- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi pembepalto
-
dünkü yapmış olduğum yüzkızartıcı suçumu vicdan azabıyla sunarım
dün akşam 19.00 hani şu çocuk menüsü hamburgerleri varya minnacık ondan yedirdiler bana zorla ama ikincisini kendim miğdemi zorlayarak yedim yanınada ayran içtim ve soğan halkası yedim ketçap ve mayonezide unutmamak lazım birkaç tanede patates ama bgn toparladım sankim (toplam 3 ltre su)
bugün sabah 9.30 : lorpeynirli 1 yumurtadan omlet 2 dilim çavdar ekmeği,biraz lor peyniri dahaa:)
öğlen 13.30 : mercimek çorbası
ara 16.30 : 2tane kuruincir,6tane badem,3tane ceviz
akşam 20.00 : közbiberli yeşillikli patates salatası(patatesini az yedim),2 kaşık yoğurt,zeytinyağlı taze fasülye
ya bide tartıldım bgn dünkü hamburgerler hala miğdemde hatta bugnkü akşama kadar olanlarda hala midemde tuvalte flnda cıkmadım bide giyiniktim yinede 60.300 cıktım galiba ben bikaçyüz gram zayıflamışım:)
keşke bir tanede kalsaydın hamburgerde aslında doydun ama yinede yedin değilmi
ayy günlüğümün adı gibi olsam keşkee:) ayyyyyy inşallah canım inşallahhh olursunn tabi bende ve olmak isteyen herkes:)günlüğünün adını sevsinler
şu zaman geçigeçi verse şubat gelse ve ben hep irademe sahip olsam sonra şubatda bi bakmışım 58 hatta 55 olmuş olsam
oooooooooo inanmıyormbitane değilde 2tanemi yedin hemde ketçap mayonez
neyse geçmiş geçmiş yapabileceğimiz bişi yok üzme kendini hem bikaçyüz gram zayıflamşsn kaçgünde buuuu
bugünkü menünü de beğendim
hamburgerr ve sogan halkası :44: fazla mı olmus neeee
tatlım menüne kötü yorum yapmıcam bişey yok çünkü
peyniri bn de bugun yumurtayla yedimne kadar istemesem de diyetin kuralı buymuş
ama abartmamak lazım tabii
bu arada dünü de görmüyorum ok?
sana söyledim ama bende yaptım kaçamak hemde öyle böyle değil bitter çikolatayla yarım porsüyon börek yedim hemde pastane böreği
kız bana kızzz
durun ben sıze kızayım o zaman ben bugun hıc kacamak yapmadım
aaaaaaa olur mu hıc ole sey kacamak falan yapmak yok bakın bana hıc kacamak yapmıorum hele dun kuru pastaları goturen ben degıldm
ahahhahaaaaaa koptuuuuuuuum bian sana inandım tam afferini yapıştırıyodumki kuru pastaları götürmüşsün:) ya ama o kurupasta denilen şey ne gizelll yaa:)
Günün Özeti
kahvaltım 12.00 : 2 dilim cavdar ekmeği üzerine light yoğurt ve lor koyup yedim 5 tane zeytin 1 tane sivri biber ve çay eşliğinde:)
Ara 15.30 : 5ceviz,10 badem
Akşam 18.00 : 1,5 kepçe mercimek çorbası,yarım tabak zeytinyağlı taze fasülye,1bardak ayran
Günün Özeti
kahvaltım 12.00 : 2 dilim cavdar ekmeği üzerine light yoğurt ve lor koyup yedim 5 tane zeytin 1 tane sivri biber ve çay eşliğinde:)
Akşam 18.00 : 1,5 kepçe mercimek çorbası,yarım tabak zeytinyağlı taze fasülye,1bardak ayran
ohhh ohhh afiyet olsun
hergün böle devam
menüyü begendimmmm
insallah hep böyle devam ederizzz
ya napımmm ama dun toplantı vardı ve baska bısı yoktu yıyebılcegım cok acıkmıstımm
ama bugun hıc kacamak yapmadım ve leslıe ılede 3 mıle yaptım
canım o regly e dair şehir efsanesini hiç denemedim daha doğrusu deneyemedim çünkü hep 5 kat fazla yedimben de bu ara olacağım bakalım bi deneyelim nasıl sonuç alacağız:) hadi bakalım gelsin 58 ler:)
canım menün harikaymışGünün Özeti
olacaksın ben inanıyorum ki senin 4 kilon kalmış eee 1ay var verirsin hayırlısıyladene dene kendimizi tutalım en azından reglyken,bakalım doğrumu metabolizma dahamı hızlı çalışıo ben cok inandım ve reglyken daha fazla hareket etcem daha az yiycem 58i görcem.Sevgilimle iddaya girdim ayın 20sinde 55 olmam lazım asıl buay 20si için girmiştik ama olamadığım için süreyi uzattı.Eğer şimdide olamazsam gözüme baka baka künefe yicek hemde ben ısmarlıycam ceza bana:) o yerken ben nasıl durcam bilmiyorum.
canım menün harikaymış
bak sabahki çavdar ekmeğini tam tahıllı ile değiştirirsek
o ceviz+bademi ara olarak değil de öğle yemeği olarak sayarsak,
akşamı da yarım saat ileriye atıp bir de salata eklersek
al sana monti!!!!
olacaksın ben inanıyorum ki senin 4 kilon kalmış eee 1ay var verirsin hayırlısıyla
veremezsen bile en azından 56-57 ol ki hedefe az kalsın ama inşallah 55 olacaksın!!!!!
şu 1 ay sana tam destek!!!!!! buna ihtiyacın oldugunu biliyorum...
rica ederim ne demek?ayy valla canım çok saol ya siz olmasanız napardım bilmiyorum.Ben her öğüne yoğurt eklemeye başladım sanki faydası oluyo gibi geliyo en azından bu şekilde zayıflcama inanıyorum inanmaz başarmanın yarısıdır felsefesiyle 20 aralığa kadar en azında 56-57 olucam duraklama dönemini ben duraklatcam işten ckıncada yürüycem.Desteğinden dolayı çok teşekkür ederim tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?