Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

öğlen 14.00 : 4 kaşık semizotu yemeği, brokoli,3kaşık light yoğurt,2kaşık lor peyniri,1dilim çavdar ekmeği veee doydum diyebilmek ne kadarda güzellll ve şuana kadar toplam 1.5 litre su şimdi ikinci 1.5 litremi içiorm umarım içerim hepsini

Son düzenleme:

afiyet olsun demekki sağlıklı beslenerekte doyabiliyoruz
akşam bende tıka basa doydum sonra dedimki kendi kendime bak bu şekilde beslenerekte doyuyorsun
yarım ekmek yiyerekte doyyuyorsun ne gerek var gereksiz kalori almaya miydeyi yormaya değilmi ama

işte o bianlık irade açken karşıma bir kilo profiterol cıksa bir kilosunuda yerim:) dün ayran almak üzre ablamla markete girdik cıktıgımızda elimizde iki poşet vardı ama içinde ayran yoktu:) raflardaki çikolataları elime aldım kalorisine baktım ay çokkmuş dedim geri bıraktım sonra bidaha aldım dedim hepsini bi anda yemek zorunda deilim ya yemem dedim sonra bidahaa geri bıraktım yok yok alırsam yerim dedim:) işin özü açken markete gitmeyin kızlarrrr:) ama iradem baskın geldi hahahayt

hee bide en önemli şey türk kahvemi içiyorummm:)

Son düzenleme:
zaten bizim günlüğe gelmiosan gelemiosundur ben seni çözdüm vefalı arkadaşsın sen:)
sağol cnm bnm sizde öyle bir izlenim bırakabildiysem ne mutlu bana, elimden geldiğince girip yardımcı olmaya, destek olmaya çalışıyorum çünkü 1 elin nesi var 2 elin sesi var (3 elin orkestrası var bu bnm uydurmamdır )
estağfirullah cnm
ben 2000li yılların başından beri yani kilo almaya başladıkça bu konulara merak saldım, gerçi sağlık hep ilgimi çekmiştir (çocukken hep dr olmak isterdim ama gerçekten isterdim okurdum tıbbi şeyler hala da okurum arada) sonra baktım ki ilgi alanım daha cok saglıklı beslenme ve diyet diyetisyen olmaya karar verdim 2008de sınava girdim(bu arada 2004mezunuyum yanlış anlaşılmasın) puanım tutmadı gıda teknikeri oldum ama hayalim hala 4 yıllık diyetisyenliğe tamamlamak
yani ben diyetisyen değilim ama konusunda uzman dr ve diyetisyenlerin yazılarını okuya okuya artık biraz olsun öğrendim bişeyler
bu arada her diyetisyen her soruyu yanıtlamaz ilerleyen zamanlarda söylerim diye yani sen devam edeceksin ki o zamanla öğretecek

her konuda soru, yorum, görüş ve eleştirilere açığım topiklerinize gelemezsem gelin bnm topiğime yazın ben bi şekilde geri bildirimde bulunurum size
hepinize sevgiler...

tatlım sabah güzel öğlen eriği keşke yemeyip yemekten 1 saat önce yeseydin bi de öğlen yogurt eksik salata da olabilirmiş
akşam da sanki ayran fazla gelmiş gibi geldi bana o kadar
sorularına gelince... çok kalorili almak cok protein almak değildir ya da tam tersi işte
kalori her yediğimizden aldığımız enerji ölçüsü ve fazla kalori yani fazla enerji almış olursak vücut yağ depolar bu da yediklerinin yaktıklarından fazla olması sonucu olur

süt ürünleri almış olman cok kalorili bi öğün oldugu anlamına gelmez mesela senin akşam öğünün 200-250 kalori falan olmuş ki bu değer az bile yani 300-350ye de çıkabilir
estağfirullah tatlım sen gerekli yorumu yapmışsın ztn maşallah
ohhh iyi iyi içimi rahatlattınız valla saolun kızlar.ben en iyisi yoğurdumu ayranını elden bırakmıyım dukan dietiyle okadar kilo veriliosa benimkide dukana yakın bişiy olur heralde:)
tatlım ben dukan diyetini ilk ingiliz kraliyet gelini vesilesiyle duydum bana cok ağır geldi sebze falan yok hep et ya da süt ürünleri bni kasar ben o kadar protein tüketemem bir de Allah korusun gut* bile yapar o ki bnm ztn böbreğim hassas kaldıramaz bu ağır diyeti

gut*=ürik asit yani idrarla atılması gereken böbrekler tarafından süzülen atık asidik maddenin vücutta birikmesiyle oluşan böbrekleri etkileyen bir hastalık
en iisi şu Montignac diyeti lilly ninde yaptığı. Biraz araştırma sonucunda bende ona başlayabilirim cok güzel kilo verdirio denemekte fayda var.

evet güzel bir diyet en azından sınırları,şartlarını bildikten sonra uygulamakta sorun olmuyor ben daha öğrenme aşamasındayım bu hafta pek kilo veremem belki ama ilerleyen zamanda faydasını göreceğimden eminim
zamanla kilo verme duruyor vücut aynı tarz beslenmeye alışıyor aslında ayda bir detoks uygulayıp vucdu şaşırtmak lazım
giden belki yağ olmaz ama en azından harakete geçirir diye düşünüyorum
bunu ben de düşündüm ama böbreği yorar diye korktum vazgeçtim
uzmanlar da öyle diyor ztn aç karnına değil tok karnına alışverişe çıkın diye...

