canim arkadasim hosgelmis opuyorumnanaktan
canim gecmisi cabucak okudum ama sanirim boyunu,kilonu soran olmamis yada ben kacirdim bilmiyorum aklimada baska sorucak bisey gelmiyor bitanem öpüyorum seni a.s.
en nefret ettigim bulasik yikamaken sevdigin ve en nefret ettigin ev isi ne??
cok sevdigin ama kendin pisirince hosuna gitmeyen yemek var mi? varsa ne?
banlanicagini bile bile eksin yapar misin :jeyyar:
yoksa banlanma korkusuyla sadece izlemeyimi tercih edersin mirmirmirmir
kiskanc misin?? ne kadar kiskancsin??
cok kiskancimdir
biri herife bakarsa parcaliyabilirimklava:
esin kiskanc mi?? seni ne kadar kiskanir??
esinin seni kiskanmasi senin hosuna mi gider yoksa seni rahatsiz mi eder?
aynen bende asiri kiskancimkötükedihüso
öyle böyle kiskanc degilim yani anlatamam felaket kötükedihüso
eger benimki benim kadar kiskanc olsaydi dayanamazdim valla sempatiksalakcinni yeter ulan ne kiskancsin:mymeka: derdim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey benimki bana iyi dayaniyo biricik sevgilim benim:asigim:Şeniz
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey iyi yapion aferin sana sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne yaparak kiskandirion?? sempatiksalakcinniesim cok kiskanctir ama belli etmez
ben anlarim tabi aklinialirimsmile
beni kiskandigini gostersin isterim
ama yok adam gizli gizli kiskaniyo
bende ona inat kiskandiryom :icecream:
ben sana sormadim ki :roflol:
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey iyi yapion aferin sana sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey ne yaparak kiskandirion?? sempatiksalakcinni
iyide ben sana bana soru sordunmu diye sormadimki laelaelaelaelaesırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
burcun ne akasia garisiiiiiiii
bazen gozume bakiyo su tarafa gec dyo(yanimda adam oluyo) magazada felan
bende inadina adamin yaninda duryom :roflol: :roflol:
bende sana soru sormadim niye bana cevap yazyon nansırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
iyi mokkk yiyonn, vallah senin herifin yerinde ben olcam böyle elimin tersiyle srrraaakk diye bi yapistiririm :mymeka: ahanda böyle :mymeka:şutarafagitti bide yer yapistirir alllaaamaaa sempatiksalakcinni sonra felegin sasar ahanda aynen böyle olursun -tatlicadiarzu-şutarafagitti sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
sor sorma canim istedi yazdimyasak mi vallah muhabbet neyim etmem seni koltukta tek basina birakir giderim kendi topigime bak :mymeka: sonra sen burda yanliz kalakalirsin lülülülülülü bende kankalarimla geyik yaparim :smiley-cool: eksin yaparim şakkıdı sempatiksalakcinnisırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?