yada ne göndermemiz gerekir nerden bilecez...bide ben pembe gazeteye üyeyim ama sadec giriş yapabiliyorum.yorum filan yazamıyormuyuz?

canım hangi konuda yardımcı olabileceğini düşünüyorsan onunla ilgili örneği che ye özel mesajla gönderebilirsin kk dan..

canım üye olabiliyorsunuz ama yorum yapamıyorsunuz.
yorumları bu sayfada yazabilirsiniz.
dökümlerinizi bana özel mesaj olarak gönderirsiniz ben de değerlendirir size beğenimi bildiririm.
öncelikle siz hangi bölüme aday olduğunuzu belirtin ben de size daha net cevap verebileyim.

çalışmanızda başarılar dilerim bu bölümü nedense yeni gördüm ilgim ve vaktim yeterince var
sizinle olmak isterim en kısa zamanda hang ibölüm olduğunu bildirmeye çalışaçağım
emeginize saygı duyuyorum
kolay gelsin

Bizden Şiirler ve Bizden Yazılar
benim yillardir kendi yazdigim siirlerim ve makalelerim var.bunlari sizlerle paylasmak ban mutluluk verir,benide dahil ederseniz sevinirim...

Şiir,yazı,kitap,sinema,televizyon ve tabikide moda..Tam benlik konular..Üstelik çok da kalıcı üyeyimdir ayıptır söylemesi..:)) Kabul ederseniz çok müteşekkir olurum efendim..Saygılar

sinema,moda, yeni çıkan kitaplar benden sorulur her türlü yardımcı olurum

arkadaşlar bnde üye olsam sizlere yardımcı olurmusunuz bna tşkler ve iyi bayramlar

bi bana msj yazmamışsınız genede teşekkürler herkese iyi bayramlar arkadaşlar:

sizlerle olmak büyük zevk sizin önderliginizde seve seve üye olmak isterim teşekkürlerhihoyyythihoyyyta.s.

che yeni sayı için çalışmalara başlıyor muyuz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…