- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi PembeLokum
-
benimde hoşuma giden bi sürü fincan var cnm ama annem bi sürü almış almış koymuş içeri keşke almsaydı yeni çıkan fransız tarzı ve bu tarz motifli olanalr çook hoşuma gidiyor alsam kullanıırm evt dogru ama evde olanları ne yapacam bilmiyorumbelki evlendikten sonra bir takım alıırm nevresim sevdası bendede var cnm şuan kendim 5 takım var 1 tanede 4 mevsim 1 tanede uyku seti gözüm doymadı inanki almak istiyorum ama annemler yeter diyip duruyor. onlar yorgan yatak felan vericeklermiş nevresimli felan bakalım ne olacak cnm
hoşgeldin canımmm güle güle kullan çeyizlerinii
Canımm hayırlı olsunnn topiğinn fincanların çok şekerrrr güle güle kullanmak naip olsun inşaAllah
maşallah lokumumaçok cici parçalar yakında neler gelir kim bilir
Lokumummm topiğin hayırlı olsunnn
Harika bir başlangıç olmuşş. O güzelliklerle enfes olur kahve içmek
Çok çok güzeller canım benimm devamını bekliyoruz.
Aşkla kullanın hepsiniiii
Hepsi özenle seçilmiş çok güzeller mutlulukla kullanın :))
fincanların çok güzelmiş güle güle kullan gül motifli olanın markasını nedir acaba??
hehe hayırlı olsun hepsi guzel gunlerde kullanmak nasip olsun
benim annem onceden hicbir sey almamis begenmem sonra diye
hosbuldum tesekkur ederim :)
sagolasın canim insaAllah :)
canim benim sagoldaha yemek takimi, gunluk takim, nevresimler alinacak bir kahvalti takimi daha alirim buyuk ihtimal
sagol canim benim devami da gelecej insaAllahbegenmene sevindim
evet cok ozeniyorum kullanmak nasip olur insaAllah sagolun
Markasini bilmiyorum ve tum ceyizlerim baza altinda kolilendigi icin acip bakamam ama oyle bilindik markalardan degildi daha once duydugumuz bir sey degildi
Ankarada arcadium veya galleria dan aldim
Herşey çiçekli böcekli hayırlısı olsun dişi kartalım..
teşekkür ederim jagger yaa böyle çiçekli böcekli modelleri çok seviyorum ama her aldığım böyle değil evde boğucu durmasın diye :) dediğim gibi en güzel şeylerimin fotosunu koydum :)
istanbul-roma temalı tepsidir, örtüdür, yastıktır vs öyle şeyler de var
Valla bende tam aksine tek renk ama renkleri patlatan tarzda şeyleri seviyorum..
Örneğin fincan altı siyah olup bardak kısmının tatlı mavi veya lacivert olması gibi..
Yada daha düz renkler falan..
Bir kaç yerde görmüştüm bu tarif ettiğim tarzda fincan takımları falan..
Hazırlıklar ciddi boyuta ulaştığında kaçırmayacağım alıcam onlardan
Valla bende tam aksine tek renk ama renkleri patlatan tarzda şeyleri seviyorum..
Örneğin fincan altı siyah olup bardak kısmının tatlı mavi veya lacivert olması gibi..
Yada daha düz renkler falan..
Bir kaç yerde görmüştüm bu tarif ettiğim tarzda fincan takımları falan..
Hazırlıklar ciddi boyuta ulaştığında kaçırmayacağım alıcam onlardan
Herkese merabaNişan tarihim aşağı yukarı belli olunca ben de yavaştan çeyiz alışverişine başladım. Burada çeyizimin en güzel olduğunu düşündüğüm parçalarını paylaşmak istiyorum. :116:
Daha önce burada açılan çeyiz topiklerinin neredeyse tamamını bol bol inceledim ve sizlerden model çalmış olabilirim
6'lı lale motifli saray fincan setim
Eki Görüntüle 1030478 Eki Görüntüle 1030479
Romy Porselen fincan ve bardaklarım
Eki Görüntüle 1030481
solda kahvaltı setim ve sağda yine 6'lı güllü motifli fincan takımım
Eki Görüntüle 1030482 Eki Görüntüle 1030480
Devamı geldikçe buraya eklerim şimdilik bu kadarTeşekkürler :116:
senin dediğin gibi bir model sanırım baksana çok güzel http://.................../?urun-5430-kutahya-porselen-zeugma-lacivert-porselen-kaplamali-2-kisilik-6-parca-cay-takimi#zoomPhoto[gallery]/0/
Safya açılmadı ..
Tekrar yollar mısın linki..
Eneee lokum kafanın da çeyiz topiği varmış
fincanların çok güzell canım çok beğendimgüzel günlerde kullan inşallahhh
hani fincandan başka bişey yok kız
lokumum çeyizlerin ne güzel yaa maşallah darısı başıma
hehe çok hoşsun yaaben de farkettim hep fincan almışım bir fincan sevdası var daha yemek takımı filan almadım yaa bir de bakır fincan setim var ama abartmayım dedim ama belki koyabilirim foto
beğenmene sevindim
daha çok bir şey almadım yaa tepsidir, örtüdür öyle ıvır zıvırlar var :)
beğenmene sevindim tatlımamin darısı başına
hehe çok hoşsun yaaben de farkettim hep fincan almışım bir fincan sevdası var daha yemek takımı filan almadım yaa bir de bakır fincan setim var ama abartmayım dedim ama belki koyabilirim foto
beğenmene sevindim
daha çok bir şey almadım yaa tepsidir, örtüdür öyle ıvır zıvırlar var :)
beğenmene sevindim tatlımamin darısı başına
ahahah bende de var fincan manyaklığı
ilk resimdeki çok hoş helekoysana hepsini bakalım ne güzell benım daha pek bişeyim yok
İlk resimdekini ben de bayıla bayıla aldım.. ya bunlara saray fincanı deniyor ve araştırırsanız bu ifncanların tanesi 80-90 lira takımı da 500 lira fln ediyor.. el yapımı oldukları için..
ama ben bol bol gezdim dolaştım takımını 150 liraya buldum nasıl ama
o kadar ince porselen ki üflesen kırılacak sanki..
daha başka pek çeyizim yok ki canım yeni yeni almaya başladım
aldıkça en güzellerini koyacağım devamı gelecek inş :)
evet onlar pahalı bende beğeniyorum da 180-200 tl falanlar sen nerden buldun öyleee
bi de şey el işçiliği özel yapım falan oluyor onlarda pahalı
az önce var dedin yaaa ıvır zıvırrrinşallah canı ekle tabii
haa ıvır zıvırları eklemeyi düşünmüyorum canım hani PembeLokum'un çeyizinin en güzel parçaları başlığımgerçi zaten ilk msjda düzenleme yapamıyorum site daha kendine gelememiş sanırım
nar collection diye bir dükkandan aldım canım Ankara Cepa AVM de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?