- Konu Sahibi pembepalto
-
canım dünkü menün güzel fena değil de sabah hem beyaz ekmek hem de patates varmış biraz karbonhidrat cok gelmiş bu seni çabuk acıktırabilir ki gerçekten öyle mi merak ettim?
reçel de karbonhidrat bu arada...
reçel yemiş olman da bence çok sorun değil bnm diyetisyen normal beslenme düzenine bile verdi diyette olduğum halde ama sen yine de hafta 1-2 defa ye ben yemiyorum kilo vermek kolaylaşsın diye:)
bugüne gelince... şimdilik iyi gidiyorsun maşallah
öğlen 12.00 : kandil kebabı,2çatal zeytinyağlı kereviz yemeği,3tane zeytinyağlı beyaz lahana sarma,2 kaşık şehriye çorbası(o kadar yağlıydıki içilcek gibi deildi)
karanfil kebabını hiç duymamıştım sipariş verdiğim kişiyede sorduğumda sebzeli et dedi bana.Anowww bi geldi yufkaya sarılmış içinde sebze,et ve beşamel sos olan üstündede erimiş kaşar olan(fırınlanmış ) bişey.Büyük ihtimal baya kalorilidir.Tek tesellim küçük bişeydi ve yufkaların bir kısmını yemedim.Ekmekte yemedim.Erkende yediğim için yakarım umarım.Ama özel misafirlerinize yapabileceğiniz tarzda bişeydi.
sabah 7.30 : 1 haşlanmış yumurta,5tane siyah zeytin,3 yeşil biber,birkaç dilim domates,1dilim çavdar ekmeği,1fincan çay,500ml su
sabah 7.30 : 1 haşlanmış yumurta,5tane siyah zeytin,3 yeşil biber,birkaç dilim domates,1dilim çavdar ekmeği,1fincan çay,500ml su
pempişiiim cok beğendim kahvaltı menünü. afiyet olsun tatlım.
günaydın afiyet olsun bu beş kiloyu ne kadar zamanda verdin
valla bende kendi kendime konuşuyorum ama söz verdim kendime kimse uğramasda bırakmayacağım :))))canım teşekkürler bende beni unuttular diodum kendi kendime konuşmaya alışmıştım eheheh:) buarada bak önerileri nasıl dinliyorum yumurtayla peynir aynı anda yenmezmiş bugün peynire öyle bi direndimki anlatamam ehehe:)
taş çatlasın 2.5 ay falan olmuştur.Burda günlük açmadan önce kendi günlüğüm vardı not defterim bitince burda açıyım dedim.İlk haftalarda baya güzel verdim en az yarım kilo falan gidiodu ama gittikçe yavaşladım.Buarada öle deli gibi su içmedim sporda cok yapmadım.Şimdi duraklama dönemine girdim bende ek şeyler yapıorum mesela günde üç litre su içmeye başladım akşam yemeğinden sonrada ara yapıorum artık yeterki metebolizmamın kafası karışsın o sırada yağlar aksııın gitsin:)
valla bende kendi kendime konuşuyorum ama söz verdim kendime kimse uğramasda bırakmayacağım :))))
evet su çok önemli ben en fazla 2 litre ama fazlalaştırmam lazım spor olayı ayrı zaten
ben daha önce de kilo vermiştim ama hiç nekadar zamanda vermişim hatırlamıyorum baya duraksama zamanlarım olmuştu şimdi daha tetikteyim inşallah gitsinler artık yaa
canım teşekkürler bende beni unuttular diodum kendi kendime konuşmaya alışmıştım eheheh:) buarada bak önerileri nasıl dinliyorum yumurtayla peynir aynı anda yenmezmiş bugün peynire öyle bi direndimki anlatamam ehehe:)
nası yanii niye yumurayla peynir aynı anda yenmıyormuymus? Nerden çıktı o?
lilly demişti canım protein miş ikiside fazla oluyomuş ay yanlış bilgide vermiyim ben öyle hatırlıorum:)
Ben sana uğrarım canım bakalım neler yapıosun birlikten kuvvet doğar demişler.Ben normalde hiç su içebilen biri değilimdir.Şimdi 1.5 litre suyu yanıma koyuyorum birde 500ml su alan bir bardaım var yani 3 bardakta 1buçuk litre bitio zorla içiorm bende:)umarım sende dilediğin kiloya ulaşabilirsin.Duraksama falan yapcak bişey yok tam güzel olmaya bikaç adım kalmışken bırakmamam dahada hırslanmam lazım.
evet birlikten kuvvet doğar uğra canım eleştir kız bende hatalarımı göriyim hesap verme korkum olsun kaçamak yapmıyım
bende suyu çok zor içiyordum ama şimdilerde alıştım aynen bende kocaman 500 mllik bir bardak aldım kendime damacananın ve wcnin başından ayrılamıyorum
günde en az 2 litreyi buluyor
evet birlikten kuvvet doğar uğra canım eleştir kız bende hatalarımı göriyim hesap verme korkum olsun kaçamak yapmıyım
bende suyu çok zor içiyordum ama şimdilerde alıştım aynen bende kocaman 500 mllik bir bardak aldım kendime damacananın ve wcnin başından ayrılamıyorum
günde en az 2 litreyi buluyor
zorla falan içiyorum suyu ama paso tuvalete gitmektende bıktım
gerçi oruç tutarken böyle bi sıkıntım olmuyo...
Ara 10.30 : 1minik elma
öğlen 11.30 : sebze çorbası,ıspanak yemeği, 2 sivri yeşil biber
12.40 : Türkkahvesi(şekersiz),şuana kadar 2 ltre su
saygılaaaaaar
heheheh bende wc yle kanki oldum yine evdeyken kolay oluoda işteyken zor oluo panik oluorum ay telefon çalar ay patron arar falan die ehehe:) teftişe gelcem bol bol zaten sen istedin:)
Ara 10.30 : 1minik elma
öğlen 11.30 : sebze çorbası,ıspanak yemeği, 2 sivri yeşil biber
12.40 : Türkkahvesi(şekersiz),şuana kadar 2 ltre su
saygılaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?