Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

:))))) ozaman canım çikolata istediğinde bende bakıyım kalorisine
gerçekten öyle ben bu kiloları daha önce verdim kendimi hiç kasmadan
herşeyden az az yiyerek abartmadan ama sonra gece yemeleri başladı
psikilojik sorunlar sinir stres kendimi yemeye verdim ve geri aldım hepsini
ve aylardır diyete başıyorum diyorum ama bir türlü devamı gelmiyor inşallah bu sefer sağlıklı beslenerek vericem

cnm bn bu kalori hesaplarını yıllardır okuya okuya öğrendim hatta diyetisyene giderken de şu bu kadar kalori muhabbetleri ediyordum yapma dedi o kadar cok kasma dedi ben dinlemedim bi ara yapmadım ona güvendim ama saldım kendimi yani o takıntı bnde kontrolü sağlıyor ama son 1 aydır kafam rahat, bu hesapları korkarak yapmıyorum eskisi gibi... daha önceleri kendimi kasıyordum aman yemeyim kalorili kilo almayım diye ama kilo alıyordum beynimi çünkü ona programlamıştım yani biraz karışık oldu ama kısaca şu ki kalori hesabı bende alışkanlık ama kendimi kasmak yerine kontrolün bende olduğunu bilerek ve bu kalori hesabını kilo kaygısı yaşamadan yaptığım için hem moralim yerinde hem de kilo veriyorum bilmem iyi aktarabildim mi? kısaca takma, gönlün nasıl rahatsa o şekilde beslen yeter ki pişmanlık duyma yediklerinden...
sevgiler

Uno link olaark ayzıyorum ama uno yazıyor sadece. uno yazan kırmızı yazıya tıkla canım. kac gr kac kalori,karbonhidrat hepsi besin degerleri bolumunde yazıyor. uno resmi sitesi.

Uno hıh sanırım şimdi daha rahat görüceksiniz.

sağol cnm siteden siteye de değişiyor tatlım yaa
ben küçük detaylara takılmıyorum artık ama cok teşekkür ederim artık o siteyi de incelerim

selammmmmm kızlarrr

dünküakşam yemeğimi yazıyım hemen
akşam19.30: zeytinyağlı pulbiberli yeşil salata,1dilimtam buğday ekmeği,5kaşık bezelye yemeği,2litre suyumuda tamamladım,soda ve çay içtim

bugünkü sabah kahvaltım biraz öğlen yemeği gibi oldu:)
14.00: menemen,az yag ve az recel,2,5 dilim kepek ekmeği 2 bardak çay

menüyü begendim afiyet olsun canim

haftasonu resmen kontrolden cıkıyorum.hangibirini anlatıyım şimdi profiterolümü böreğimi yedim işte bişeyler önemli olan çabuk toparlanmak yeni bir güne merhabaa diyorum ve sabah kahvaltımdan başlıyorum.

sabah:1fincan çay,1dilim reçelli beyaz ekmek,patates salatası(yağsız)
ara:bir bardak light süt,yeşilçay falan içerim,
öğlen: pazı yemeği ve light yoğurdum var menüde deişiklik olursa yazarım

şuana kadarki menüm

sabah:1fincan çay,1dilim reçelli beyaz ekmek,patates salatası(yağsız)
ara:bir bardak light süt,yeşilçay falan içerim,
öğlen 12.30: pazı yemeği ve light yoğurdum ve yoğurt çorbam var.Ekmek yemeğim çünkü çorbada bol miktar şehriye vardı.500ml su
14: 35: 2 tane türk kahvesi(şekersiz)az metabolizmam hızlansın dmi ama ayrıca karar verdim üşenmiycem yürüyüş yapıcam duraklama sürecine girdim çünkü cok sinirim bozuluo

Son düzenleme:

Bozma sinirini. nice kadınlar tanıyoruz 3 günde rejimi bozan.. Ben senin iradeni ve kararlılığını takdir ediyorumm bööylee devam

menün değişmedi ise güzel pazı yemeğini nasıl yapıyorsn tarif verirmisin lütfen

Bozma sinirini. nice kadınlar tanıyoruz 3 günde rejimi bozan.. Ben senin iradeni ve kararlılığını takdir ediyorumm bööylee devam

ay çok teşekkür ediyorum çok morel oldu yılmicam bırakmak yerine inadına içtiğim su miktarını arttırdım:) çok saol tekrardan

