- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi pembepalto
-
hakket çok sevdim hep içicem bundan snra ben brokoliyi bide yoğurtlu yapıorm oda güzel oluo
çokta bişey değilmiş ozaman benim takıntı yapmam srun sanırım:) ama diğer öğünlere dikkaet etmek lazım bi öğünde sandviç ekmeyi yesem dier öğün yemem ya da az yerim
ayrıca brokoli hakkında veriğin bilgiler için teşekkür ediyor çorbasını yapmanı tavsiye ediyorum saygılaaarrrrr
BeyazBulut
ay maşallah size valla ben bundan devam edemiyorum işte burda herkes çok sıkı
kalori hesapları filan benim azmimi öldürüyor valla sıkılıyorum bir süre sonra bırakıyorum
ben kendimce az ve öz beslenmeye çalışıyorum işte umarım verebilirim kiloları
canm sende çok sıkma kendini ozaman.Bizim kalori sayımı falan biraz takıntı halini aldı paçayı bi kaptırdımmı kurtulamıosun:)ama bana eglenceli oyun gibi falan gelio hoşuma gidio senin hoşuna gitmiyosa kasıosa yapma.Bide zayıflamak için rejim yapar gibi yeme saglıklı beslenir gibi ye ozaman insan kilo verio ben yıllarca rejim yaptım en uzunu bir hafta sürüyodu ama sağlıklı yaşam falan ona göre yiyim diye düşünmeye başladıktan snra 3 aaydr falan dikkatli beslenyrm bide canım mesela çikotalamı istedi alıyorum elime arkasından kalorisine bakıorm oha ya 500 kaloriymiş yemem deyip bırakıorm:)
cnm bn bu kalori hesaplarını yıllardır okuya okuya öğrendim hatta diyetisyene giderken de şu bu kadar kalori muhabbetleri ediyordum yapma dedi o kadar cok kasma dedi ben dinlemedim bi ara yapmadım ona güvendim ama saldım kendimi yani o takıntı bnde kontrolü sağlıyor ama son 1 aydır kafam rahat, bu hesapları korkarak yapmıyorum eskisi gibi... daha önceleri kendimi kasıyordum aman yemeyim kalorili kilo almayım diye ama kilo alıyordum beynimi çünkü ona programlamıştım yani biraz karışık oldu ama kısaca şu ki kalori hesabı bende alışkanlık ama kendimi kasmak yerine kontrolün bende olduğunu bilerek ve bu kalori hesabını kilo kaygısı yaşamadan yaptığım için hem moralim yerinde hem de kilo veriyorum bilmem iyi aktarabildim mi? kısaca takma, gönlün nasıl rahatsa o şekilde beslen yeter ki pişmanlık duyma yediklerinden...:))))) ozaman canım çikolata istediğinde bende bakıyım kalorisine
gerçekten öyle ben bu kiloları daha önce verdim kendimi hiç kasmadan
herşeyden az az yiyerek abartmadan ama sonra gece yemeleri başladı
psikilojik sorunlar sinir stres kendimi yemeye verdim ve geri aldım hepsini
ve aylardır diyete başıyorum diyorum ama bir türlü devamı gelmiyor inşallah bu sefer sağlıklı beslenerek vericem
cnm yaklaşık 50g falanmış sanırım o sandviç ekmekleri
site güzelmiş ben kalori sepeti ve besinler diye bir site var onu kullanıyorum hem besinlerin kalori miktarlarını hem de aynı etiketlerdeki gibi tüm içerik bilgilerini yazıyor
normal bir tost ekmeği 30g benm aldığım ekmek yuvarlak dilimletiyoruz ama ben onu el ölçüsüyle etimeğe en yakın büyüklükte tüketiyorum birkaç gram eksik/fazla olabilir ki o da cok fark etmiyor
sağol cnm siteden siteye de değişiyor tatlım yaa
selammmmmm kızlarrr
dünküakşam yemeğimi yazıyım hemen
akşam19.30: zeytinyağlı pulbiberli yeşil salata,1dilimtam buğday ekmeği,5kaşık bezelye yemeği,2litre suyumuda tamamladım,soda ve çay içtim
bugünkü sabah kahvaltım biraz öğlen yemeği gibi oldu:)
14.00: menemen,az yag ve az recel,2,5 dilim kepek ekmeği 2 bardak çay
şuana kadarki menüm
sabah:1fincan çay,1dilim reçelli beyaz ekmek,patates salatası(yağsız)
ara:bir bardak light süt,yeşilçay falan içerim,
öğlen 12.30: pazı yemeği ve light yoğurdum ve yoğurt çorbam var.Ekmek yemeğim çünkü çorbada bol miktar şehriye vardı.500ml su
14: 35: 2 tane türk kahvesi(şekersiz)az metabolizmam hızlansın dmi ama ayrıca karar verdim üşenmiycem yürüyüş yapıcam duraklama sürecine girdim çünkü cok sinirim bozuluo
haftasonu resmen kontrolden cıkıyorum.hangibirini anlatıyım şimdi profiterolümü böreğimi yedim işte bişeyler önemli olan çabuk toparlanmak yeni bir güne merhabaa diyorum ve sabah kahvaltımdan başlıyorum.
