Pembepalto'nun Diyet Günlüğü

keşke bir tanede kalsaydın hamburgerde aslında doydun ama yinede yedin değilmi

günlüğünün adını sevsinler

şu zaman geçigeçi verse şubat gelse ve ben hep irademe sahip olsam sonra şubatda bi bakmışım 58 hatta 55 olmuş olsam
ayy günlüğümün adı gibi olsam keşkee:) ayyyyyy inşallah canım inşallahhh olursunn tabi bende ve olmak isteyen herkes:)

baktım yemiyorum zayıflamıyorum bu seferde yiyimde zayıflıyım dedim eeeheheh şaka bi yana çok sinirim bozuluodu kilom sabit kaldı zayıflayamıyorum die ısrarlarada dayanamadım yedim zaten bikere ısırınca devamı gelio nemli olan hemen toparlamak

hamburgerr ve sogan halkası :44: fazla mı olmus neeee

tek başına bitanesi bile fazla aslında gereksiz şeyler ben yaptım siz yapmayın::)

tatlım menüne kötü yorum yapmıcam bişey yok çünkü
peyniri bn de bugun yumurtayla yedim ne kadar istemesem de diyetin kuralı buymuş
ama abartmamak lazım tabii
bu arada dünü de görmüyorum ok?

canım benim saol grme zzaten ben unuttum sizde unutun o günü:) buarada bende biarkadaşın topiğini okumuştum hem yumurtanın beyazıyla lorlu omlet yapıp yiyodu ve baya kilo vermişti şimdi kim oldugunu hatırlamıyorum ama bende valla her öğün çekinmeden yiyorum lorumu zaten monti diyetindede her ğün protein almak zorunda deilmiydik :) tabi bu benim anladığım kısmı zayıflıcm die kiloda alırsam cok komik olur:)

kahvaltım 12.00 : 2 dilim cavdar ekmeği üzerine light yoğurt ve lor koyup yedim 5 tane zeytin 1 tane sivri biber ve çay eşliğinde:)

sana söyledim ama bende yaptım kaçamak hemde öyle böyle değil bitter çikolatayla yarım porsüyon börek yedim hemde pastane böreği
kız bana kızzz

durun ben sıze kızayım o zaman ben bugun hıc kacamak yapmadım

aaaaaaa olur mu hıc ole sey kacamak falan yapmak yok bakın bana hıc kacamak yapmıorum hele dun kuru pastaları goturen ben degıldm

Günün Özeti

kahvaltım 12.00 : 2 dilim cavdar ekmeği üzerine light yoğurt ve lor koyup yedim 5 tane zeytin 1 tane sivri biber ve çay eşliğinde:)
Ara 15.30 : 5ceviz,10 badem
Akşam 18.00 : 1,5 kepçe mercimek çorbası,yarım tabak zeytinyağlı taze fasülye,1bardak ayran

durun ben sıze kızayım o zaman ben bugun hıc kacamak yapmadım

aaaaaaa olur mu hıc ole sey kacamak falan yapmak yok bakın bana hıc kacamak yapmıorum hele dun kuru pastaları goturen ben degıldm

ahahhahaaaaaa koptuuuuuuuum bian sana inandım tam afferini yapıştırıyodumki kuru pastaları götürmüşsün:) ya ama o kurupasta denilen şey ne gizelll yaa:)

ahahhahaaaaaa koptuuuuuuuum bian sana inandım tam afferini yapıştırıyodumki kuru pastaları götürmüşsün:) ya ama o kurupasta denilen şey ne gizelll yaa:)

ya napımmm ama dun toplantı vardı ve baska bısı yoktu yıyebılcegım cok acıkmıstımm
ama bugun hıc kacamak yapmadım ve leslıe ılede 3 mıle yaptım

menüyü begendimmmm
insallah hep böyle devam ederizzz

ohhh ohhh afiyet olsun
hergün böle devam

ohhh ohhh afiyet olsun
hergün böle devam

menüyü begendimmmm
insallah hep böyle devam ederizzz

yaa ama ben dün bunlarla yetinmeyip 1 muz birazda çikolaya yedim az birazda kuruyemiş, regly sendromundan olsa gerek iştahımdan hemen belli oluo regly olacaım neyse bu hafta bi fırsat benim için metabolizmam 2 kat hızlı çalışcak bende iki kat az yicem şişliklerm inince bakalım kilo vermiş olcammı yoksa bu bi şehir efsanesimi:)

sabah 7.00 : 1,5 dilim çavdar ekmeği,4 çatal sulu yumurta(peynirli),2zeytin,bir dilim light peyaz (peynir kibrit kutusunun 4/1i kadardı),2fincan şekersz çay

canım o regly e dair şehir efsanesini hiç denemedim daha doğrusu deneyemedim çünkü hep 5 kat fazla yedim ben de bu ara olacağım bakalım bi deneyelim nasıl sonuç alacağız:) hadi bakalım gelsin 58 ler:)

canım o regly e dair şehir efsanesini hiç denemedim daha doğrusu deneyemedim çünkü hep 5 kat fazla yedim ben de bu ara olacağım bakalım bi deneyelim nasıl sonuç alacağız:) hadi bakalım gelsin 58 ler:)

dene dene kendimizi tutalım en azından reglyken,bakalım doğrumu metabolizma dahamı hızlı çalışıo ben cok inandım ve reglyken daha fazla hareket etcem daha az yiycem 58i görcem.Sevgilimle iddaya girdim ayın 20sinde 55 olmam lazım asıl buay 20si için girmiştik ama olamadığım için süreyi uzattı.Eğer şimdide olamazsam gözüme baka baka künefe yicek hemde ben ısmarlıycam ceza bana:) o yerken ben nasıl durcam bilmiyorum.

canım menün harikaymış
bak sabahki çavdar ekmeğini tam tahıllı ile değiştirirsek
o ceviz+bademi ara olarak değil de öğle yemeği olarak sayarsak,
akşamı da yarım saat ileriye atıp bir de salata eklersek
al sana monti!!!!

olacaksın ben inanıyorum ki senin 4 kilon kalmış eee 1ay var verirsin hayırlısıyla
veremezsen bile en azından 56-57 ol ki hedefe az kalsın ama inşallah 55 olacaksın!!!!!
şu 1 ay sana tam destek!!!!!! buna ihtiyacın oldugunu biliyorum...

ayy valla canım çok saol ya siz olmasanız napardım bilmiyorum.Ben her öğüne yoğurt eklemeye başladım sanki faydası oluyo gibi geliyo en azından bu şekilde zayıflcama inanıyorum inanmaz başarmanın yarısıdır felsefesiyle 20 aralığa kadar en azında 56-57 olucam duraklama dönemini ben duraklatcam işten ckıncada yürüycem.Desteğinden dolayı çok teşekkür ederim tatlım.

rica ederim ne demek?
olcaksın istediğin kiloda merak etme sen
sen duraklamaya girsen de hala aramızdasın ya
benm kilo verme sürecimde de senin desteğine ihtiyaç duyacagım bn de
eminim ki sen de bu desteği benden esirgemeyeceksin çünkü biz aile olduk burada
ve.... bir şey daha... sen hemencecik ver de şu kiloları başarı hikayelerinde de bir topiğin olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…