menün değişmedi ise güzel pazı yemeğini nasıl yapıyorsn tarif verirmisin lütfen

:):):) pazıları tek tek yıkayıp ince ince kıydım.Önceden kıydığım soğanlarıda tencereye atıp bi güzel kavurdum(çok az yağ kullandım) üstüne pazıları attım o zaten suyunu salıyo ama ben çok azcık su koydum yinede. Üstünede ince ince kestiğim domatesleri attım sonra pişmesine yakın çok azda pirinç attım çokta güzel oldu:)cokta kolay bir yemek tek zor olan tek tek yıkaması eğer düzgün yıkanmassa daha sonradan böbrekte kum falan gibi kötü şeylere sebebiyet verebiliyor

günün özeti

sabah 7.30 : 2fincan çay,1dilim reçelli beyaz ekmek,patates salatası(yağsız)
ara:bir bardak light süt
öğlen 12.30: pazı yemeği ve light yoğurdum ve yoğurt çorbam var.Ekmek yemedim çünkü çorbada bol miktar şehriye vardı.
ara 14: 35: 2 tane türk kahvesi(şekersiz)
akşam 19.00:kepek ekmeği arasına bol yeşillikli ızgara tavuk,salçalı bi sosu vardı ve kaşarlıydı
ara:23.00: 1küçük elma 3 litre suyumu tamamladım ve iki bardak çay içtim ikiminik etsizçiğköfte

Son düzenleme:

canım menülerin gayet güzel ama ,
reçeli çıkarsan diyorum...
onun yerine peynir yiyerek, protein ihtiyacını gider...

bu arada senle başlangıç kg miz vede şuan ki kilomuz aynı:13:
bende 64.400 başladım .şuan 59.7

ama ben şuan takıldım kaldım veremiyorum sinirim bozuluo hergün tartılmama kararı aldım iyice sinirim bozulmasın:) buarada reçel sürekli yemem sadece ogün canım çekti azcık bişey yedim demekki normal beslenmeyle daha altına inemiyorum sıkıyönetim ilan etcem kendime:) sende bi durma dönemi falan varmı peki?

Günaydınnnn

Sabah 8.40 : 1 elma 1 mandalina (işe geç kaldım kahvaltı edemedim sadece yanıma meyve aldım artık idare etcem öylene kadar) ve şimdiden 500ml su

10:00 1 minik light yoğurt içtiğim su 1 litre oldu bide şekersiz filtre kahve içcem dünde evde ekmek kadayıfı vardı yemedim işte hatta yüzüne bile bakmadım:)

Son düzenleme:

Günaydınnnn

Sabah 8.40 : 1 elma 1 mandalina (işe geç kaldım kahvaltı edemedim sadece yanıma meyve aldım artık idare etcem öylene kadar) ve şimdiden 500ml su
10:00 1 minik light yoğurt içtiğim su 1 litre oldu bide şekersiz filtre kahve içcem dünde evde ekmek kadayıfı vardı yemedim işte hatta yüzüne bile bakmadım:)

canım dünkü menün güzel fena değil de sabah hem beyaz ekmek hem de patates varmış biraz karbonhidrat cok gelmiş bu seni çabuk acıktırabilir ki gerçekten öyle mi merak ettim?
reçel de karbonhidrat bu arada...
reçel yemiş olman da bence çok sorun değil bnm diyetisyen normal beslenme düzenine bile verdi diyette olduğum halde ama sen yine de hafta 1-2 defa ye ben yemiyorum kilo vermek kolaylaşsın diye:)

bugüne gelince... şimdilik iyi gidiyorsun maşallah

valla canım evde çavdar ekmeğim bitmiş canımda azcık reçel isteyince mecburi bi dilim ekmek yedim.Reçelin karbonhidrat olduğunu bilmiyodum öğrendiğim iyioldu gerçi benim reçelle pek aram yoktur öle ogünlük canım istedi. Saol canım bilmediğim şeyleri öğrenmek hoşuma gidiyo.

öğlen 12.00 : kandil kebabı,2çatal zeytinyağlı kereviz yemeği,3tane zeytinyağlı beyaz lahana sarma,2 kaşık şehriye çorbası(o kadar yağlıydıki içilcek gibi deildi)

karanfil kebabını hiç duymamıştım sipariş verdiğim kişiyede sorduğumda sebzeli et dedi bana.Anowww bi geldi yufkaya sarılmış içinde sebze,et ve beşamel sos olan üstündede erimiş kaşar olan(fırınlanmış ) bişey.Büyük ihtimal baya kalorilidir.Tek tesellim küçük bişeydi ve yufkaların bir kısmını yemedim.Ekmekte yemedim.Erkende yediğim için yakarım umarım.Ama özel misafirlerinize yapabileceğiniz tarzda bişeydi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…