Lekeler, Çiller Pembe maske

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

terbiyemizi korusak, haddinizi aşan bir yorum olmuş.

Bende 1 hafta önce sipariş vermiştim bugün aradılar ürünün çıkışını yaptıklarını söylediler inanamıyorum yaa napsam kullansammı kullanmasammı :/:/

Çok ayıp çok. Derdimizi daha naif cümlelerle de anlatabiliriz değil mi

arkadaşlar, sözkonusu site tamamen fake olup; enes bio center tarafından kendilerine dava açılmıştır şu sıralar...

söz konusu maske sadece enes bio centerda uygulanmaktadır. cilt tipine uygun maske uygulanıyor arkadaşlar... Böyle kafadan standart bişey uygulanamaz...

Enes bio center'ı ararsanız daha ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz ama bahsedilen sitenin bu merkezle uzaktan yakından ilgisi yoktur !

Ben de diane mağduru olup kurtulmak için araştırma yapmaktaydım ama hem bu kadar ucuz olması hem de enes bio center'ın adının geçmemesi şüphelendirmişti... ama dediğim gibi tamamen faketir !

en mantıklısı iptal etmek verdiğimiz siparişleri. diğer yandan burda kimse kimseye kızmasın, editör bizlere uyarıda bulunuyor ve bizler de verdiğimiz paraların boşa gittiğini öğrenmenin acısını kabullenmekte zorlanıyoruz. bu nedenle birbirimize kızmayalım, bir birimizi kırmayalım. daha geç olmadan öğrenmiş olmak iyidir bence. diğer yanda şöyle bir gerçek var. bilmediğimiz, kendini kanıtlamamış hiç bir markayı yüze sürmemek gerektiği. bu bir kıyafet değil ki aman canım markasız olsun diyelim. çoğumuz kötü kozmetik ve bakım ürünlerinin cildimizde yaptığı hasar sonucu bu tarz yöntemlere başvuruyoruz. neyse uzatmadan iptal etmek eğer hala vaktimiz varsa en güzeli. sipariş verenlere- ben dahil- geçmiş olsun...

3 gündür aldığım ürünü kullanıyorum sivilcelerde kuruma oldu, yan etki adına hiçbirşey olmadı, yüzümde bir gerilme hissediyorum kötü anlamda değil, + yüzümde kuruluk var ama bu pul pul olmuş bir kuruluk değil normal bir ciltmiş gibi, eskiden kalmış sivilce izlerinde bir değişim yok aynı, 2 gün daha kullanacağım bir gelişme olacakmı bakalım..

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba kızlar..bu pembe maske sadece yüze değil selülit-bacak tedavisindede yararlıymış.bu konuda bılgısı olan var mı ? araştırdım ama netten pek çıkmadı ya..

cnm sevindim senin adına ,enazndan paran tamamen boşa gitmemiş oldu ne fayda etse kardır..
bence okadar sipariş aldgna göre bizim burdaki düzenbazların başarısı da olamaz heralde okadar. maske sonucta faydası olur bence ama asıl pembe maske gbi olmaz. farzet maske aldın cnm .. ( gerçi braz pahalıya patladı bu maske ama'..

pembe maskenizi uygulamadan önce papatya çayının buharı ile yumşatın. büyük bir tencerede bol su kaynatın içine papatya çayı atın ve ocaktan tencereyi alıp yüzünüzü buhara tutun başınıza buhardan tam faydalana bilmek için havlu ile örtün. gözenekleriniz iyice açılır tüm maskelerin daha iyi sonucunu görebilirsiniz.

arkadaşlar burada güzel yorumları görüp şu malum siteye telefon bıraktım . tahmin edin beni kaçta aradılar. gece 2 yemi ne geliyordu . evet buyrun kimsiniz dedim. adresinzi alayım pembe maske içindedi. ben adama kızdım bu saatte aranırmı diye vazgectm demiştim. güven vermeediler o saatte arayınca

Arkadaşlar kullanan ve araştıran kimse varmı yazılanların dışında da bilmek gerek dizide ki berrinin yüzü cidden kötüydü şu anda harika görünüyor...:44:

pembe maskeyımı sıparıs ettınız konuyu kacırdımmı nereden sıparıs ettınız banada bılgı lutfen
saygıylaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…