Son düzenleme:
lilm selam canım seni gördüm tam çıkarken selam vereyim dedim umarın iyisindir canım arkadaşım pazartesi görüşürüz güzelim öpüyorum iyi akşamlar

lilm selam canım seni gördüm tam çıkarken selam vereyim dedim umarın iyisindir canım arkadaşım pazartesi görüşürüz güzelim öpüyorum iyi akşamlar
iyiyim esinim görüşürüz tatlım hayırlı haberlerle gelirsin ztn 2 gün göz açıp kapayana kadar geçer

tamamlarsın inşallah canım sonra diyetisyen olursun sonra bize buralardan gene yardımcı olursun

gerçi bir diyetisyen kadar bilgiye sahipsin canım

bir sorum olursa ilk sana yazıyorum zaten herşey için teşekkürler

öyle olursa ztn seve seve yazmaya devam ederim en azından göğsümü gere gere derim ki bu konuda uzmanım
bana güvendiğiniz için sana ve tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum

zamanla kilo verme duruyor vücut aynı tarz beslenmeye alışıyor aslında ayda bir detoks uygulayıp vucdu şaşırtmak lazım
giden belki yağ olmaz ama en azından harakete geçirir diye düşünüyorum
aslında iyi fikir kaç kilo verdikten sonra yapmak lazım ki

menü süper canım....
lor peynirin hiç eksik olmuyo...
fazla kalorisi yok dimi bu peynirin....

kız semizotu varmıki...
ben hiç görmedim pazarda...
mevsimi geçti die biliyorum

var canım olmazmı artık her sebze meyve her mevsimde var aslında çokda iyibişey değil ama
detoksa gelince kiloların bir kısmı gidince kilo verme duruyor ozamanlar yapmak lazım

varvar canım olmamı ay pazara gidince içim açılıo hersebzeden var:) loru buaralar abarttım ben aslında lor falan iç sevmem ama yine bi günlükte okudum yörsanın lorunun yağ değeri düşük proteini yüksek die alıyım dedim tadını cok begendim hem kibrit kuutusu kadarda yemek zorunda kalmıorum yiyorum valla bol bol:)

ben geldiiiim nası bakalım haberlerrr:) güzel miii gitti mi uçtu mu kilolarr:)

ayyyyy hoşgeldiiin gözümüz yollarda kaldııı ayyy sormaa sormaaa takıldım kaldım ben kaç haftadır kızlar detoks falan diolar düşünmüo deilim metabolizmamı şarşırtmam lazım sende ne var ne yok devammıı rejime

günlüğünün adını sevsinler

şu zaman geçigeçi verse şubat gelse ve ben hep irademe sahip olsam sonra şubatda bi bakmışım 58 hatta 55 olmuş olsam

dünkü yapmış olduğum yüzkızartıcı suçumu vicdan azabıyla sunarım

dün akşam 19.00 hani şu çocuk menüsü hamburgerleri varya minnacık ondan yedirdiler bana zorla ama ikincisini kendim miğdemi zorlayarak yedim yanınada ayran içtim ve soğan halkası yedim ketçap ve mayonezide unutmamak lazım birkaç tanede patates ama bgn toparladım sankim (toplam 3 ltre su)

bugün sabah 9.30 : lorpeynirli 1 yumurtadan omlet 2 dilim çavdar ekmeği,biraz lor peyniri dahaa:)
öğlen 13.30 : mercimek çorbası
ara 16.30 : 2tane kuruincir,6tane badem,3tane ceviz
akşam 20.00 : közbiberli yeşillikli patates salatası(patatesini az yedim),2 kaşık yoğurt,zeytinyağlı taze fasülye

ya bide tartıldım bgn dünkü hamburgerler hala miğdemde hatta bugnkü akşama kadar olanlarda hala midemde tuvalte flnda cıkmadım bide giyiniktim yinede 60.300 cıktım galiba ben bikaçyüz gram zayıflamışım:)

oooooooooo inanmıyorm bitane değilde 2tanemi yedin hemde ketçap mayonez
neyse geçmiş geçmiş yapabileceğimiz bişi yok üzme kendini hem bikaçyüz gram zayıflamşsn kaçgünde buuuu
bugünkü menünü de beğendim

tatlım menüne kötü yorum yapmıcam bişey yok çünkü
peyniri bn de bugun yumurtayla yedim ne kadar istemesem de diyetin kuralı buymuş
ama abartmamak lazım tabii
bu arada dünü de görmüyorum ok?

bende hep lorla ediyorum kahvaltımı hem lezzetli hemde hafif dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…