- Konu Sahibi bennebileyim
-
Site yönetiminin sabrına hayran kaldım
Sizi bu ürünler merdiven altı ürün diye uyarıyor kadını fırçalıyorsunuz. 80 TL para verdim boşamı gitsin kullanacağım diyeceğinize firmayı arayarak ürün sipariş iptalini deneseniz diyorum.
Kızlar cilt bu cilt ! kıçınız değil nasıl bilmediğiniz bir ürünü kullanırsınız cildinize ?
Bencede kullanın belki faydası olur ama beyninize.
Yine ceza yiyeceğim bu mesajımdan ama bu salaklıkları gördükçe dayanamıyorum, boşamı gitsinmiş yok anam yok sen sür orana burana
Site yönetiminin sabrına hayran kaldım
Sizi bu ürünler merdiven altı ürün diye uyarıyor kadını fırçalıyorsunuz. 80 TL para verdim boşamı gitsin kullanacağım diyeceğinize firmayı arayarak ürün sipariş iptalini deneseniz diyorum.
Kızlar cilt bu cilt ! kıçınız değil nasıl bilmediğiniz bir ürünü kullanırsınız cildinize ?
Bencede kullanın belki faydası olur ama beyninize.
Yine ceza yiyeceğim bu mesajımdan ama bu salaklıkları gördükçe dayanamıyorum, boşamı gitsinmiş yok anam yok sen sür orana burana
Bende 1 hafta önce sipariş vermiştim bugün aradılar ürünün çıkışını yaptıklarını söylediler inanamıyorum yaa napsam kullansammı kullanmasammı :/:/
15. üyelik seni nasıl atlamışım ben....
Utanmada yok bunlarda
oo burası karışmış meğersem yorumları yeni gördüm sorumu geri aliyim bari ben
3 gündür aldığım ürünü kullanıyorum sivilcelerde kuruma oldu, yan etki adına hiçbirşey olmadı, yüzümde bir gerilme hissediyorum kötü anlamda değil, + yüzümde kuruluk var ama bu pul pul olmuş bir kuruluk değil normal bir ciltmiş gibi, eskiden kalmış sivilce izlerinde bir değişim yok aynı, 2 gün daha kullanacağım bir gelişme olacakmı bakalım..
beni bugn aradılar dedm yarın karta para yatırıyım öle tek çekim yapcam öle verym siparişi. adam direk onayı vermişkapıda da kartla ödeme oluyomus..
buarada tek çekm+taksit bölmnden tek çekm yaparsanız kargo dahil 77 ye gelio :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?