- 21 Kasım 2007
- 2.384
- 4.295
- 698
- 40
- Konu Sahibi pembepalto
-
zorla morla erimek için tuvalette nöbet tutmaya mahkumuz:)
saygılar bizden efendim. tebrik ederim aralar ve öglen cok guzel. öğle biraz erken değil mi ama ya.
güzel menü sen baya oturtmuşsun yeme düzenini örnek oluyorsun bana :))
kahveyi günde ne kadar içiyorsun ben günde 2 kere içsem nolur ya çok seviyorum
hahahahh güldürdün beni kızz
menünlerin gayet güzelde,
banada öğle biraz erken geldi..
kaçta kalkıyosn?
güzel menü sen baya oturtmuşsun yeme düzenini örnek oluyorsun bana :))
kahveyi günde ne kadar içiyorsun ben günde 2 kere içsem nolur ya çok seviyorum
kahvenin diyete faydası var mı ki?:26:
amma kahve içiyonuz
Sabah 09.00: 1dilim çavdar ekmeği üzerine sürülmüş yoğurt ve üzerinede lor peyniri,birkaç çay kaşığıda normal yedim lor peynirini,2tanede biber yedim oldu bu iş.3 bardakta çay.
kahvenin diyete faydası var mı ki?:26:
amma kahve içiyonuz
afiyet olsun tatlım.
yok canım zayıflamayla alakası yok valla :)))
ben seviyorum kahveyi tek başımada olsa yapar içerim
hem pembenin dediği gibi tok tutuyor birde ben sütle pişiryorum ohhh
canım teşekkürler bende beni unuttular diodum kendi kendime konuşmaya alışmıştım eheheh:) buarada bak önerileri nasıl dinliyorum yumurtayla peynir aynı anda yenmezmiş bugün peynire öyle bi direndimki anlatamam ehehe:)
ayyyy kıyamam ben size...valla bende kendi kendime konuşuyorum ama söz verdim kendime kimse uğramasda bırakmayacağım :))))
evet su çok önemli ben en fazla 2 litre ama fazlalaştırmam lazım spor olayı ayrı zaten
ben daha önce de kilo vermiştim ama hiç nekadar zamanda vermişim hatırlamıyorum baya duraksama zamanlarım olmuştu şimdi daha tetikteyim inşallah gitsinler artık yaa
tembel işi metbolizma hızlandırma peşindeyiz işte:) spor yapıp hızlandırmak yerine kahve dioruz :) şaka bi yana beyazbulut kahve seviyo bense sadece acıkınca tok tutsun diye içiyorum aradada keyif için:)
Sabah 09.00: 1dilim çavdar ekmeği üzerine sürülmüş yoğurt ve üzerinede lor peyniri,birkaç çay kaşığıda normal yedim lor peynirini,2tanede biber yedim oldu bu iş.3 bardakta çay.
yok canım zayıflamayla alakası yok valla :)))
ben seviyorum kahveyi tek başımada olsa yapar içerim
hem pembenin dediği gibi tok tutuyor birde ben sütle pişiryorum ohhh
türk kahvesi dimi...
bende alsam da içsem....
bekarken içerdim arada...
evlendikten sonra içip içmedimi hatırlamıyorum bile...
kahvaltın süper....
ohhh misss gibi kahve kokusu...
canım çekti yav....
saol canım günüde hafif atlatırsam tam afiyet olur:)
birkaç yerde kahveyi sadece için yazdıklarını okumuştum sütle içince bişey oluomu acaba buarada sütlü kahveyide pek severim
ayyyy kıyamam ben size...
ben gelmedim ya ondan oldu dimi atın taşı üstüme kızlarhaklısınız giremiyorum ne zamandır
ama merak etmeyin geçmişi okuyorum yorum yapmaya çalışıyorum
bu aralar ev trafiği biraz yogun oldugundan işlere koşturmaktan bi de bilgisayarı boş bulamamaktan dolayı gelemiyorum maalesef
Ara: yok malesef
Öğlen : kapuska yemeği,1dilim çavdar ekmeği,1mürdüm eriği sonuç Açımmmmhep arayı yapamadığım için böyle oldu
lilly demişti canım protein miş ikiside fazla oluyomuş ay yanlış bilgide vermiyim ben öyle hatırlıorum:)
pembem doğru hatırlıyorsun öyle demiştim cnmLily minikten hiç dayak yememiş herhalde. valla benim diyetisyenim haftada bir kere yumurta yıyebılırsın ama oglen yada akşam yıyeceğin eti yemezsin dedi. sabah kahvaltısından kısma dıyede ekledi. :)
pembem doğru hatırlıyorsun öyle demiştim cnm
minikkim bnm de diyetisyen yumurtayı haftada bir veriyordu ama peynir yok
haftada 6 gün peynirli bir gün yumurtalı kahvaltım vardı (bu 2 ay önce gittiğim diyetisyen bu arada daha öncekiler de dahil bu gruba tabii)
13 senedir de yumurta yediğimde peynir veya et yemem mesela en cok özlediğim sey kıymalı yumurtadır onu da 1 kere yemiştim 12 yıl önce kaçamak yapmıştım o kadar ama gerçekten de yemiyorum
diyetisyenler kişiye özel veriyorlar ve ben hep bu şekilde beslendiğimden dolayı olsa gerek ki pembişime de boyle demiştim belki senin de vücudunun ona ihtiyacı varmış ki diyetisyenin öyle vermiş
afiyet olsun canım salata yeseydin belki acıkmazdın
salatalık filan yesen çok tok tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?