Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

zaten bizim günlüğe gelmiosan gelemiosundur ben seni çözdüm vefalı arkadaşsın sen:)

canım geçen sene benim diyetisyenim hersabah 1 yumurta yememe izin vermişti ama ozaman akşamları sebze yemeği vardı et yememi istediği haftada sabah mısırgevreği vermişti ben hiç sormamıştım ama kendisine etle yumurta aynı gün yenirmi diye kendide bişe söylememişti ozaman bende akşam etli bişi yiyeceğim zaman yemicem yumurta lilycim vallahi bize tam bi diyetisyen gibi yardımcı oluyorsun tşkler

evden götür ozaman canım çantanda salatalık kuru meyvaler fındık kraker filan bulunsun ben çalıştığım zamanlarda diyet yaparken
öğle paydosunda işyerine yakın market vardı gider ordan kayısı kiraz erik filan alırdım ara öğünlerde yemek için

valla öyle yapıorum hem anne yemekleri gibisi yok çantam var bitane kutu şeklinde bikaç tanede kabım hemde diyet yemekleri koyuyorum öle dışarda diyet yemeği bulmak zor:)

Dünki raporum bakalım eleştirilcekmiyim

Sabah 09.00: 1dilim çavdar ekmeği üzerine sürülmüş yoğurt ve üzerinede lor peyniri,birkaç çay kaşığıda normal yedim lor peynirini,2tanede biber yedim oldu bu iş.
Ara: yok malesef
Öğlen 13.00 : kapuska yemeği,1dilim çavdar ekmeği,1mürdüm eriği
Ara: 17.00 1 mandalina toplamda 2 litre su,5bardak çay, 1 Türk kahvesi
18.40 : 3tane kuru incir
Akşam 19.30 : 2tahta kaşık kapuska yemeği, 2kaşık yoğurt, birkaç çatal lor peyniri, 1 bardak ayran
Ara: 21.40 : 1 tane kuru incir, 10tane badem,1 bardak çay

Akşam süt ürünleriyle dolu bi öğün oldu çok mu kalorili oldu acaba bilen var mı?
Acaba çok protein almak demek çok kalori almak demek mi oluo?

Son düzenleme:
Sabah 07.30 : birkaç kaşık patates salatası,bikaç çatal lor peyniri,çay (patatesi 1orta boy yedim die düşünürsek bir dilim ekmek yemiş kadar oldum) veeee suyumu içiorummm

menü güzel bence tam olarak bilmiyorum ama fazla protein almak çok kalorili olduğu anlamına gelmiyor
ben daha öncede dediğim gibi birçok diyet grubunda bulundum kilo vermesi duranlara diyetisyene giden arkadaşlar daha fazla protein al filan diyorlardı tabi ne kadar doğrudur bilemem
birde dukan diyeti var biliyorsunuzdur belki protein ağırlıklı daha doğrusu diyetin başlangıç aşaması sırf protein yağsız süt yoğurt tavuk vs arkadaşım 15 kiloya yakın vermişti bu diyetle

Sabah 07.30 : birkaç kaşık patates salatası,bikaç çatal lor peyniri,çay (patatesi 1orta boy yedim die düşünürsek bir dilim ekmek yemiş kadar oldum) veeee suyumu içiorummm

yok tatlım çok protein almak cok kalori demek değil. insana protein değil,karbonhidrat kg aldırıyormuş. kapuskaya bayılırım ben. eee o yogurtsuz olmaz zaten :) ama ayran içemezdim yanı yogurt yedıkten sonra. ekmek falan yememişsin. lily neder bilmiyorum ama ben beğendim :))

ohhh iyi iyi içimi rahatlattınız valla saolun kızlar.ben en iyisi yoğurdumu ayranını elden bırakmıyım dukan dietiyle okadar kilo veriliosa benimkide dukana yakın bişiy olur heralde:)

ohhh iyi iyi içimi rahatlattınız valla saolun kızlar.ben en iyisi yoğurdumu ayranını elden bırakmıyım dukan dietiyle okadar kilo veriliosa benimkide dukana yakın bişiy olur heralde:)

:))) dukan çok farklı ya bende yapmak istedim ama beni kastı ilk aşama proteinden başka hiçbişey yemiyorsun
meyva bile yasak aşama aşama atak devresi var anlayamadığım için yapmadım

:))) dukan çok farklı ya bende yapmak istedim ama beni kastı ilk aşama proteinden başka hiçbişey yemiyorsun
meyva bile yasak aşama aşama atak devresi var anlayamadığım için yapmadım

en iisi şu Montignac diyeti lilly ninde yaptığı. Biraz araştırma sonucunda bende ona başlayabilirim cok güzel kilo verdirio denemekte fayda var.

aman baktın mı hepsı bırbırıne benzıyor dıyetlerın. :) dukan macam bana ızın vermedi. ideal kilom 47 imiş. fazlan yok dedı bana. bende kendisine teşekkür ettim :)

ben bayılıyorum beyaz peynire,yoğurt,ayran
istesemde vazgeçemem...
bence yeterince yedikten sonra,her öğün yesen bile kg aldırmaz.
önemli olan sağlıklı beslenmek....
süt ürünleri şart

ayy bügün tartılıcam pembişim,
sen günlük mü haftalık mı tartılıyon,
59,5 dan düşmüşündür.
menülerin bunu gösteriyo

ayy bügün tartılıcam pembişim,
sen günlük mü haftalık mı tartılıyon,
59,5 dan düşmüşündür.
menülerin bunu gösteriyo

canım ben öyle pek şuaralar kilo bildirimi yapmıorum genelde sürekli tartılıorm ama üstümde kıyafet falan oluo ya da tuvlte cıkmamıs oluorm yanlış kilo oluo ama yarın tam düzgün bişekilde tartılmayı düşünüyorum.Bakalım olcakmı bi deişme.Sabah kıyafetlerle falan 60.400cıktım galiba yine kıyafetsiz aynı cıkıcm gibi korkiyorummmmm.

zamanla kilo verme duruyor vücut aynı tarz beslenmeye alışıyor aslında ayda bir detoks uygulayıp vucdu şaşırtmak lazım
giden belki yağ olmaz ama en azından harakete geçirir diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…