Pembeev: Yol Arkadaşı Aranıyor:)

hoşbuldum umarım bu süreç içerisinde istediğimiz kilolara ulaşabiliriz..

birde ben yememezlik yapmak istemiyorum o zaman aklım o yiyecekte kalıyor ve pes etmem daha kolay oluyor

o yüzden az ama herşeyi kararınca yemek felsefesini sürdürmek istiyorum umarım başarılı olabilirim

bu arada spor yapabiliyormusun ne gibi hareketler yapıyorsunuz

forumda bi arkadaşın yazısında okumuştum bacaklarını yana doğru açarak ayda 6 cm incelmiş ben evde hergün 200 adet onu yapıyorum birde ip atlamaya çalışıyorum

Ben de senin gibi herşeyden az yeme taraftarıyım, öbür türlü çok çabuk pes ediyorum

Spor ben pek yapamıyorum canım, sadece haftada bikaç akşam yürüyüş yapıyorum

ben sabahları 35 dk leslie yürüyüş programı var netten indirdim onu ve 8 dk lık karın kası hareketleri yapıyorum. akşam 50 dk tuğba özayla fıtness videosunu yapıyorum 10 dk ip atlıyorum

Ben bişeyi yememeye çalışınca bi müddet sonra hepsini yerken buluyorum kendimi, o yüzden canım çekince azıcık yeme taraftarıyım..

kesınlıkleee bende hep bu yüzden çoğu diyetimi bozmuştum. yemiyordum tutuyordum kendimi sonra aman Allahım tıka basa yiyordum. ya bende gıdı var nasıl gider ki bu ya

Ben bişeyi yememeye çalışınca bi müddet sonra hepsini yerken buluyorum kendimi, o yüzden canım çekince azıcık yeme taraftarıyım..

kesınlıkleee bende hep bu yüzden çoğu diyetimi bozmuştum. yemiyordum tutuyordum kendimi sonra aman Allahım tıka basa yiyordum. ya bende gıdı var nasıl gider ki bu ya

yağsızı yok da su içinde olanları var onların da tadı baya kötü oluyor

bu yüzden ben poşette olan yağı süzülmüş olanlarını tercih ediyorum.

herkes hiç yememekle az yemek arasında kalmış arkadaşlar ancak
ben de şöyle biriyim bişeyi yersem tam yiyorum
ya da
yemiyorum.

yani ben bi pastanın tadına ince bir dilimde varayım
tarzı biri değilim..

bütün pastayı yerim
nasılda yedik amaaan
diyen biriyim.
içim rahat etmiyor.
aylardır onu deniyorum olmuyor
o yüzden sıkı diyete karar verdim

Günaydın kızlar dediğim gibi dün akşam 1 dilim pasta yedim ama yemek yemedim sonra 1 saat spor

Sabah;
45 dk spor
2 dilim uno ekmekle yağsız peynirli tost
1 bardak şekersiz çay
Bol bol su

işte burda irade devreye giriyor.aynen diyorum ki aman ne olacak aman zarar gelmez birdahakine d.ederim vs. diyerekten 50 kilodan 63 çıktım ne kadar hazin bi durum
herkesin basıma diyetisyen kesilmesi evde annemin nasıl olsa yapmazsın boşver demeleri anneannemin göbeğin cok cıkmıs sanki hamile gibisin demeleri beni çileden cıkardı.
Üzülmüyor değilim kıyafet bulamamaktan merdiven cıkamamaktan ama geçenlerde düşündüm hernekadar 13 kilo fazlamda olsa bu zararı bana benden başkası vermedi ve bu hatayı nasıl yaptıysam öyle düzelteceğim bugün 4.günüm daha hiç tartılmadım ekmeği ve şekeri kestim yiyorum ama şunu farkettim yediklerimlede doyuyormuşum bazen midem kazınıyor ozaman suyla bastırıyorum yemek düşüncesini aklımdan cıkarmaya calısıyorum çok zor bi süreçteyim su 2 haftayı atlatsam eminim psikolojikmen bünyem alışacak o yüzden birbirimize destek cok önemli kızlar

Günaydın kızlar dediğim gibi dün akşam 1 dilim pasta yedim ama yemek yemedim sonra 1 saat spor

Sabah;
45 dk spor
2 dilim uno ekmekle yağsız peynirli tost
1 bardak şekersiz çay
Bol bol su

Günaydın seni tebrik ederim sabah kalkıp spor yapabildiğin için
Bende sabah çorba içtim ve 1 kayısı yedim
İşe gelirken 15 dk. yürüdüm bakalım oğlene ne çıkacak

Günaydın seni tebrik ederim sabah kalkıp spor yapabildiğin için
Bende sabah çorba içtim ve 1 kayısı yedim
İşe gelirken 15 dk. yürüdüm bakalım oğlene ne çıkacak

teşekkür ederim canım. Aslında uykuyu çok seven bırıyım bıraksalar tüm gün uyuyabılırım ama artık kendıme dur demenın vaktı geldı diye düşündüm zorda olsa kalkıyorum yataktan. İşe giderken yürümen çok iyi. benım uzak olduğu için arabayla geliyorum mecbur. bende öğlen çorba içmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…