Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

Karbonhidrat fazla gelmiş acıktırır demişsiin pek acıkmadım canım ama arada süt falan içtim ya o tok tutmuş olablr

ayyy nasıl tok tutmuş beni bunlar hala tokum resmen ama ara olsun dedim bir minik elma yedim bide yeşilçay şuana kadarki içtiğim su 2.5 litre halada içebilirimmm suyu sevmeyen ben sevmeyemi başladım acabaa:)

Son düzenleme:
Sabah 8.40 : 1 elma 1 mandalina
Ara 10:00 1 minik light yoğurt,şekersiz filtre kahve
öğlen 12.00 : kandil kebabı,2çatal zeytinyağlı kereviz yemeği,3tane zeytinyağlı beyaz lahana sarma,2 kaşık şehriye çorbası(o kadar yağlıydıki içilcek gibi deildi)
Ara 17.30 : 1minik elma, yeşil çay
Akşam 20.00: ıspanak yemeği, öğlenden kalan zeytinyağlı kereviz,1küçük light yoğurt
Ara 21.30: 1minik elma yiycem
veeeeee şimdilik 2.5 litre su

Son düzenleme:
sabah 7.30 : 1 haşlanmış yumurta,5tane siyah zeytin,3 yeşil biber,birkaç dilim domates,1dilim çavdar ekmeği,1fincan çay,500ml su

pempişiiim cok beğendim kahvaltı menünü. afiyet olsun tatlım.

canım teşekkürler bende beni unuttular diodum kendi kendime konuşmaya alışmıştım eheheh:) buarada bak önerileri nasıl dinliyorum yumurtayla peynir aynı anda yenmezmiş bugün peynire öyle bi direndimki anlatamam ehehe:)

günaydın afiyet olsun bu beş kiloyu ne kadar zamanda verdin

taş çatlasın 2.5 ay falan olmuştur.Burda günlük açmadan önce kendi günlüğüm vardı not defterim bitince burda açıyım dedim.İlk haftalarda baya güzel verdim en az yarım kilo falan gidiodu ama gittikçe yavaşladım.Buarada öle deli gibi su içmedim sporda cok yapmadım.Şimdi duraklama dönemine girdim bende ek şeyler yapıorum mesela günde üç litre su içmeye başladım akşam yemeğinden sonrada ara yapıorum artık yeterki metebolizmamın kafası karışsın o sırada yağlar aksııın gitsin:)

valla bende kendi kendime konuşuyorum ama söz verdim kendime kimse uğramasda bırakmayacağım :))))

evet su çok önemli ben en fazla 2 litre ama fazlalaştırmam lazım spor olayı ayrı zaten
ben daha önce de kilo vermiştim ama hiç nekadar zamanda vermişim hatırlamıyorum baya duraksama zamanlarım olmuştu şimdi daha tetikteyim inşallah gitsinler artık yaa

Son düzenleme:

Ben sana uğrarım canım bakalım neler yapıosun birlikten kuvvet doğar demişler.Ben normalde hiç su içebilen biri değilimdir.Şimdi 1.5 litre suyu yanıma koyuyorum birde 500ml su alan bir bardaım var yani 3 bardakta 1buçuk litre bitio zorla içiorm bende:)umarım sende dilediğin kiloya ulaşabilirsin.Duraksama falan yapcak bişey yok tam güzel olmaya bikaç adım kalmışken bırakmamam dahada hırslanmam lazım.

nası yanii niye yumurayla peynir aynı anda yenmıyormuymus? Nerden çıktı o?

lilly demişti canım protein miş ikiside fazla oluyomuş ay yanlış bilgide vermiyim ben öyle hatırlıorum:)

Lily minikten hiç dayak yememiş herhalde. valla benim diyetisyenim haftada bir kere yumurta yıyebılırsın ama oglen yada akşam yıyeceğin eti yemezsin dedi. sabah kahvaltısından kısma dıyede ekledi. :)

evet birlikten kuvvet doğar uğra canım eleştir kız bende hatalarımı göriyim hesap verme korkum olsun kaçamak yapmıyım
bende suyu çok zor içiyordum ama şimdilerde alıştım aynen bende kocaman 500 mllik bir bardak aldım kendime damacananın ve wcnin başından ayrılamıyorum
günde en az 2 litreyi buluyor

heheheh bende wc yle kanki oldum yine evdeyken kolay oluoda işteyken zor oluo panik oluorum ay telefon çalar ay patron arar falan die ehehe:) teftişe gelcem bol bol zaten sen istedin:)

zorla falan içiyorum suyu ama paso tuvalete gitmektende bıktım

gerçi oruç tutarken böyle bi sıkıntım olmuyo...

Ara 10.30 : 1minik elma
öğlen 11.30 : sebze çorbası,ıspanak yemeği, 2 sivri yeşil biber
12.40 : Türkkahvesi(şekersiz),şuana kadar 2 ltre su
saygılaaaaaar

saygılaaaaaar

saygılar bizden efendim. tebrik ederim aralar ve öglen cok guzel. öğle biraz erken değil mi ama ya.

heheheh bende wc yle kanki oldum yine evdeyken kolay oluoda işteyken zor oluo panik oluorum ay telefon çalar ay patron arar falan die ehehe:) teftişe gelcem bol bol zaten sen istedin:)

gel gel teftiş et beniki daha çabuk eriyim salmıyım kendimi :)))
evet çalışırken çok zor oluyor ilk zayıflamamda çalışıyordum çatlıyacak dercesine geliyordum artık
wc ye sık sık gidemiyordum çok ötü oluyor

saygılaaaaaar

güzel menü sen baya oturtmuşsun yeme düzenini örnek oluyorsun bana :))
kahveyi günde ne kadar içiyorsun ben günde 2 kere içsem nolur ya çok seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…