PembeLokum' un Çeyizinin En güzel Parçaları

PembeLokum

♥♥♥
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
16.691
9.719
248
32
Herkese meraba Nişan tarihim aşağı yukarı belli olunca ben de yavaştan çeyiz alışverişine başladım. Burada çeyizimin en güzel olduğunu düşündüğüm parçalarını paylaşmak istiyorum.

Daha önce burada açılan çeyiz topiklerinin neredeyse tamamını bol bol inceledim ve sizlerden model çalmış olabilirim

6'lı lale motifli saray fincan setim

Romy Porselen fincan ve bardaklarım

Kahvaltı setim ve 6'lı güllü motifli pasta- fincan takımım

#Güncelleme# Böyle set oluşturdum, fırın kapları, ama ben çerezlik, atıştırmalık şeyleri ikram etmek için de kullanırım diyorum sarı renk mumluk ve nihale de ekledim takıma, bir de pempe renk peçetelik ekledim. Fotoyu sabırsızca hemen dükkanda çektiğim için iyi olmamış ya

#Güncelleme#
Misafir yemek takımı ve bardak takımı -Günlük yemek takımı ve bardak takımı -Kahvaltı takımım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-guzel-parcalari.702470/page-8#post-39432015

#Güncelleme# Arzum kırmızı renk çay sefası - rondo- tost makinesi ve kettle. Benim mutfak konseptim gri-kırmızı-beyaz olduğu için bu renk set bulmam çok iyi oldu
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-guzel-parcalari.702470/page-9#post-39825739

#Güncelleme# Philips GC 4914/20 PerfectCare Azur Buharlı Ütüm
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...n-guzel-parcalari.702470/page-9#post-39825982

Son düzenleme:

aman aman ammaann hepsine bittim ya
maşallah canım hepsi senin gibi çok güzell Allahım mutluluğunuz daim etsin inşallah

Canim hepsi cok guzel devami daha da guzel olur eminim. Allah mutlulugunu daim etsin :)

hepsi çok güzel güle güle kullan canım ama o gül motifli fincanları nerden aldın

hepsi çok güzel güle güle kullan canım ama o gül motifli fincanları nerden aldın

ya Ankara arcadium avm ya da ankara galleria avm de boyle porselen satan bi yerden aldım ama hatırlamıyorum tam olarak

Tum avm leri tek tek geziyorum ya
Fotoyu da aldigim zaman kaydetmisim 1 tane foto var baska da yok :44:

ya Ankara arcadium avm ya da ankara galleria avm de boyle porselen satan bi yerden aldım ama hatırlamıyorum tam olarak

Tum avm leri tek tek geziyorum ya
Fotoyu da aldigim zaman kaydetmisim 1 tane foto var baska da yok :44:

ayyy bayıldım onlara yaa çok güzeller
bendede çeyiz çılgınlığı başladı

ayyy bayıldım onlara yaa çok güzeller
bendede çeyiz çılgınlığı başladı

begenmene sevindim
Evet ya ceyiz bir cılgınlık iste boyle her avm yi tek tek geziyorum, o kadar ince eleyip sık dokuyorum ki, sonra ben nereye gitmistim neyi nereden almıstım unutuyorum

aramıza hoşgeldin cnm :) fincanların çook hoş çok begendim özellikle son motifli olana bayıldım allah güle güle kullanmayı nasip etsin cnm

aramıza hoşgeldin cnm :) fincanların çook hoş çok begendim özellikle son motifli olana bayıldım allah güle güle kullanmayı nasip etsin cnm

hosbuldum canım cok tesekkur ederim:) bende fincan sevdası var ya ne olacak bilmiyorum :) bir de nevresim sevdası var ama daha almaya baslamadım nevresimleri :)

begenmene sevindim

iyi akşamlar çeyizlerin çok hoş ve zarifler güle güle kullan :)

hosbuldum canım cok tesekkur ederim:) bende fincan sevdası var ya ne olacak bilmiyorum :) bir de nevresim sevdası var ama daha almaya baslamadım nevresimleri :)

begenmene sevindim

benimde hoşuma giden bi sürü fincan var cnm ama annem bi sürü almış almış koymuş içeri keşke almsaydı yeni çıkan fransız tarzı ve bu tarz motifli olanalr çook hoşuma gidiyor alsam kullanıırm evt dogru ama evde olanları ne yapacam bilmiyorum belki evlendikten sonra bir takım alıırm nevresim sevdası bendede var cnm şuan kendim 5 takım var 1 tanede 4 mevsim 1 tanede uyku seti gözüm doymadı inanki almak istiyorum ama annemler yeter diyip duruyor. onlar yorgan yatak felan vericeklermiş nevresimli felan bakalım ne olacak cnm

Canımm hayırlı olsunnn topiğinn fincanların çok şekerrrr güle güle kullanmak naip olsun inşaAllah

Lokumummm topiğin hayırlı olsunnn

Harika bir başlangıç olmuşş. O güzelliklerle enfes olur kahve içmek

Çok çok güzeller canım benimm devamını bekliyoruz.

Aşkla kullanın hepsiniiii

Hepsi özenle seçilmiş çok güzeller mutlulukla kullanın :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…