- 26 Ocak 2013
- 5.186
- 3.410
- 248
- Konu Sahibi PembeLokum
-
Canım benimmm herşeyin harika Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
en alttaki kahve takımın ne hoşmuş bayıldım iyi günlerde kullan
:124: Güncelleme :124:
Böyle set oluşturdum, fırın kapları, ama ben çerezlik, atıştırmalık şeyleri ikram etmek için de kullanırım diyorumsarı renk mumluk ve nihale de ekledim takıma, bir de pempe renk peçetelik ekledim
Eki Görüntüle 1083022
Çok şeker bunlar
Aşkla kullan lokumcum
Ayyy kuzumun çeyiz topiği varmış ben yeni gördüm.Aşkla kullan hepsini canım. Çok şekerler. Hele şu güllü olan fincanlara değinmek istemiyorum bile. (En sonki motifli olan değil, pembe desenli olanlar.) Her şeyimi gül ve eiffel desenli seçiyorum da hemen o çekti dikkatimi.
Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan.
çook güzel şeyler almışsın canımmaşkla kullanın
Pek de cicili bicili hazırlamışsın, hepsi çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin#Güncelleme # 2 set dondurma kabı (8 kişilik aldım ama bir setinin fotosunu çektim) ve çok cici bir pijama aldım
Eki Görüntüle 1239394 ---------- Eki Görüntüle 1239395
# Güncelleme # Böyle set oluşturdum, fırın kapları, ama ben çerezlik, atıştırmalık şeyleri ikram etmek için de kullanırım diyorumsarı renk mumluk ve nihale de ekledim takıma, bir de pempe renk peçetelik ekledim. Fotoyu sabırsızca hemen dükkanda çektiğim için iyi olmamış ya
Eki Görüntüle 1239397
Herkese merabaNişan tarihim aşağı yukarı belli olunca ben de yavaştan çeyiz alışverişine başladım. Burada çeyizimin en güzel olduğunu düşündüğüm parçalarını paylaşmak istiyorum.
Daha önce burada açılan çeyiz topiklerinin neredeyse tamamını bol bol inceledim ve sizlerden model çalmış olabilirim
6'lı lale motifli saray fincan setim
Eki Görüntüle 1030478 Eki Görüntüle 1030479
Romy Porselen fincan ve bardaklarım
Eki Görüntüle 1030481
solda kahvaltı setim ve sağda yine 6'lı güllü motifli fincan takımım
[Eki Görüntüle 1030482 ------- Eki Görüntüle 1030480
Devamı geldikçe buraya eklerim şimdilik bu kadarTeşekkürler
Pek de cicili bicili hazırlamışsın, hepsi çok güzel Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin:)
Cok guzelmis canim yemek takiminn gule gule keyifle kullan insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?