Pembe yalanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi t24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet maalesef bende yalan söylemek zorunda kalanlardanım :26:
benimde babam değil ama annem fenadır
içim hiç rahat etmezdi ama yani o buluşmalar zehir olurdu :18:
neyse tabi anneme yakalandım sonunda
canıma okumuştu ama şuan nişanlıyız ve anlatıyorum şöyle yapmıştık böyle yapmıştık fln tüm yalanlarımı anlatıyorum yoksa içim rahat etmeyecek
kendi çocuğum yapsa çok üzülürdüm heralde, bu yüzden onunla arkadaş gibi olmaya ve baskıcı olmamaya gayret edicem

İlişkimi en başından bu yana annem biliyordu, ona yalan konuşmak zorunda kalmadım hiç..

Erkek kardeşimde destekçimdi, bu yüzden babama kimi zaman kız arkadaşlarımla buluşacağımı söylememe rağmen çoğu zaman biliyor erkek arkadaşımla buluştuğumu, tabi kardeşim bizimle olduğu için sorun çıkmıyor..

Eğer ki yaşınız küçük değilse çoğu zman anneler destek oluyor sevgiliyle görüşme konusunda..

arkadşlarımla çkıyorum. lise arkadaşlarıyla toplandık yemeğe gidicez. ben 2. öğretim oldgumdan daha bi kolay :)

Konu içeriği nedeniyle "İlişkler,duygular ve hayatın içinden" başlığına taşınmıştır.

ailem ilişkimi biliyordu hiç yalan söylemek zorunda kalmadım ama biz uzatmadık zaten tanıştık birkaç ay sonra evlenmeye karar verdik hiç sorun olmadı yani

Benim kardesim biliyordu en basından beri, annem' de az cok biliyordu ama bilmiyormus gibi davranıyordu acıkcası istemiyordu, yanlıs buluyordu cünkü babamın huyunu biliyordu. Babamın izinden gidiyordu ortak payda' da bulusuyorlardı ikiside. Sonra bir ara olacak tabii, kac yasında kızlar demeye baslamıstı hatta babama bile, ben sok olmustum tabii..
Ama yine' de acık acık anlatamazdım ugrasır lafı oraya getirmeye calısırdım konusurdum susardı, cevap vermezdi baska konulara gecerdik hemen..
Canım annem benim, birtanem ben tlf' la konusurken hic unutmam asker gibi beni kolluyordu istemese bile babam gelince '' baban geliyor '' diye sessizce dikkat etmem icin uyarırdı. Ana yüregi iste..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…