aileye söylenen pembe yalanlar...evet arkadaşlar sevgilinizle buluşmak için o haftasonunu beklersiniz ve birden aile engeli çıkar hele ki aileniz bilmiyorsa nasıl başa çıkıyorsunuz..
ve neler söyleyip çıkıyorsunuz..sizin pembe yalanlarınız neler?? burda bunun iyi birşey olduğunu savunmuyorum tabiki ama sadece bu konuda çok zor durumda olan arkadaşlar olabilir..konuyu tartışmak istedim sizinde fikirlerinizi almak isterim...
Yalan iyi bi şey değil,açıkça söylenmeli.
aileye söylenen pembe yalanlar...evet arkadaşlar sevgilinizle buluşmak için o haftasonunu beklersiniz ve birden aile engeli çıkar hele ki aileniz bilmiyorsa nasıl başa çıkıyorsunuz..
ve neler söyleyip çıkıyorsunuz..sizin pembe yalanlarınız neler?? burda bunun iyi birşey olduğunu savunmuyorum tabiki ama sadece bu konuda çok zor durumda olan arkadaşlar olabilir..konuyu tartışmak istedim sizinde fikirlerinizi almak isterim...
kimse savunamaz böyle bir şeyi ama mutlaka herkes de bu durumda kalıp bir yalan buluvermiştir.
valla en tipik ve en işe yarayanı arkadaşımla buluşacağımdır..
bizim zamanımızda cep telefonu olmadığı için rahattık tabi.. şimdi işin zor..
eğer arkadaşlarınla buluşmana bile izin vermiyorlarsa o zaman işin çok ama çooook zor.
aynen valla cep yaygın değildi o kadar,iyiydi..
şimdilerde kuzenler soruyorlar sizin zamanınızda cep yokken nasıl haberleşiyordunuz(nasıl bi zamansa yontma taş devri sanki)
dumanla canım dumanla
bizim çocuklar da böyle acayip şeyler sorduklarında ben de aynı cevabı veriyordum..:))) zavallı çocuklarım da inanmışlar... taş devri çizgi filminde ki gibi yaşadığımızı sanmışlar sanırım... küçük kızım bana, "aaa.. sen dinozorları gördün mü?" dedi yaaa:))) güler misin ağlar mısın?
bizim çocuklar da böyle acayip şeyler sorduklarında ben de aynı cevabı veriyordum..:))) zavallı çocuklarım da inanmışlar... taş devri çizgi filminde ki gibi yaşadığımızı sanmışlar sanırım... küçük kızım bana, "aaa.. sen dinozorları gördün mü?" dedi yaaa:))) güler misin ağlar mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?