Evde pasta varmışşşşş ince bir dilim yesem olurmu ki acaba ?
hoşbuldum umarım bu süreç içerisinde istediğimiz kilolara ulaşabiliriz..
birde ben yememezlik yapmak istemiyorum o zaman aklım o yiyecekte kalıyor ve pes etmem daha kolay oluyor
o yüzden az ama herşeyi kararınca yemek felsefesini sürdürmek istiyorum umarım başarılı olabilirim
bu arada spor yapabiliyormusun ne gibi hareketler yapıyorsunuz
forumda bi arkadaşın yazısında okumuştum bacaklarını yana doğru açarak ayda 6 cm incelmiş ben evde hergün 200 adet onu yapıyorum birde ip atlamaya çalışıyorum
Yeme canım, ama evde durdukça kesin aklında olacak, nefsin körelsin diye bi lokma al bırak bence,:))
hoşbuldum umarım bu süreç içerisinde istediğimiz kilolara ulaşabiliriz..
birde ben yememezlik yapmak istemiyorum o zaman aklım o yiyecekte kalıyor ve pes etmem daha kolay oluyor
o yüzden az ama herşeyi kararınca yemek felsefesini sürdürmek istiyorum umarım başarılı olabilirim
bu arada spor yapabiliyormusun ne gibi hareketler yapıyorsunuz
forumda bi arkadaşın yazısında okumuştum bacaklarını yana doğru açarak ayda 6 cm incelmiş ben evde hergün 200 adet onu yapıyorum birde ip atlamaya çalışıyorum
evett rüyama girer vallahi
Ben bişeyi yememeye çalışınca bi müddet sonra hepsini yerken buluyorum kendimi, o yüzden canım çekince azıcık yeme taraftarıyım..
Ben bişeyi yememeye çalışınca bi müddet sonra hepsini yerken buluyorum kendimi, o yüzden canım çekince azıcık yeme taraftarıyım..
kesınlıkleee bende hep bu yüzden çoğu diyetimi bozmuştum. yemiyordum tutuyordum kendimi sonra aman Allahım tıka basa yiyordum. ya bende gıdı var nasıl gider ki bu ya
zayıflayınca gitmezmiki :S
inşallah gider çünkü çok kötü duruyo:13:
Gider canım gider:)
Bende de bi göbek var kii:)))
Hoşgeldin puffycik, umarım çabucak hedeflediğin kiloya ulaşırsın, ton balığı yazmışsın, ben de çok seviyorum ama çok yağlı oluyor kutusunda, yağsızı da satılıyor mudur acaba hiç aramadım..
herkes hiç yememekle az yemek arasında kalmış arkadaşlar ancak
ben de şöyle biriyim bişeyi yersem tam yiyorum
ya da
yemiyorum.
yani ben bi pastanın tadına ince bir dilimde varayım
tarzı biri değilim..
bütün pastayı yerim
nasılda yedik amaaan
diyen biriyim.
içim rahat etmiyor.
aylardır onu deniyorum olmuyor
o yüzden sıkı diyete karar verdim
Günaydın kızlar dediğim gibi dün akşam 1 dilim pasta yedim ama yemek yemedim sonra 1 saat spor
Sabah;
45 dk spor
2 dilim uno ekmekle yağsız peynirli tost
1 bardak şekersiz çay
Bol bol su
Günaydın seni tebrik ederim sabah kalkıp spor yapabildiğin için
Bende sabah çorba içtim ve 1 kayısı yedim
İşe gelirken 15 dk. yürüdüm bakalım oğlene ne çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?