sabah:1fincan çay,1dilim reçelli beyaz ekmek,patates salatası(yağsız)
ara:bir bardak light süt,yeşilçay falan içerim,
öğlen: pazı yemeği ve light yoğurdum var menüde deişiklik olursa yazarım
Bozma sinirini. nice kadınlar tanıyoruz 3 günde rejimi bozan.. Ben senin iradeni ve kararlılığını takdir ediyorummbööylee devam
menün değişmedi ise güzel pazı yemeğini nasıl yapıyorsn tarif verirmisin lütfen
günün özeti
sabah 7.30 : 2fincan çay,1dilim reçelli beyaz ekmek,patates salatası(yağsız)
ara:bir bardak light süt
öğlen 12.30: pazı yemeği ve light yoğurdum ve yoğurt çorbam var.Ekmek yemedim çünkü çorbada bol miktar şehriye vardı.
ara 14: 35: 2 tane türk kahvesi(şekersiz)
akşam 19.00:kepek ekmeği arasına bol yeşillikli ızgara tavuk,salçalı bi sosu vardı ve kaşarlıydı
ara:23.00: 1küçük elma 3 litre suyumu tamamladım ve iki bardak çay içtim ikiminik etsizçiğköfte
canım menülerin gayet güzel ama ,
reçeli çıkarsan diyorum...
onun yerine peynir yiyerek, protein ihtiyacını gider...
bu arada senle başlangıç kg miz vede şuan ki kilomuz aynı:13:
bende 64.400 başladım .şuan 59.7
günün özeti
sabah 7.30 : 2fincan çay,1dilim reçelli beyaz ekmek,patates salatası(yağsız)
ara:bir bardak light süt
öğlen 12.30: pazı yemeği ve light yoğurdum ve yoğurt çorbam var.Ekmek yemedim çünkü çorbada bol miktar şehriye vardı.
ara 14: 35: 2 tane türk kahvesi(şekersiz)
akşam 19.00:kepek ekmeği arasına bol yeşillikli ızgara tavuk,salçalı bi sosu vardı ve kaşarlıydı
ara:23.00: 1küçük elma 3 litre suyumu tamamladım ve iki bardak çay içtim ikiminik etsizçiğköfte
Günaydınnnn
Sabah 8.40 : 1 elma 1 mandalina (işe geç kaldım kahvaltı edemedim sadece yanıma meyve aldım artık idare etcem öylene kadar) ve şimdiden 500ml su
10:00 1 minik light yoğurt içtiğim su 1 litre oldu bide şekersiz filtre kahve içcem dünde evde ekmek kadayıfı vardı yemedim işte hatta yüzüne bile bakmadım:)
canım dünkü menün güzel fena değil de sabah hem beyaz ekmek hem de patates varmış biraz karbonhidrat cok gelmiş bu seni çabuk acıktırabilir ki gerçekten öyle mi merak ettim?
reçel de karbonhidrat bu arada...
reçel yemiş olman da bence çok sorun değil bnm diyetisyen normal beslenme düzenine bile verdi diyette olduğum halde ama sen yine de hafta 1-2 defa ye ben yemiyorum kilo vermek kolaylaşsın diye:)
bugüne gelince... şimdilik iyi gidiyorsun maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?